Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wyrób Mebli Na Wymiar

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Małopolskie, Wysoka Stanisław Górny 32 C
Telefon: Kom. 602-320-873
Adres e-mail: kontakt(małpa)meblegraca.pl
Strona internetowa: www.meblegraca.pl
NIP:
551-177-46-10
Opis działalności: kuchnie, szafy na wymiar Słowa kluczowe: kuchnie, szafy na wymiar

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3560
Data utworzenia profilu: 20.02.2013 14:33:59
Data ostatniej aktualizacji: 20.02.2013 14:33:59 

Opinie o Wyrób Mebli Na Wymiar

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidne wykonanie, bardzo ciekawe i pomocne sugestie ze strony wykonawcy. Meble kuchenne na wymiar idealnie dopasowane, szafy piękne i funkcjonalne. Duża cierpliwość i świetne podejście do potrzeb klienta. Stanowczo polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R&J dnia: 23.01.2014 23:58:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, czysto, solidnie. Profesjonalny montaż, fachowa obsługa. Pomiar i wycena gratis. Łazienka wygląda super. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 18.06.2013 12:57:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry producent. Szafa przesuwna świetnie się sprawuje. Dobrze się spisali. Takie meble za taką cenę to wielki skarb. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.05.2013 09:05:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm pełną gębą. Zgadzam się z wami wszystkimi. Dobra jakość i terminowość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.04.2013 08:51:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Wykonali bardzo dobrą pracę, jeśli chodzi o kuchenne meble na wymiar. Cieszę się, że podjąłem decyzję o zainwestowaniu w ich usługi. Bardzo dobra jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 23.04.2013 10:52:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 procentach. To prawdziwi fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.04.2013 14:11:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń, jeśli chodzi o powierzone im zlecenie dotyczące produkcji oraz montażu mebli łazienkowych. renowacja łazienki się w pełni udała, jestem bardzo zadowolony. oczywiście moja żona jeszcze bardziej. wyrazy uznania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.03.2013 08:13:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma ;) Sprawdziła sie po prostu rewelacyjnie, wszystko wymiarowo sie zgadza, ciesze sie ze liczyli się z moim zdaniem ;) Spełniło sie moje ciche marzenie;) Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.02.2013 14:34:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją