Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Sklep SAUNA SHOP

Zawód: sauny i solaria - budowa, sprzedaż, wyposażenie  
Adres: Warmińsko-mazurskie, 10-406 Olsztyn Lubelska 19
Telefon: 895370875
Adres e-mail: biuro.saunaonline(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.saunaonline.pl
NIP:
7393159036
Opis działalności: Sprzedaż wyposażenia i materiałów do budowy sauny Słowa kluczowe: sauny, budowa sauny

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 87% niskie 7x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1281
Data utworzenia profilu: 2013-03-01 15:50:46
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-01 15:50:46 

Opinie o Sklep SAUNA SHOP

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny wysokie! Nie ma żadnego ale, za taki sprzęt płaci się i trzeba miec pewność, ze będzie działał. Mogłem liczyć na pomoc w całym urządzaniu. od generator pary po drzwi i mozaikę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-08 10:52:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sauna jest świetna, brakowało mi w niej jednak muzyki. Kuzyn polecił mi SAUNA SHOP. Nie rozczarowałem się. Doradzono mi jaki sprzęt jest najlepszy. Przesyłka dotarła na czas. Towar był zgodny z opisem i dobrze zapakowany. Za jakiś czas z pewnością zakupię w tym sklepie także inne dodatki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Irek dnia: 2013-06-25 13:03:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stronka wygląda pozytywnie, no i sauna to dobra rzecz. Mam nadzieję że uda mi się stworzyć saunę w swoim domu na razie kompletuje wyposażenie i dzięki temu że znalazłem ten sklep uda mi się to szybko, ponieważ tam są wszystkie elementy dzięki którym mógłbym dokończyć budowę sauny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-14 09:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - polecam ten sklep. Szeroki wybór, rozsądne ceny. Transakcję oceniam pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-07 12:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W saunie czasem się przydaje sprzęt grający, chodzi o nagłośnienie. Relaksacyjna muzyka jest bardzo fajna :) Dlatego też zdecydowałem się na zakup odpowiednich komponentów w tym serwisie. I to nie był błąd. Zamówienie zrealizowano szybko i mogłem zamontować sprzęt który działa bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-05 15:50:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widze tu same pozytywy o nich. Ja również się zaliczam do zadowolonych klientów. Podczas remontu domu zdecydowałem, że jedno z pomieszczeń przeznaczę na saunę. Szukałem wyposażenia i znalazłem w tym sklepie. Zakupy bezpieczne. Dziękuję za świetny kontakt i doradztwo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-30 09:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię sobie współpracę z tym sklepem. Do tej pory mnie nie zawiedli, przesyłka przychodziła na czas, a sam asortyment jaki mają do zaoferowania jest dobrej jakości. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-24 08:37:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oświetlenie zamówione z tego sklepu prezentuje się bardzo efektownie. W kontakcie mogłem liczyć na doradztwo. Bardzo sobie chwalę interesy z nimi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-21 10:45:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja moge o nich mówić same dobre rzeczy, tak sie ciesze ze mam od nich ten piec ;) jest na prawde świetna;) A taka sauna w domu to bardzo dobra rzecz ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-05 09:57:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją