Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Aqua-Kret Usługi Hydrauliczno Kanalizacyjne Tomasz Palmowski

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Dolnośląskie, 54-030 Wrocław Rzeszowska 23 23
Telefon: Kom. 788 753 114
Adres e-mail: biuro(małpa)kanalizacjawroclaw.com
Strona internetowa: www.aqua-kret.pl
Opis działalności: Zajmujemy się usuwaniem awarii kanalizacji na terenie Wrocławia i okolic, czyszczenie kanalizacji , udrażnianie kanalizacji , serwisem odpływów Słowa kluczowe: Hydraulik, Wrocław, WUKO, Awarie, Kanalizacji, Kanalizacja, Usługi, Kamerowanie, Filmowanie, rur, Czyszczenie, 24h, pogotowie, hydrauliczne, tani, przepychanie, udrożnianie,

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 12x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 3996
Data utworzenia profilu: 2013-02-20 12:27:06
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-20 12:27:06 

Opinie o Aqua-Kret Usługi Hydrauliczno Kanalizacyjne Tomasz Palmowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka Interwencja w weekend !!! Dziękuje i Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie była konieczna
Opinia dodana przez: Pizzahut dnia: 2015-06-13 08:04:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Awaria pionu usunięta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Noname dnia: 2015-04-08 15:05:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam !!! fachowa pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda M dnia: 2014-12-17 14:58:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo Solidna firma POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pizza station dnia: 2014-11-29 11:13:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Bardzo fachowa obsługa i przystępne ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-11-27 14:27:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściciel firmy Tomasz Palmowski Aqua-Kret Chciałbym się odnieść do kłamliwych negatywnych komentarzy które są wystawiane przez nieuczciwą konkurencję, po głębszym zapoznaniu się z ich treścią ewidentnie widać że nie mają ładu i składu ... Złożyliśmy już odpowiedni wniosek o usunięcie i podjęliśmy środki prawne o ukaranie osoby która narusza dobre imię naszej firmy. Nigdy nikogo nie oszukaliśmy i zawsze dbamy o naszych klientów Pozdrawiam Tomasz Palmowski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: www.Aqua-Kret.pl ---- 24h
Opinia dodana przez: Tomasz Palmowski dnia: 2014-11-22 14:57:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Hydraulika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: xxx dnia: 2014-11-21 15:47:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością chciałem polecić firmę Aqua-Kret Sprawnie i bez komplikacji poradzili sobie z awarią kanalizacji w moim mieszkaniu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr Przybylski dnia: 2014-05-10 07:40:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym podziękować za udrożnienie kanalizacji w naszym bliźniaku Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pp.ADE dnia: 2014-05-07 16:16:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz to najlepszy specjalista we Wrocławiu, rozwiązał problem z zapchaną toaletą w mieszkaniu szybko, skutecznie i z uśmiechem. A przy tym udzielił biednym studentom ogromnej zniżki. Polecam w 100%!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2014-04-03 13:55:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka interwencja, najtańsza i UCZCIWA usługa + wskazówki na przyszłość :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: komandorska dnia: 2013-05-29 19:55:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki przyjazd do awarii kanalizacji, po usunięciu usterki ( udrożnienie i filmowanie środka rury ) okazało się że zapadła się rura w ogrodzie na łączeniu najprawdopodobniej pod szambiarką stąd niedrożność kanalizacji. Polecam za czas realizacji i faktyczne rozwiązanie problemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Turbokozak dnia: 2013-03-12 15:20:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec z przystępnymi cenami ! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Po tym hydrauliku nie ma reklamacji
Opinia dodana przez: Bond007 dnia: 2013-03-08 12:03:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Najtańsza opcja wybrana z 5 ofert
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomek 009 dnia: 2013-02-21 17:29:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM za Profesjonalnie wykonane usługi , udrożnienie kanalizacji + modernizacja odpływu do studzienki .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Maciej Zakrzewski dnia: 2013-02-20 12:29:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją