Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ALVERA

Zawód: drzwi - produkcja, sprzedaż  
Adres: Wielkopolskie, Poznań OS. Orła Białego 97/13
Telefon: 61-842-25-56 Kom. 881-417-888
Adres e-mail: biuro(małpa)alvera.pl
Strona internetowa: www.alvera.pl
NIP:
955-168-54-64
Opis działalności: Sprzedaż, montaż - drzwi, okna, bramy garażowe Słowa kluczowe: Sprzedaż, montaż - drzwi, okna, bramy garażowe

Ocena: 96% pozytywna 53x 2x

Jakość usług: 96% wysoka 51x 2x
Terminowość: 98% bez zastrzeżeń 51x 1x 1x
Ceny usług: 100% niskie 50x 3x
Ilość opinii w serwisie: 55
Ilość odsłon profilu firmy: 4608
Data utworzenia profilu: 21.02.2013 08:11:46
Data ostatniej aktualizacji: 21.02.2013 08:11:46 

Opinie o ALVERA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają bardzo pozytywne podejscie do klienta i nie starają się na siłę wcisnąć kitu. Zakupiony produkt w pełni spełnia moje oczekiwania. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 20.09.2021 18:05:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Latwy dojazd, spory parking, duży wybór okien i korzystne ceny to główne walory tego sklepu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 28.08.2021 21:24:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry sklep poza dużym asortymentem zapewniają także w pakiecie montaż. Odpada wtedy szukanie dodatkowego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: przemysław dnia: 05.07.2021 22:08:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez pewien czas się rozglądałem za nowymi oknami z plastiku w miejsce drewnianych. Dokładnie taki rozmiar znalazłem u nich. Pasują jak ulał
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stefan dnia: 08.06.2021 21:13:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupy u nich okazały się trafionym pomysłem, bo zostałem takie okna jakie potrzebowałem i na domiar zagwarantowali jeszcze montaż. Prima Sort.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 20.05.2021 10:51:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa sklepu dotrzymała słowa. Faktycznie w uzgodnionym terminie był montaż, a drzwi wyglądają rewelacyjnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 14.04.2021 16:48:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra lokalizacja sklepu i wygodne miejsce parkingowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Florek dnia: 06.03.2021 16:04:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałem u nich kilka rzeczy i nie było kłopotu z ich dostarczeniem oraz montażem. Przyjechali na czas, zamontowali i wszystko działa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 01.02.2021 18:14:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupowałam u nich okna rodzimego producenta. Błyskawiczna realizacja tego zakupu i jeszcze szybszy montaz. Po prostu dwa w jednym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 15.01.2021 14:37:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają bardzo dobrą stolarkę otworową w przystępnej i konkurencyjnych cenach. Sprawdzałem u konkurencji i nikt tak dobrego wyboru nie posiadał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 07.12.2020 18:35:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie to oferta z tego sklepu spełniła moje oczekiwania. Miałam przeznaczony pewien budżet na zakup okien i się w nim zmieściłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maria dnia: 26.11.2020 11:58:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zawiodłam się na kupnie drzwi do mieszkania. Wszystko pasuje jak ulał i nie ma zadnych luzów i cicho się zamykają. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 08.10.2020 17:30:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządna firma. Wiedzą co sprzedają i to produkty renomowanych producentów. Nie było opcji żeby się na coś naciąć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: waldemar dnia: 15.09.2020 14:15:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam sie dobrze na parametrach okien.miałam tylko wymiary, które zanotowałam w domu. Sprzedawca tylko na nie zerknął na kartkę i już wszystko wiedział. Wytłumaczył, pokazał modele i mogłam nowe okna bez problemu dobrać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 07.07.2020 19:34:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem mały mętlik w głowie przy wyborze drzwi. Sprzedawca jednak był dobrze zorientowany w temacie i podpowiedział jakie będą najlepsze w moim przypadku. Miał rację.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: czesław dnia: 09.06.2020 20:09:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma szanuje swoich klientów i to co obiecuje to zrobi i tak miałam z wymianą okien.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ilona dnia: 13.05.2020 14:47:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam teraz trochę wolnego i czas przeznaczyłam na wymianę okien. Ta firma miała najkrótszy czas montażu, który mi pasował, a okna nowoczesne i świetnie wyciszone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 21.04.2020 16:32:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na kupione drzwi posiadam długą gwarancję, a sam model dobrze wykonany i chyba nie do zdarcia. Kontakt i obsługa też w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marcin dnia: 08.03.2020 13:39:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiedziałem sprzedawcy jakim budżetem dysponuję i pomógł mi wtedy wybrać jak najlepsze okna w cenie nie przekraczającej mojego budżetu. Do tego produkt całkiem ładny i myślę, że się sprawdzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Albert dnia: 20.02.2020 21:30:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobiłem dobry interes, bo kupione drzwi plus brama garażowa były w promocyjnej cenie, a do tego miałem ich przewózkę i montaz. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 10.12.2019 13:34:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po konsultacji ze sprzedawcą w w sklepie Dobrałam idealny model. Z tego zakupu jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 06.11.2019 14:21:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupno u nich kompletu drzwi było sprawą bardzo prostą. Dodatkowym komfortem był też parking i krótki czad oczekiwania na dostawę .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zenon dnia: 23.10.2019 12:09:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: lepiej nie mogło być niż wybór renomowanych okien w tej firmie. Konkretna cena i pełen pakiet usług z montazem na czele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 28.09.2019 14:19:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najgorsza firma podczas całej budowy. Do momentu podpisania umowy i wpłaty pieniędzy wszystko ok, później nie wiesz z kim piszesz bo nikt nie ma w zwyczaju podpisywać się w mailach, na umowie też brak nazwiska, tylko jakiś szlaczek. Osoba podpisująca umowę mówi najpierw że jest szefem, gdy zaczynają się problemy z pierwszą, drugą i trzecią reklamacją staje się agresywna i mówi, że jest jedynie pracownikiem i nic nie może. Nieudolność porażająca. Zamówienie było realizowane z trzykrotną reklamacją, na 10 zamontowanych drzwi, jedne ciężko się domykają, ale już nie mam ochoty na czwartą reklamację. Drzwi garażowe zamawiałem 70 cm, przyszły 80 cm, zabrali, pieniędzy nie zwrócili. Jeśli nie chcecie mieć zlecenia realizowanego przez ponad rok (przez co inne prace wykończeniowe leżą) to zdecydowanie odradzam tę firmę!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: Adam Pospiech dnia: 12.09.2019 13:17:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma, która potrafi doradzić zwykłemu człowiekowi, który nie ma zielonego pojęcia o wszystkich parametrach dotyczących okien. Warto na nich postawić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maro dnia: 13.08.2019 10:40:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zawiodłam się na zakupie drewnianych drzwi i co istotne zostały przywiezione w terminie i zamontowane. Bez żadnych ukrytych dodatkowych opłat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marianna dnia: 22.07.2019 14:47:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamontowane okna idealnie pasują do mieszkania a firma u której je kupowałam, a także montowałam sprawdziła się wzorowo. Jednym słowem klient nasz pan.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 26.06.2019 11:54:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałem się że może być aż tak bogata oferta topowej stolarki otworowej w jednym miejscu . Do tego świetna i kompetentna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 26.05.2019 17:12:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma w swojej branży i sprzedawane produkty sa najwyższej KLASY . Nie było żadnego powodu do reklamacji, a drzwi i brama garażowa sprawdzają się idealnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 23.04.2019 17:57:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma posiada nie tylko profesjonalną obsługę, ale bogatą ofertę z wyższej półki dotyczącą drzwi. Bardzo szybko coś dobrałem do swojego mieszkania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gajcy dnia: 16.03.2019 19:40:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizacja dotycząca zakupu i montażu okien przebiegła bez zarzutów. Krótki czas oczekiwania i sprawny montaż. Myślę, że to była niezła okazja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 27.02.2019 14:50:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zmawiając okna w firmie sprzedawca-właściciel zachwalał najwyższą jakość okien produkowanych przez Drutex. Zamawiając okna premium gwarantował, że jeśli coś będzie nie tak z oknami to będzie wspierał reklamację u producenta, a nawet w razie problemów to sam pokryje naprawę. Niestety po montażu okazało się, że okna są niskiej jakości. W szybach zauważyć można było pęcherze powietrza, a na szybach występowały rysy różnej wielkości od 2 cm do 40 cm. Pomiędzy pakietami szybowymi występowały cząsteczki kurzu i różne wióry. Wizyta serwisanta przebiegała w ten sposób, że nie widział żadnych rys i pęcherzy, a wióry które zawieszone były na szybach zwalił na dół pakietów szybowych poprzez wielokrotne uderzanie pięścią. Kontakt z firmą ograniczony właściciel wykręcał się powodami prywatnymi. Reklamacja nie uznana i zostaliśmy z porysowanymi oknami. Szczerze nie polecam!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 30.12.2018 15:39:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spotkałam się z bardzo miłą obsługą i bardzo wydatnie pomogli mi w wyborze najlepszych okien pod mój typ mieszkania. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Celina dnia: 20.11.2018 13:36:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oferowane przez nich drwi to żadna jednorazówka jak się spotyka w innych firmach, a tylko porządne i drewaniane z prawdziwego zdarzenia. Nie do zdarcia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mietek dnia: 27.10.2018 16:19:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry sklep z miłą obsługą i szerokim asortymentem drzwi. Zawsze doradzą, przywiązą i zamontują i wszystko gra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz U. dnia: 27.09.2018 17:51:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi się spodobało podejście sprzedawcy, który służył mi rzetelną wiedzą i pomógł dobrać najbardziej właściwy model drzwi do mojego domu. Zero ściemy i konkrety.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Borys dnia: 15.08.2018 18:56:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupione drzwi przywieżli w uzgodnionym terminie i na miejscu zamontowali. Wszystko było okey
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rysiek dnia: 16.07.2018 12:36:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy doborze okien zdałam się na pomoc sprzedawcy i wyszłam na tym bardzo dobrze. Okna nowej generacji i w krótkim terminie założone przez fachowców od nich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 11.06.2018 17:05:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak kupować drzwi to tylko w alverze. Zawsze dobrze doradzą, a nawet się zajmują szybkim montażem. Ogólnie konkrety.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mieszko dnia: 26.05.2018 21:06:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma posiada nie tylko świetny wybór stolarki otworowej, ale także dobrą lokalizację i wygodny parking. W ten sposób zakupy stały się u nich przyjemnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tymoteusz dnia: 13.04.2018 16:09:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomagałam mamie przy zakupie nowych okien i firma już się wszystkim zajęła. Było wszystko. Pomiar, dobór, montaż. Po prostu na medal.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 25.03.2018 17:56:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem drzwi wejściowe w ekstra cenie. Na dzień dzisiejszy posiadają najlepszą ofertę handlową
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 06.03.2018 17:45:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: widać, że robota wykonana przez dobrych fachowców, okna wyglądają świetnie, są ozdobą całego domu, wpuszczają mnóstwo światła,a zimą dobrze trzymają ciepło, super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maciek dnia: 23.04.2015 12:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, solidnie. A czy tanio? To już kwestia indywidualna. Jeśli biorę pod uwagę jakość i bezpieczeństwo - ceny są OK.
Opinia dodana przez: dnia: 23.04.2014 10:56:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgodnie z obietnicą, wystawiam opinię. Profesjonalizm, rzetelność. Szybko, tanio, solidnie. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Opinia dodana przez: Karol W. - Szamotuły dnia: 14.03.2014 09:43:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna drewniane bardzo mi sie podobają, dlatego sobie u nich zamówiłam i jestem zadowolona. Wszystko poszło po mojej myśli. Bardzo fajna jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.01.2014 09:15:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi mi sie podobają bardzo , jestem zadowolona ze znalazłam tą firmę w odpowiednim czasie. Fajna jakość. Elegancko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.11.2013 12:51:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowy montaż. Profesjonalna obsługa. Towar renomowanych producentów. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fiona dnia: 18.06.2013 14:00:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki doradztwu wybrałem najbardziej optymalne rozwiązanie i najbardziej wygodne dla mnie i dla mojego budżetu. Obsługa klientana wysokim poziomie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.05.2013 10:16:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość, precyzja, szacunek wobec klienta, zaangażowanie i co najważniejsze bardzo dobra jakość. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.04.2013 09:53:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez wątpienia polecam. Wykazali się starannością, jeśli chodzi o montaż drewnianych okien w nowo wybudowanym domku na działce. Zainwestowałem w nich za polceniem bliskiego przyjaciela i muszę przyznać, nie zawiodłem się oraz nie żałuję żadnego grosza jaki przeznaczyłem na ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 23.04.2013 11:25:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam żadnych zastrzeżeń. Ekipa montażowa szybko i profesjonalnie zamontowała okna. Zrobili na mnie pozytywne wrażenie. T był dobry zakup we właściwym miejscu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.04.2013 15:22:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto skorzystać z ich oferty :) Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.04.2013 14:31:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko jak najbardziej na plus. oferują wysokiej jakości drzwi. jestem bardzo zadowolony, że po raz pierwszy postawiłem na tę firmę, a przecież w Poznaniu jest spora konkurencja. jestem jednak zdania, że to jest pozycja godna polecenia i na pewno się wyróżnia spośród innych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.03.2013 09:30:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No powiem wam ze jestem pod wrazeniem ;) Okna i drzwi sa świetne :) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.02.2013 08:12:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją