Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MEBLE KUCHENNE ROBERT KOWALCZYK

Zawód: Stolarz 
Adres: Łódzkie, 97-500 RADOMSKO ŚW.ROCHA 104
Telefon: Kom. 603-324-333
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.meble-kuchenne.pl.tl
Opis działalności: MEBLE NA WYMIAR I POD ZABUDOWĘ Słowa kluczowe: STOLARSTWO

Ocena: 50% pozytywna 9x 1x 9x

Jakość usług: 60% wysoka 9x 2x 6x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 9x 1x 9x
Ceny usług: 75% niskie 9x 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 3686
Data utworzenia profilu: 2013-02-26 11:36:43
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-26 11:36:43 

Opinie o MEBLE KUCHENNE ROBERT KOWALCZYK

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poleca tego fachowca. Kuchnia jest starannie wykończona w każdym detalu na koniec po zamontowaniu odkurzona wyregulowana i posprzatana. Korzystałam jeszcze raz z usługi tego fachowca. Pełen profesionalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji.
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-05 18:53:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam w 100% z przedmówcami, facet wogóle nie kończy montażu, szafki górne w kuchni tak powiesił, że z poziomu uciekają 3cm!!!!, zmył się z montażu przed moim powrotem z pracy, sąsiadce powiedział że jeszcze przyjedzie, bo nawet uchwytów nie zamontował, tyle szczęścia, że sąsiadka była przytomna i mu całej kasy nie dała miły, do póki zaliczki nie weźmie, później to nie odbiera telefonu, a jak już, to zawsze ta sama odzywka głupia "szkoda gadać", i wymyślanie farmazonów, umawia się i znowu nie przyjeżdża, nawet nie zadzwoni, omijać ROBERTA KOWALCZYKA SZEROKIM ŁUKIEM, SZKODA NERWÓW, I KASY
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-24 19:16:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry kontakt, wszystko na czas. Pan Robert zasugerował sporo rozwiązań przy pomiarze, z których jestem bardzo zadowolona. Kuchnia jest starannie wykończona. Drugi raz korzystam z usług tej firmy, 3 lata temu miałam montowaną szafę, która działa bez zastrzeżeń do dziś. Polecam serdecznie tego fachowca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2017-07-03 14:12:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchnia niedokończona od kilku miesięcy, brak kontaktu a jak już się uda dodzwonić to oczywiście historie rodem z "nie do wiary", dlaczego nie udało się jeszcze dokończyć itd. Meble ok, ale szanowanie czasu przez wykonawcę zerowe.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Umówione terminy (cztery) nie zostały dotrzymane. Wykonawca nie odbiera telefonu.
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2017-05-30 11:14:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam!!! Obiecuje ze zrobi szafki kuchenne umawia sie na termin i nie przyjezdza i nie odbiera telefonow. Robote sobie wybiera.!! Nie placic mu nigdy calosci jak czegos nie dokonczy bo przysiegam, nigdy juz nie przyjedzie poprawic czy dokonczyc. Chociaz zarzeka sie ze poprawi.nie polecam!!! Wystawil mnie dwa razy do wiatru.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie obsluguje reklamacji.poprostu nie odbiera telefonow
Opinia dodana przez: Llilek dnia: 2017-04-07 22:14:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak realizacji zamówienia. Przesuwanie terminu realizacji zamówienia, nie odbieranie telefonów. Brak odpowiedzi, czy zlecenie w ogóle będzie zrealizowane. W związku z powyższym wysłałem smsa z rezygnacją. W pale się nie mieści jak takie osoby mogą prosperować??????? i nie narzekać na brak zleceń. Zdecydowanie odradzam, brak szacunku do klienta. Pozdrawiam
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: rebus80 dnia: 2015-12-09 11:52:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak realizacji zamówienia. Ciągłe przesuwanie terminu realizacji zamówienia. Ostatecznie nie odbieranie telefonów. Brak odpowiedzi, czy zlecenie w ogóle będzie zrealizowane.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2015-08-10 09:44:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko sprawnie i na temat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-03 20:15:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kłamca kłamca i jeszcze raz kłamca
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-10-08 18:48:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porażka. Kontakt zerowy po złożeniu zamówienia praktycznie brak kontaktu. Pan przedstawiciel kłamczuch straszny. Montaż mebli opóźniony o 2 miesiące. Reklamacji oczywiście nie uwzględniają.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gall dnia: 2014-02-20 22:00:40 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam się z przedmówcą, trzeba mieć nerwy ze stali aby współpracować z Panem Robertem, ja już czekam na niego ponad miesiąc. Zdaje się, że brakuje już mu wymówek bo nie odbiera telefonu.. Jestem o tyle w dobrej sytuacji, że jeszcze nie płaciłem. To miało być kolejne zlecenie, pierwsze zostało dość dobrze zrealizowane. Było większe tzn. dużo droższe. dlatego opinia neutralna. jeśli miałbym ocenić ostatnią współpracę to już tak dobrze by nie było.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: jeszcze nie wiem.
Opinia dodana przez: kuba dnia: 2013-12-19 16:56:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważajcie Państwo, gdyż jak zapłacicie a nie dokończą to nie pomogą prośby, telefony. Moja kuchnia od grudnia 2012 roku nie została wykonana do dziś. Pan Robert Kowalczyk wymyśla różne przedziwne tłumaczenia(kłamie): że lakier nie wysechł, że powstały bąble, że ma zawsze jakiś problem aby przyjechać i dokończyć. Czasami na "bank", na 200% się umawia,że będzie i nawet nie zadzwoni aby odwołać a ja przecież czekam na jego przyjazd. Ostatnio jego wymówką było cytuję: Dużo by gadać- oczywiści wymówki się mu skończyły.A blatu z oświetleniem nad szafkami, jak nie ma, tak nie ma. Telefonów nie odbiera. Jeśli ktoś ma podobny problem mój adr: barbapapa55@o2.pl
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Tragedia nie istnieje w słowniku Pana Roberta słow reklamacja. Proszę o tym zapomnieć
Opinia dodana przez: Iwona z Warszawy dnia: 2013-11-15 08:55:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Teraz to ja mam w końcu kuchnie jak marzenie, trafiłam na fajną ekipę! Wszystko poszło sprawnie, a jakość i wykonanie na najwyższym poziomie. GORĄCO POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2013-08-07 22:59:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po montażu kuchni i szafy. Fachowa i kreatywna obsługa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz Wa-wa dnia: 2013-07-30 19:15:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma. Zrobili dla mnie garderobę. Dobrze że trafiłam na takich fachowców. Warci polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Garwolin dnia: 2013-07-30 18:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra i solidna firma. Polecam, ostatnio zamawialem u nich meble do kuchni i garderoby. Solidne meble, w naprawdę korzystnej cenie. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Śląsk dnia: 2013-07-30 18:04:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę zajmującą się projektowaniem i wyposażaniem między innymi w meble kuchenne. Projektant przyjeżdża na miejsce, pozostałe kwestie są do omówienia. Firma sprawdzona - polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidka z Warszawy dnia: 2013-07-24 17:40:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam, szybka realizacja zlecenia i przede wszystkim solidnie wykonane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alan dnia: 2013-07-04 14:10:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MEBLE KUCHENNE WYKONANE Z WIELOMA USTERKAMI, USZKODZENIAMI I ZMIENIONA GORNA SZAFKA (PROJEKT)NIE CHCĄ POPRAWIĆ, BO JAK TO UJĘLI NIE BĘDĄ ZWIĘKSZAĆ SWOICH KOSZTOW. NERWY I ZAWRACANIE GŁOWY, NIE ODBIERAJĄ TELEFONU.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: FURNITURE dnia: 2013-02-26 11:44:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją