Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Prywatny Detektyw Krzysztof Nowakowski

Zawód: Detektyw 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław Wandy 23
Telefon: Kom. 791232288
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.prywatnydetektywwroclaw.pl
Opis działalności: Zbieranie dowodów w sprawach rodzinnych, cywilnych i karnych, sprawy rodzinne - zdrady, sprawdzanie przeszłości osób i podmiotów, ustalanie stanu majątkowego, weryfikacja szkód ubezpieczeniowych, wywiad gospodarczy, inne trudne sprawy., Słowa kluczowe: detektyw Wrocław, prywatny detektyw Wrocław, Krzysztof Nowakowski Prywatny Detektyw, usługi detektywistyczne Wroclaw, agencja detektywistyczna Wrocław

Ocena: 100% pozytywna 36x

Jakość usług: 100% wysoka 34x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 32x
Ceny usług: 95% niskie 21x 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 36
Ilość odsłon profilu firmy: 37003
Data utworzenia profilu: 2010-09-24 11:04:45
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-24 17:27:36 

Opinie o Prywatny Detektyw Krzysztof Nowakowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na spokojnie rzetelnie oraz telefonicznie bez żadnych kosztów Pan Krzysztof udzielił mi wskazówek co zrobić w mojej sytuacji. Serdecznie dziękuję i szczerze polecam. Oby więcej było tak wspaniałych ludzi. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2019-07-13 11:41:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem właśnie po sprawie sądowej, która zakończyła się pozytywnie dzięki dowodów zdobytym przez detektywa. Pełen profesjonalizm i duże doświadczenie detektywa doprowadziło do pozytywnej realizacji zlecenia. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2019-07-11 19:52:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już rozmawiając przez telefon z panem Krzysztofem wiedziałem że jest dobrym fachowcem i posiada On wiedzę i doświadczenie które powinien mieć detektyw. Osobiste spotkanie i fachowy sposób załatwienia mojej sprawy tylko potwierdziły najwyższej klasy profesjonalizm pana Krzysztofa. Po prostu - profesjonalnie,szybko,fachowo i co też się liczy nie drogo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2019-01-02 09:48:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo kompetentna osoba,wykonałam tylko jeden telefon . Co prawda nie doszło do realizacji zlecenia,z przyczyn od Niego niezależnych, ale zbadał mój problem w 100%, pomógł kierując na inną ścieżkę pomocy, za co jestem mu wdzięczna. Mimo tego, iż zajęłam mu czas i musiał zbadać moją sytuację, nie poniosłam żadnych kosztów. Będę polecała tę firmę wszystkim, którzy potrzebują skorzystać z tego rodzaju usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-23 17:40:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem duże szczęście, że trafiłem na Pana Krzysztofa Nowakowskiego w odpowiednim czasie. Będę w beznadziejnej sytuacji poprosiłem o pomoc. Na spokojnie, profesjonalnie Pan Krzysztof udzielił mi wskazówek zapewniając, że mi pomoże. Wystarczyło kilka dni, a moja sytuacja zmieniła się diametralnie i uniknąłem utraty dużej sumy pieniędzy. Spokój, opanowanie i pewność w swoje umiejętności- taki jest Pan Krzysztof Nowakowski. Pozdrawiam i dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Estrada dnia: 2018-08-25 09:14:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysokiej klasy specjalista. Pomógł mi w bardzo trudnej sytuacji, kiedy mój świat runął. Zebrał dowody zdrady mojego męża. Nadto, doradzał mi, kiedy przychodziło zwątpienie. Spokojny, opanowany. Gorąco polecam Pana Krzysztofa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2018-06-08 11:35:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Życzliwy, zaangażowany, spokojny, nie naciąga na koszty. Informuje na bieżąco o postępach sprawy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zygmunt dnia: 2018-03-07 14:12:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, dyskrecja i spokój. Nie wiem, czy są lepsi detektywi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Laura dnia: 2018-03-07 11:14:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem właśnie po rozwodzie i dzięki Panu Krzysztofowi uzyskałam rozwod z winy męża oraz wysokie alimenty na siebie i dziecko. Dowody zdobyte przez detektywa były niepodważalne. Bardzo Panu dziękuję. Wcześniej miałam skorzystać z usług dużego biura. Wszystko było uzgodnione. Wyszłam do bankomatu po zaliczke. Wróciłam po chwili by jeszcze o coś zapytać. I co zastalam gdy nie zauwazyli, że wróciłam. Żarty detektywów na moj temat, głupie uśmiechy. Podziękowałam im. Trafilam do Pana Krzysztofa. Mała firma rodzinna. Jednak pełen profesjonalizm no i cena usługi niższa. Naprawde szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2018-02-11 11:56:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki rzetelnej pracy detektywa uniknalem utraty kilkuset tysięcy złotych. Ustalił, że firma którą zamierzalem kupić ma ogromne problemy finansowe i nie jest warta nawet dziesiątej części, która zadano. Bardzo dziękuję Panie Krzysztofie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-23 17:46:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem załamany kiedy kolega dał mi numer telefonu do Pana Krzysztofa. Nie wiedziałem z kim spotyka się moja żona. Znalazłem się w dobrych rękach. Sprawa szybko została wykryta. Mężczyzna, z którym spotykała się moja żona był naszym wspólnym znajomym. Dzięki działaniom detektywa udało mi się porozumieć z żoną znajomego i razem przyłapaliśmy ich w hoteliku. Moje małżeństwo zostało uratowane. Wielki pozytyw dla detektywa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2017-01-28 19:02:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie godny polecenia profesjonalista! A przy tym szalenie miły i wzbudzający pełne zaufanie człowiek. Samo zlecenie wykonane sprawnie, skutecznie i bez najmniejszych zastrzeżeń. Panie Krzysztofie, raz jeszcze dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EG dnia: 2016-11-08 22:13:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecenie zrealizowane bardzo sprawnie, bardzo szybko. Jestem zadowolony z realizacji zlecenia. Pełny profesjonalizm i bardzo miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-23 15:12:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry detektyw! Wielkim plusem jest przede wszystkim to, że informuje klienta o wszystkim co się dzieje w sprawie do tego duże umiejętności i profesjonalny sprzęt. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2016-04-18 19:24:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof jest profesjonalistą, z dużą dozą intuicji. W pełni można mu zaufać i na nim polegać. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: mężatka z 31letnim stażem dnia: 2016-04-16 18:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof to przemiły sympatyczny człowiek z dużym poczuciem humoru. Bardzo mi pomógł w sprawie rodzinnej, okazał się kompetentny i niedrogi. Polecam jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nekesha dnia: 2016-03-31 08:19:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna i miła osoba. P. Krzysztof udzielił mi cennych rad i jest bardziej zorientowany w ważnych dla mnie kwestiach niż u mnie w mieście. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: b dnia: 2016-03-18 14:23:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, Pana Krzysztofa - sprawdził się w 120 %. Działa szybko i zawsze ma czas dla Klienta. Pomimo przekazanych mi informacji, które zapewne dla każdego są szokiem i ciosem, ja dostałam dodatkowo słowa, dzięki którym zyskałam siłę i wiarę na lepsze jutro. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: alimenciara dnia: 2016-02-01 11:58:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie oceniam pracę Pana Krzysztofa. Profesjonalny, zaangażowany i w pełni dyspozycyjny. Bardzo dobrze udokumentował zdradę, myślę, że sporządzony przez niego raport oraz dokumentacja fotograficzna będzie stanowiła silny dowód w sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-26 10:43:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i fachowa obsługa skoncentrowana na osiągnięciu celu. P Krzysztof na bieżąco zorientowany z przepisami prawa i możliwościami załatwieniu sprawy . Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: A.L dnia: 2015-07-13 16:46:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof w 100% wywiązał się ze zlecenia dostarczając dowodów które były niezbędne do udowodnienia zdrady. Pracuje profesjonalnie, dyskretnie no i przede wszystkim efektywnie. Korzystając z bogatego doświadczenia wykazał się w tej sprawie cierpliwością i intuicją, przewidując zdarzenia które w odpowiednim momencie udokumentował.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-13 15:03:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof jest w 100% profesjonalistą w każdej kwestii. Pełna anonimowość i dyskrecja. Posiada ogromną i bezcenną wiedzę prawniczą, którą dzieli się z klientem, podpowiadając najkorzystniejsze dla klienta rozwiązania. Dostępny i gotowy do działania w każdych warunkach i o każdej porze. Sumienny i zawsze punktualny. Służy dobrą radą. Umowa oraz dokumentacja końcowa sporządzone bez najmniejszych zastrzeżeń. Zadania operacyjne wykonuje z pomocą najnowocześniejszego sprzętu detektywistycznego. Pan Krzysztof cechuje się ogromną skutecznością. Moja sprawa czyli udokumentowanie zdrady męża zajęła Panu Krzysztofowi kilka dni, a samo udokumentowanie jeden dzień. Jeżeli chodzi o koszty to są napewno adekwatne do wykonywanej pracy i jej super efektów. A przede wszystkim i co najważniejsze Pan Krzysztof jest ANIOŁEM a nie zwykłym człowiekiem. .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anonimowa dnia: 2015-03-27 17:08:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie godny polecenia- fachowiec w każdym calu!profesjonalnie, z zaangażowaniem,szybko i z ogromną cierpliwością podszedł do mojego problemu i zgromadził niezbite dowody.Raport+zdjęcia- EKSTRA! Bardzo duża wiedza z zakresu prawa-ogólnie i trafne wskazówki i uwagi pozwoliły mi na zakończenie sprawy z pozytywnym skutkiem dla mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: asok dnia: 2015-02-06 10:12:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo gorąco polecam skorzystanie z usług Pana Krzysztofa. Jest On fachowcem najwyższej klasy, a zarazem bardzo miłym i kontaktowym człowiekiem. Zgromadził On dla mnie w ciągu kilku tygodni ewidentne dowody zdrady mojej żony (jej intymne kontakty z kochankiem w jego mieszkaniu), a po zakończeniu swoich działań przekazał mi profesjonalny, obszerny raport, wraz z załączonymi na płycie fotografiami wysokiej jakości. Materiały te stanowiły bardzo silny dowód w Sądzie podczas rozprawy rozwodowej. Pan Krzysztof był również moim świadkiem w Sądzie na rozprawie rozwodowej i Jego zeznania były kolejnym bardzo mocnym dowodem w sprawie, oczywiście na moją korzyść. Dzięki profesjonalnym dowodom, uzyskanym za sprawą Pana Krzysztofa, udowodniłem winę mojej żony w rozpadzie naszego małżeństwa. Bez nich byłoby to na pewno niełatwe, a być może nawet niemożliwe. Pan Krzysztof posiada niesamowitą wiedzę z zakresu prawa i często udzielał mi pomocy w wątpliwych dla mnie kwestiach, związanych z moim rozwodem. Niesamowite jest również to, że, mimo natłoku swoich zajęć, Pan Krzysztof zawsze znalazł dla mnie dużo czasu na nasze rozmowy, bez względu na to czy było to rano czy późnym wieczorem. I jeszcze jedno. Muszę uczciwie przyznać, iż zapłaciłem za usługi Pana Krzysztofa znacznie mniej niż pierwotnie planowałem, gdyż ma On po prostu najlepsze ceny na rynku. Dziękuję Panie Krzysztofie za wszystko! Jest Pan wspaniałym człowiekiem i nigdy nie zapomnę tego, co Pan dla mnie zrobił!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2014-12-23 13:36:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z ostrożnością podchodziłem do tego rodzaju usług. Na spotkaniu Pan Krzysztof ocenił moje dowody i określił jakie będą jeszcze potrzebne w sprawie rozwodowej. To mnie przekonało do współpracy. W kilkanaście dni zebrał brakujące dowody. Dodatkowo skontaktował mnie z bardzo dobrym adwokatem, z którym także nawiązałem współpracę. Uzyskałem w sądzie rozwód z winy żony. Sąd nie miał żadnych wątpliwości co do rzetelności zebranych przez detektywa dowodów. NAPRAWDĘ WIELKI POZYTYW. SZCZERZE POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zygmunt dnia: 2014-02-24 12:22:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tego detektywa. Zna się na rzeczy.Zebrał pomocne materiały , które bardzo przydadzą mi się na rozprawie rozwodowej.Gorąco polecam współpracę z panem Krzysztofem.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogumiła dnia: 2013-12-29 21:49:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof to godny polecenia fachowiec, który profesjonalnie i rzetelnie wykonuje swoją pracę jako detektyw. Potrafi doradzić co zrobić w danej sytuacji. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-12-23 08:45:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PROFESJONALIZM W KAŻDYM CALU. Pan Krzysztof potrafi doradzić co zrobić i jak postępować, zebrane materiały okazały się bardzo pomocne. GORĄCO POLECAM - PRAWDZIWY FACHOWIEC!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-24 16:07:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam, fachowy pierwszy kontakt, dalsze prowadzenie śledztwa, elastyczność i dobra komunikacja, otwarcie na sugestie. Dostosowanie do potrzeb i na bieżąco zmianiającej sie sytuacji. Bardzo rzeczowa i rzetelna informacja po zakończeniu i w trakcie prowadzonej sprawy, przejrzysta forma raportu. Sugestie pod względem aprobaty materiału przes sąd, fachowe doradztwo. Terminowość kontaktu i realizacji. Pełny profesjonalizm, polecam serdecznie. Przystępna cena!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mężczyzna dnia: 2013-02-05 19:09:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam godny uwagi fachowiec w swojej branży !!! Wykonuję ją bardzo rzetelnie !!! Sąd nie miał żadnych zastrzeżeń do pracy p. Krzysztofa !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zuza dnia: 2013-01-28 17:11:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i bardzo rzeczowy specjalista.
Opinia dodana przez: Xenon19001 dnia: 2012-11-07 14:20:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof jest specjalistą wysokiej klasy - profesjonalny, zawsze doradzi i nie poddaje się, chociaż momentami było bardzo trudno w trakcie obserwacji. Za informacje jakie dla mnie uzyskał oraz spokój i poczucie, że nie jestem sam i kompletnie bezradny - warto było zapłacić każde pieniądze. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2012-10-10 11:28:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof to bardzo kompetentny fachowiec, który na najwyższym poziomie i z wielkim zaangażowaniem przeprowadza czynności, których się podejmuje w ramach usług detektywistycznych. Posiada wrodzoną intuicję i zawsze kieruje się sprawiedliwą oceną sytuacji i faktów. Byłam sceptycznie nastawiona do takiej usługi. Po kontakcie z Panem Krzysztofem mogę z pewnością GORĄCO polecić wszystkim, którzy czują potrzebę zatrudnienia PRAWDZIWEGO FACHOWCA!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Irena. dnia: 2012-08-20 20:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Krzysztofa. Szybki, fachowy i pomocny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jk dnia: 2012-05-11 12:14:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mistrz w swoim fachu. Szybko i sprawnie zebrał dowody, które bardzo pomogły mi przy rozwodzie. Polecam wspołpracę z tym detektywem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2012-04-17 10:56:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z uslug tego detektywa. Zna się na rzeczy. Fachowo doprowadził moją sprawe do konca. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2012-04-08 15:01:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją