Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Szmaj-Świtała Stanisława, Adwokat. Kancelaria adwokacka

Zawód: Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 53-603 Wrocław Tęczowa 72 lok. 1A
Telefon: 717831950
Adres e-mail: adwokat.switala(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokat-switala.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 47x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 47x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 45x
Ceny usług: 100% niskie 39x 6x
Ilość opinii w serwisie: 48
Ilość odsłon profilu firmy: 15414
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-18 11:59:34 

Opinie o Szmaj-Świtała Stanisława, Adwokat. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz kolejny pani mecenas wykazała się wysokim profesjonalizmem w swoim fachu. Rzetelna, pomocna i przede wszystkim zaangażowana w sprawę co w aspekcie spraw rodzinnych jest rzadkością u adwokatów. Kolejna sprawa przy udziale pani mecenas zakończona pomyślnie. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: TATA dnia: 2018-02-05 19:11:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa rozwodowa, którą powierzyłam w ręce Pani Mecenas miała dla mnie pozytywny finał w każdej kwestii. Jestem bardzo zadowolona z współpracy z Panią Mecenas oraz pracownikami Kancelarii a dodatkowo wdzięczna za fachowe podejście i życzliwość. Jednym słowem pełen profesjonalizm, rzetelność i wysoki standard świadczonych usług. Szczerze polecam i jeszcze raz za wszystko dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika K. dnia: 2017-12-20 13:59:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam kancelarię Pani Mecenas Stanisławy Szmaj-Świtały, która wyróżnia się wysokim profesjonalizmem i szybkością w działaniu. Pani Mecenas jest cudowną osobą i doskonałym fachowcem, a cały zespół pracujący wraz z Panią Mecenas jest zawsze pomocny i bardzo sympatyczny. Jeszcze raz dziękuję pięknie za wszystko i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-12-08 12:39:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam kancelarię p. mecenas Świtały. Gdy stanąłem przed decyzją o założeniu sprawy o rozwód, nie znając dobrego adwokata i procedur sądowych byłem w dużym dylemacie. Pracownicy kancelarii, rozwiali wszystkie moje wątpliwości. Duże zaangażowanie oraz doświadczenie poskutkowało pozytywnym dla mnie rozwiązaniem dość trudnej sprawy rozwodowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2017-10-25 16:20:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani mecenas Switaly charakteryzuje się wysoką dobrą i uprzejmą jakością. Bardzo jestem zadowolona z pani mecenas ponieważ miałam sprawę rozwodowa i z mocnym zaangażowaniem Pani mecenas wygrałam te sprawę. Pani mecenas jak i zespół pracujący z panią mecenas to osoby bardzo miłe sympatyczne uprzejme i w każdym jakimś problemie znajdą rozwiązanie korzystne dla klienta. Polecam tę Kancelarie ponieważ z pełnym zaangażowaniem pełnią swoją fachowa pomoc prawna.Jeszcze raz dziękuję Ewa Szmyd z Oleśnicy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Szmyd dnia: 2017-05-11 09:42:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani mecenas Switaly charakteryzuje się wysoką dobrą i uprzejmą jakością. Bardzo jestem zadowolona z pani mecenas ponieważ miałam sprawę rozwodowa i z mocnym zaangażowaniem Pani mecenas wygrałam te sprawę. Pani mecenas jak i zespół pracujący z panią mecenas to osoby bardzo miłe sympatyczne uprzejme i w każdym jakimś problemie znajdą rozwiązanie korzystne dla osoby potrzebującej. Polecam tę Kancelarie ponieważ z pełnym zaangażowaniem pełnią swoją fachowa pomoc prawna.Jeszcze raz dziękuję i.pozdrawiam Ewa Szmyd z Oleśnicy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-10 19:50:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim Tym, którzy pomimo usilnych starań znajdują się w miejscu, i nie zmusili nimi Swojego developera do likwidacji wad technicznych zakupionych (często na kredyt) nieruchomościach, polecam współpracę z Panią Mecenas i jej Zespołem. Nasza sprawa, która niestety znalazła swój finał w Sądzie Powszechnym, już się zakończyła. Rzecz jasna ZWYCIĘSTWEM. Kancelarię i Reprezentujące ją Osoby cechuje bogate doświadczenie, a Ich posiadana wiedza prawnicza to podkreśla. Przy tym widoczne jest bardzo duże zaangażowanie Pani Mecenas i jej Zespołu. Nie raz nad naszą sprawą siedzieli do późnych godzin wieczornych, poświęcając prywatny czas. Przy tym pod względem kosztowym i w rozliczeniach za reprezentację są po prostu "ludzcy". Wiedzą i liczą się z tym, że developerzy działają na zmęczenie przeciwnika, także pod względem kosztowym. Wybór Kancelarii był przez nas trafny i prawidłowy, a wraz z żoną jesteśmy Pani Mecenas i jej Zespołowi bardzo wdzięczni. Wynik naszej sprawy to podkreśla. Zadłużając się w Banku na całe prawie życie, aby kupić wymarzone mieszkanie, czy też dom nie możemy sobie powiedzieć, że nie udał nam się zakup i machnąć na to wszystko ręką. Dzięki takim FACHOWCOM, przywracana jest wiara w życie i szczęście, a developerzy powinni się ich bać, aby kultywowane, nieuczciwe praktyki rynkowe, były przez nich eliminowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł i Paulina dnia: 2016-05-23 12:36:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas reprezentowała nas równocześnie w trzech skomplikowanych i bardzo złożonych sprawach rodzinnych. Sprawy nie rokowały pozytywnego dla nas rozstrzygnięcia lecz dzięki zaangażowaniu, obszernej wiedzy oraz doświadczeniu Pani Mecenas, krok po kroku doprowadziła do pozytywnego dla nas ich zakończenia. Podczas trwania tych spraw nieoceniane dla nas było zrozumienie problemu, wielkie wsparcie, które zapewniło nam poczucie bezpieczeństwa i wiarę w sukces. Pragniemy serdecznie podziękować zarówno Pani Mecenas jak i Jej zespołowi i polecić każdemu kto znalazł się w trudnej sytuacji, wydawałoby się bez wyjścia, Kancelarię Adwokacką Stanisława Szmaj-Świtała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rodzina Marciniaków dnia: 2015-06-30 21:36:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani Mecenas charakteryzuje sie wysoka jakoscia, tradycja adwokacka i wrazliwoscia w odbiorze potrzeb klienta. Dla mnie sa to cechy nieodzowne, gdyz mieszkam za granica. W czasie prowadzenia sprawy Pani Mecenas i jej wspolpracownicy zawsze mieli czas na wytlumaczenie niezrozumialych kruczkow prawniczych. Jestem bardzo wdzieczna Pani Mecenas za elegancko wygrana sprawe. W miedzyczasie poprosilam Pania Mecenas o przejecie nowej, rownie skomplikowanej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MariaKarolina dnia: 2015-05-26 14:48:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jesteśmy wdzięczni pani adwokat i z całego serca jej dziękujemy za pomoc i za to że doprowadziła naszą sprawę do końca. Oczywiście z pozytywnym wyrokiem dla nas. Sprawa była trudna liczyliśmy się że jej finał może być różny jednak pani mecenas zajęła się sprawą w pełni profesjonalnie, wykazała się niezwykłą kompetencją i sumiennością i walecznością w sądzie. W pełni polecamy tą kancelarię. Naprawdę warto!! Pani mecenas służy radą o każdej porze i nie waha się podjąć trudnych spraw. Serdecznie dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr i Ilona dnia: 2015-03-03 18:30:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas swietnie przygotowana pod kątem merytorycznym, jej długoletnie doświadczenie procentuje w prowadzeniu spraw. Mocne zaangażawoanie w sprawę powoduje spokój klienta. Konkretna i rzeczowa pomoc, realne podejście do sprawy. Sprawy rodzinne w szczególności nie należą do łatwych a już napewno, kiedy jest się Tatą małego dziecka. Naprawdę szczerze polecam panią mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tata dnia: 2015-02-16 12:33:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz drugi wybrałam Panią Mecenas do sprawy sądowej i po raz drugi sprawa została wygrana. Wszystko zostało dopięte na ostatni guzik i zamknięte po mojej myśli. Bardzo rzetelna Kancelaria. W trudnych dla mnie chwilach, podczas pierwszego w życiu kontaktu z Sądem przy Pani Mecenas czułam się bezpiecznie i pewnie. Miałam poczucie, że jest ze mną fachowiec i przyjazny człowiek. Korzystałam z usług Pani Mecenas zarówno we Wrocławiu jak i z opcją dojazdu, a koszty jakie poniosłam były przystępne. Bardzo rzadko spotykamy takich ludzi, którzy pomagają z pełnym zaangażowaniem, jak Pani Stanisława Szmaj- Świtała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 2014-12-03 17:06:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zastanawiałem się jak mogę wyrazić swoje szczere podziękowania dla Pani Mecenas.Moja sprawa była bardzo trudna i trwała bardzo długo...Ale jestem teraz szczęśliwym tatą dwójki chłopców a Pani Mecenas dziękuję za to że we mnie uwierzyła.Mimo to że było naprawdę ciężko włożyła w tę sprawę wiele serca...Dziekuje z całego serca Pani Stanisławo za Swoje poświęcenie i oddanie w mojej sprawie.Z czystym sumieniem polecam Kancelarię adwokacką Pani Stanisławy i dziękuję aplikantom ktorzy byli naprawde pomocni i zyczliwi.SZCZERZE POLECAM...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin.M dnia: 2014-12-02 12:43:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas-wspaniała, ciepła, dodająca otuchy, podnosząca na duchu, oddana powierzanym sprawom, wzbudzająca duże zaufanie, pełna fachowości i profesjonalizmu. Wyrazy uznania również dla aplikantów P.Świtały. Z całego serca polecam tą kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota Pietkiewicz dnia: 2014-11-15 23:06:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas świadczy usługi na naprawdę najwyższym poziomie. Moja skomplikowana sytuacje rozwiązała jednym pismem .Wielu innych prawników ,do których zwracałam się zanim trafiłam do kancelarii Pani Mecenas nie potrafiło mi w żaden sposób pomoc i doradzali mi absurdalne rozwiązanie sprawy. Jestem zachwycona skutecznością kancelarii. Cennik usług również bardzo przystępny.Polecam wszystkim ,którzy potrzebują profesjonalnej pomocy. Naprawdę warto skorzystać. Bardzo dziękuję Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-10-14 07:49:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% usługi Kancelarii Adwokackiej Pani Mecenas Stanisławy Szmaj-Świtała. Jestem zadowolona z współpracy z tą kancelarią, która bardzo mi pomogła. Widać kompetencje, ogromną wiedzę. Pani Stanisława wyróżnia się w tej branży to faktycznie mecenas z powołania. Jest osobą ciepłą, miłą i profesjonalną. Super prowadzi sprawy –rzeczowo, konkretnie, fachowa obsługa oraz solidne podjęcie się sprawy skutkuje pozytywnym efektem końcowym. Dziękuję za wszystko! Pozdrawiam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna S. dnia: 2014-09-24 11:54:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całą odpowiedzialnością polecam usługi Kancelarii Adwokat Stanisławy Szmaj – Świtały. Pani Mecenas jest nie tylko świetnym fachowcem w swojej branży, ale także uczciwą i cierpliwą osobą, która pomogła mi uporać się z przytłaczającymi mnie problemami prawniczymi (sprawa alimentacyjna). Jeszcze raz bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena W. dnia: 2014-09-02 13:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna i skuteczna adwokat. Oddana sprawie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-08-30 02:06:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdybym miał krótko określić moją opinię na temat Pani Mecenas powiedziałbym: światło w tunelu i nadzieja na przyszłość - lepszą przyszłość. Jak niewielu jest ojców zacięcie walczących o swoje dziecko tak niewielu jest pełnych profesjonalizmu i oddanych sprawie adwokatów jak pani Szmaj-Świtała. Właściwa osoba na własciwym miejscu pełniaca swoje obowiązki z pełnym zaangażowaniem, a przy tym podchodząca do każdego klienta z sercem upatrując w nim człowieka i jego problemy. To dzięki Pani Mecenas uwierzyłem w to, iż najbardziej zawiła sprawa może zakończyć się sukcesem. W pełni podzielam i popieram poniższe opinie gorąco polecając kancelarię pani Stanisławy Szmaj-Świtały każdej osobie szukającej pomocy prawnej w najbardziej zawiłej sprawie. Przy okazji składam serdeczne podziękowania wszystkim pracownikom kancelarii za dotychczasowy trud oraz pełne zaangażowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Siodłak. Częstochowa dnia: 2014-05-11 00:22:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną świadomością polecam Panią Mecenas jako profesjonalistkę w swoim fachu. Jest osobą konkretną, kompetentną a przede wszystkim posiadającą klasę zarówno w Sądzie jak i poza nim. Doskonale wie co robi i robi to skutecznie. Do prowadzonej sprawy podchodzi rzeczowo, indywidualnie i z pełną precyzją. Sprawa oczywiście wygrana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 2014-05-05 18:04:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani Mecenas Szmaj- Świtały zajmowała się przekształceniem mojej spółki cywilnej w spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością. Jestem pod ogromnym wrażeniem PROFESJONALIZMU i SZYBKOŚCI OBSŁUGI. Cały proces, łącznie z wpisem do KRS zajął 5 tygodni, podczas gdy szacowany czas takiej usługi przez innych adwokatów czy prawników to 3-6 miesięcy. Bardzo polecam korzystanie z usług tej Kancelarii, doskonale zorganizowani, nie tracą ani minuty cennego czasu, a niesamowite tempo pracy nie przekłada się na ceny, które są na przystępnym poziomie. Jeśli planujesz założyć spółkę lub zmienić formę prawną dotychczasowej działalności to tylko w tej kancelarii! Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przedsiębiorca dnia: 2014-05-04 21:01:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa zakończyła się sukcesem, który wywalczyła dla mnie Pani Mecenas. Jestem bardzo wdzięczny za pomoc, za fachowość, za życzliwość. Gorąco polecam tę Kancelarię każdemu, kto potrzebuje dobrego adwokata. Dziękuję Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander P. dnia: 2014-04-05 20:03:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P.mecenas to w pierwszej kolejności człowiek a dopiero adwokat.Jest profesjonalistką w każdym calu.Dzięki p.mecenas wygraliśmy z mężem sprawę w ciągu dosłownie 20 minut.Żyjemy teraz spokojnie.Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa C. dnia: 2014-03-27 14:08:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas dosłownie uratowała mój dach nad głową. Wygrała sprawę niezwykle trudną, przywracając upragniony spokój i stabilizację. Pani Mecenas wygrywa dla mojej rodziny kolejną już sprawę, za co jej bardzo dziękuję. Moja znajomość z jej kancelarią ma kilkunastoletnią historię. Cenię sobie jej profesjonalizm i rzetelność - polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Rz, dnia: 2014-03-04 07:59:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełnym przekonaniem polecam Kancelarię Adwokacką Pani Mecenas Stanisławy Szmaj-Świtała. Pani Mecenas reprezentowała mnie na kilku rozprawach o charakterze rodzinnym, w tym w jednej apelacyjnej. Sprawy były niezwykle zawiłe, a po drugiej stronie spotkała się z wyjątkowo trudnym przeciwnikiem. Za każdym razem sprawy kończyły się dla mnie bardzo korzystnie. Pani Mecenas doprowadzała do ich pozytywnego rozstrzygnięcia. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie oraz sumienność to największe walory Pani Adwokat. Jeszcze raz dziękuję za pomoc - Lucyna B.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna B. dnia: 2014-02-08 15:11:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko uzyskalam pomoc i jeszcze szybciej p.Adwokat moja sprawę rozwiązała DZIĘKUJĘ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KINGA KAMIŃSKA dnia: 2014-01-16 21:24:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejna bardzo trudna sprawa zakończyła się sukcesem! Z całą odpowiedzialnością polecam Panią Mecenas Szmaj-Świtałę, jako wspaniałego człowieka i doświadczonego fachowca. Pani Mecenas z ogromną wdzięcznością, jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marianna W. dnia: 2014-01-08 12:16:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczególnie polecam usługi Pani mecenas Stanisławy Szmaj- Świtały.To profesjonalistka w pełnym tego słowa znaczeniu.Bardzo mi pomogła,za co jestem jej bardzo wdzięczny.Sprawa którą dla mnie prowadziła w sądzie ciągnęła się ale w końcu skończyła się pomyślnie.Wygraliśmy!!!Jest zaangażowana w sprawę. Wyznacza dodatkowe terminy spotkań aby poznać lepiej aspekt sprawy, który wydaje sie do przepracowania.Jest profesjonalna,rzeczowa a cennik usług nie jest wygórowany.Dziękuję Pani mecenas!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AK dnia: 2013-12-05 14:10:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Stanisława Szmaj-Świtała jest godnym polecenia prawnikiem. Rzetelna, profesjonalna, konkretna i uczciwa, a jednocześnie bardzo ciepła i sympatyczna. W trakcie prowadzenia spraw stwarza atmosferę, która pozwala czuć się bezpiecznie, jednak uczciwie i stanowczo wyjaśnia wszelkie za i przeciw. Dwukrotnie korzystałam z usług Pani Mecenas i jej kancelarii. Sprawy były różne , obie trwały dość długo, lecz zakończyły się bardzo pozytywnie, choć z mojego punktu widzenia były beznadziejne. Widać pomoc bardzo doświadczonego i profesjonalnego prawnika jakim jest Pani Stanisława jest bezcenna. Polecam ... a Pani Mecenas jeszcze raz bardzo dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta. M dnia: 2013-12-04 17:58:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam usługi Pani mecenas Stanisławy Szmaj Świtały.To profesjonalistka w pełnym tego słowa znaczeniu.Bardzo mi pomogła za co jestem jej bardzo wdzięczny.Sprawa którą dla mnie prowadziła w sądzie skończyła się pomyślnie.Wygraliśmy.Chodziło o uchylenie obowiązku alimentacyjnego z datą wsteczną.Jeszcze raz naprawdę gorąco polecam .Zna się na rzeczy a cennik usług nie jest wygórowany.Dziękuję Pani mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pan.D. dnia: 2013-11-04 16:42:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas Szmaj-Switałę poznałam wiele lat temu w sprawie medycznej, była moim pełnomocnikiem z urzędu. Zaangażowanie Pani Mecenas w sprawę było takie samo jak w przypadku spraw prowadzonych prywatnie, w obronę była tak samo bardzo mocno zaangażowana i skuteczna. Bardzo mnie to ujęło i poczułam ogromną sympatię do Pani Mecenas nie tylko jako do prawnika, ale przede wszystkim do człowieka. Zdałam sobie sprawę z faktu iż klient i ten biedny i bogaty traktowani są z takim samym zaangażowaniem. Można powiedzieć krótko Pani Szmaj-Świtała jest w tym co robi po prostu uczciwa. Po wielu latach wróciłam do Pani Mecenas z uwagi na zaufanie i szacunek, wiem że jest to adwokat który gdy podejmie się obrony zrobi to na wysokim poziomie merytorycznym,znajdzie argumenty nawet w pozornie beznadziejnej sprawie i w sposób jasny i prosty naświetli swoje racje. Konsekwencja w działaniu sprawi iż dobrniemy wspólnie do końca sprawy. Bezpośredniość i komunikatywność powoduję iż nie czuję się zbędnego dystansu między prawnikiem a petentem. Jest to bardzo istotne, gdyż wpływa na powstanie szczególnej przyjaznej więzi, człowiek w swojej walce nie czuje się sam. Ma sprzymierzeńca, przyjaciela-adwokata.Słowa uznania należą się również aplikantom z kancelarii Mecenas Szmaj-Świtały, którzy są nie tylko mili, przyjaźni ale również dobrze zorientowani w każdej sprawie. Często potrafią pomóc chociażby przez telefon. Reasumując atmosfera, kontakt, konkretność, konsekwencja, terminowość wszystko to wpływa na bardzo wysoki poziom usług oferowanych przez kancelarię Pani Mecenas Szmaj-Świtały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-30 21:56:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mec. Stanisława Szmaj - Świtała to profesjonalizm sam w sobie. Z usług Pani mecenas korzystałam wraz z mężem dwukrotnie, i za każdym razem byliśmy bardzo zadowoleni z postępów pracy. Doskonały kontakt, terminowość, życzliwość oraz jasny i klarowny sposób wyjaśnienia prawniczych zawiłości to tylko kilka z cech, którymi Pani mecenas nas ujęła. W ubiegłym tygodniu przerwała swój urlop w górach, aby przybyć do Wrocławia i wesprzeć nas na ostatniej sprawie sądowej i odczytaniu orzeczenia (oczywiście sprawa zakończyła się dla nas bardzo pomyślnie). Gorąco polecam tę Kancelarię każdemu, kto potrzebuje fachowej pomocy w naprawdę rozsądnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Kluba dnia: 2013-07-23 00:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa prawna świadczona przez Kancelarię Pani Mecenas Stanisławy Szmaj - Świtały jest na bardzo wysokim poziomie, której towarzyszy pełen profesjonalizm oraz szybka i kompleksowa obsługa. Ponadto byłam bardzo mile zaskoczona nad wyraz przyjaznym podejściem do klienta i wysoką kultura osobistą całego personelu kancelarii. Serdecznie Polecam !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-07-08 17:14:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały fachowiec. Pełna kultura, terminowość,doświadczenie a co równie ważne to życiowe podejście do klienta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna Mańkowska dnia: 2013-06-18 13:16:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam Kancelarię Adwokacką Pani Mecenas Stanisławy Szmaj-Świtały. Doświadczenie, profesjonalizm i pełne zaangażowanie Pani Mecenas to atuty, które prowadzą do pozytywnego rozstrzygnięcia sprawy. Ceny usług? Wygrana sprawa jest bezcenna! Dziękuję Pani Stanisławo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej z Wrocławia dnia: 2013-05-17 18:28:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Wszystko załatwiane terminowo i rzetelnie. Pani Mecenas w krótkich "żołnierskich" słowach przedstawia wszystkie za i przeciw rozwiązywanego problemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasprzak dnia: 2013-05-15 16:23:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, skuteczność, terminowość. Do tego ogrom życzliwości, empatii i zrozumienia. Wsparcie merytoryczne i emocjonalne na każdym etapie prowadzenia sprawy.Współpraca z Panią Mecenas to pewność i przyjemność! Gorąco polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-01-23 18:07:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełnym przekonaniem polecam Kancelarię Adwokacką Pani Mecenas Stanisławy Szmaj-Świtały. Pani Mecenas reprezentowała w moim imieniu kilka bardzo skomplikowanych spraw rodzinnych i udowodniła, że to, co wydawało się dla mnie i moich znajomych niemożliwe, stało się możliwym. Doprowadziła do pozytywnego rozstrzygnięcia spraw. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i wielkie serce Pani Stanisławy, tak w skrócie mogę opisać to co czuję. Pani Mecenas, jeszcze raz dziękuję z całego serca!!! Marianna W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marianna W. z Wrocławia dnia: 2013-01-22 22:13:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa profesjonalna, miła i kontakt o każdej porze. Moja sprawa zakończyła się sukcesem. Jestem bardzo wdzięczny, dziękuje !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2013-01-16 23:18:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani Stanisławy Świtały jest godna polecenia.Zostałam obsłużona szybko i z dobrym rezultatem. Miałam poważny problem z dłużnikami. Inny prawnik prowadził moje sprawy kilka miesięcy- bez skutku. Tutaj znalazłam fachową pomoc, kilka dobrze napisanych pism rozwiązało moje problemy. Odzyskałam pieniądze i zwrot kosztów postępowań. Bardzo polecam Pania Mecenas- zna się na rzeczy, jest skuteczna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna z Wrocławia dnia: 2013-01-07 19:38:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas od kilku lat prowadzi moje sprawy. Potrzebowałem fachowca, który poprowadzi moje trudne sprawy rzetelnie i rzeczowo. Taka właśnie jest opiniowana kancelaria. Profesjonalne podejście prawnicze i rzetelne prowadzenie moich spraw. Porady prawne są wyczerpujące zadany temat oraz rzetelna opinia końcowa pani mecenas daje mi pełny obraz sytuacji. Mnie osobiście jako osobie nie znającej się na literze prawa ta kancelaria bardzo pomogła w sprawach rozwodowych jak i w sprawach realizacji umowy najmu. Obecność takiego fachowca jakim jest pani Mecenas Stanisława daje ogromne poczucie bezpieczeństwa podczas rozprawy. Ceny są niskie od lat więc gorąco polecam. Jeśli chciałby ktoś z państwa jeszcze o coś zapytać to proszę do mnie zadzwonić na numer 669-995-350/Gerard. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Gerard K. dnia: 2013-01-05 19:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług Pani Mecenas Stanisławy Szmaj-Świtały korzystałem kilkukrotnie i zawsze zostałem obsłużony rzetelnie i fachowo. Bardzo polecam tą kancelarię, ponieważ wszystkie moje sprawy zakończyły się pomyślnie, a cennik za usługi nie był wygórowany. Wspaniała atmosfera, miła i terminowa obsługa i 100% skuteczność!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-01-04 12:08:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracę z Panią Mecenas oceniam jako bardzo pozytywną. Pomogła mi i mojej rodzinie rozwiązać wiele problemow, w które zaangażowała się całą sobą nie patrząc na finanse, lecz na dobro drugiej osoby. Jest bardzo kompetentna i rzetelna w tym co robi. Z czystym sumieniem polecam współpracę z Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka / Ewelina P. dnia: 2012-12-10 12:13:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas bardzo rzeczowa i kompetentna, profesjonalna w każdym słowie. Jasna porada i konkretne wskazówki pozwoliły mi szybko rozwiązać moje problemy, z którymi byłam już u innych prawników. Polecono mi tą kancelarię i ja bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2012-10-23 12:20:58 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie pierwsza sprawa niestety przegrana ale przede mną apelacja i łut nadziei. Zobaczymy ... Zgadzam się, że Pani Mecenas robi wrażenie bardzo kompetentnej ale jak poprzedniczka miałam problemy z kontaktem (brak odpowiedzi na maila, telefon).
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-15 17:00:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik, kompetentna i fachowa obsługa, polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 2011-07-05 13:02:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: S.P. dnia: 2009-11-23 13:20:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Stanisława Szmaj-Świtała profesjonalnie i rzetelnie prowadzi sprawy w sądzie.Uwzgldednia uwagi i materiały przekazywane przez stronę.Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina K. dnia: 2009-11-16 12:43:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją