Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SCHODMAR ZAKŁAD STOLARSKI SEBASTIAN GRZYWACZ

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 26-630 JEDLNIA LETNISKO 15 GRUDNIA 9
Telefon: Kom. 504175778
Adres e-mail: schodmar(małpa)schodmar.pl
Strona internetowa: www.schodmar.pl
Opis działalności: WYKONUJE SCHODY -KAŻDY RODZAJ, ORAZ WSZELKIE PRACE STOLARSKIE Słowa kluczowe: SCHODY,BALUSTRADY,DRZWI,PODŁOGI,PARKIETY,TRALKI

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3982
Data utworzenia profilu: 17.02.2013 10:52:28
Data ostatniej aktualizacji: 17.02.2013 10:52:28 

Opinie o SCHODMAR ZAKŁAD STOLARSKI SEBASTIAN GRZYWACZ

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna dobra i super dokładna robota schody wygodne ,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radom ul .listopadowa dnia: 18.04.2020 16:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość ma swoją cenę. W pakiecie otrzymuje się doradztwo i gwarancję zadowolenia. Efekt jest zgodny z oczekiwaniami. Schody jako element dekoracyjny i funkcjonalny prezentują się elegancko i stylowo. Wykonanie perfekcyjne - brak uwag i jakichkolwiek zastrzeżeń co do terminowości i solidności. Zdecydowanie warto polecić schodmar jako wykonawcę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 06.03.2015 20:06:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bez zastrzeżeń, godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 30.05.2014 16:52:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę SCHODMAR. Pan Sebastian wykonywał w moim domu schody samonośne, zaprojektował w 3D i zamontował bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Przede wszystkim zadbał o detale i szczegóły, a to jest ważne. Jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Radom dnia: 20.04.2014 20:48:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma SCHODMAR Sebastian Grzywacz jest godna polecenia, pełen profesjonalizm od projektu po wykonanie. Jesteśmy zachwyceni schodami. Pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalenka dnia: 08.03.2013 22:36:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo perfekcyjna solidna firma
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marian dnia: 17.02.2013 10:53:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją