Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Marzena Grzybowska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-200 Wąbrzeźno Ojca Bernarda /3a
Telefon: 505221352 Kom. 505221352
Adres e-mail: mgrzybowska(małpa)adwokat-grzybowska.pl
Strona internetowa: www.adwokat-grzybowska.pl
NIP:
8781721298
Opis działalności: Adwokat, Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: rozwody,separacje,spadki,podział majątku,alimenty,windykacja nalezności,prawo gospodarcze,spółki,sprawy karne

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 10333
Data utworzenia profilu: 2013-02-21 20:11:04
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-21 20:11:04 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Marzena Grzybowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marzena jest w 100% godna polecenia. Bardzo uprzejma,rzetelna i konkretna adwokat.pozdrawiam serdecznie i gorąco polecam oddać się w ręce profesjonalistki jaką jest Pani Marzena Grzybowska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2017-07-17 00:57:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marzena nie dość że jest przemiłą i przesympatyczną osobą, to w dodatku jest adwokatem z prawdziwego zdarzenia! Bardzo kompetentna, rzetelna,zna się na tym co robi w 100%. Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Marzeny i jeśli będę miała jeszcze jakiś problem prawny na pewno zgłoszę się do Pani! Polecam wszystkim bardzo gorąco! Warto walczyć o swoje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-14 08:33:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa prowadzona przez panią mecenas zakończona 100% sukcesem. Zawsze ma czas dla klienta oraz profesjonalne podejście. W pełni zaangażowana w prowadzona przez siebie sprawę . Pani mecenas jest młodą osobą z bardzo dużym doświadczeniem. Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andzela dnia: 2016-06-29 09:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna adwokat, rzetelnie i sprawnie poprowadziła sprawę. Bardzo stanowcza i skuteczna na sali sądowej. Z czystym sumieniem mogę ją polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-29 17:50:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie ma lepszego prawnika niż Pani Marzenka. Jeżeli ktoś ma problem z rodziny wysyłam do niej, zawsze pełen sukces. Strasznie konkretna ma olbrzymią wiedzę. Nie owija w bawełnę, a w sądzie walczy jak lew. Super kontakt i przygotowanie do każdej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-02-10 12:33:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klika razy w życiu miałem do czynienia z prawnikami. Z ich kompetencjami bywało różnie. W końcu trafiłem do Pani Mecenas Grzybowskiej. Trafiłem z polecenia znajomych, którym także prowadziła sprawę i faktycznie mieli rację. Niesamowita wiedza, doświadczenie na sali sądowej, rzetelność, zaangażowanie na 200% - to cechy Pani Mecenas, której jeszcze raz bardzo dziękuję za poprowadzenie moich spraw. Pełen POZYTYW!!! Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: stan dnia: 2014-11-20 21:20:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna i bardzo skuteczna adwokat. Niesamowita wiedza i zaangażowanie w sprawę. Mogę z czystym sumieniem polecić, pełen profesjonalizm. Pani Marzeno dziękuję za wygraną sprawę. Polecam wszystkim chcącym korzystać z usług adwokackich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KS dnia: 2014-05-09 11:18:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miła adwokat konkretna wie o czy mówi i bardzo pomocna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-03 21:24:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pracy Pani Mecenas i polecam ją wszystkim chcącym skorzystać z usług adwokackich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: G.J. dnia: 2013-10-04 15:26:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z uslug ktorych korzystalam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-29 12:44:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO POLECAM Panią Mecenas!!!! Moje sprawy załatwiła zawsze z pozytywnym efektem końcowym. W sądzie nieustępliwa, zawsze przygotowana. Zawsze mówi jakie są szanse na wygraną , nie obiecuje czegoś czego nie uda się wygrać ale zawsze wywalczyła dla mnie więcej niż mógłbym się spodziewać. Jest bardzo miła, skuteczna i posiada bardzo ogromną wiedze w swojej branży. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R...... dnia: 2013-07-18 09:38:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług pani mecenas i dlatego serdecznie ją polecam.Trafiłem do niej przez przypadek i bardzo pozytywnie się zaskoczyłem.Udzieliła mi bardzo fachowej porady prawnej.Jako jedyna uświadomiła jakie są szanse na wygranie sprawy,co trzeba przygotować i jak,w przeciwieństwie do dwóch innych prawników u których wcześniej byłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A dnia: 2013-04-08 13:03:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją