Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Autolin Moto Serwis Zbigniew Linertowicz

Zawód: elektromechanika - usługi Elektromechanik 
Adres: Świętokrzyskie, 25-046 Kielce Pakosz 53
Telefon: 41 348 03 38 Kom. 696 484 168 Fax: 41 348 03 38
Adres e-mail: autolin.moto.serwis(małpa)neostrada.pl
Strona internetowa: www.autolin.pl
NIP:
657-181-55-66
Opis działalności: naprawa samochodów kielce, elektromechanik kielce, mechanik kielce, geometria, klimatyzacja, opony,diagnostyka komputerowa, wulkanizacja, silniki, hamulce, zawieszenia, turbina, przeglądy, toczenie, elektronika, Słowa kluczowe: naprawa samochodów kielce, elektromechanik kielce, mechanik kielce, geometria, klimatyzacja, opony,diagnostyka komputerowa, wulkanizacja, silniki, hamulce, zawieszenia, turbina, przeglądy, toczenie, elektronika,

Ocena: 100% pozytywna 43x

Jakość usług: 100% wysoka 43x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 43x
Ceny usług: 100% niskie 38x 5x
Ilość opinii w serwisie: 43
Ilość odsłon profilu firmy: 12464
Data utworzenia profilu: 2013-02-16 10:25:14
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-16 10:25:14 

Opinie o Autolin Moto Serwis Zbigniew Linertowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeździłem po kilku mechanikach i nic nie pomogli. W tym Autolinie wreszcie odgadli przyczynę blokady, za rozsądną cenę naprawa. Maja nowego klienta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zoja dnia: 2017-01-25 02:40:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry warsztat,kwalifikacje załogi na bardzo wysokim poziomie.Wszystkie usterki ,które zgłosiłem do naprawy zostały usunięte.Poinformowali mnie jeszcze o kilku innych o których nie wiedziałem i po telefonicznym uzgodnieniu również zostały naprawione.Jestem bardzo zadowolony, bo auto wreszcie jeździ tak jak powinno i wszystko działa za rozsądną cenę .Do tego bardzo miła i sympatyczna obsługa.Serdecznie dziękuję i z pewnością wrócę jeżeli zajdzie taka potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2016-03-05 00:12:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też jestem zadowolona z wykonanej naprawy, niskich kosztów i wysokiej kultury obsługi serwisantów w Autoline kieleckim. Po prostu polecam to miejsce napraw. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nikola dnia: 2015-05-27 09:21:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy mechanik kielecki, wszystkie zalety w jednym miejscu. Trafiłem tu internetu i nie żałuję. Czapka z głowy panowie mechanicy. Polecam wam ludzie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: waldi 11 dnia: 2015-03-12 06:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym roku pierwszy raz korzystałem z usług warsztatu AUTOLINE w Kielcach. Pozytywne opinie pokrywają się z rzeczywistością .Wysoka jakość świadczonych usług, ceny części przyzwoite. Dobry kontakt, informowanie na bieżąco o postępach naprawy oraz kosztach naprawy i cenach części. Wystawiam oczywiście pozytywna opinię .Pewnie zostanę ich klientem na stałe bo mają szeroki wachlarz usług. Praktycznie są w stanie naprawić wszystko. Miałem dosyć nietypową usterkę w swoim aucie: ogrzewanie działało tylko po lewej stronie auta. Po prawej stronie po włączeniu ogrzewania zamiast ciepłego powietrza cały czas wiało zimnym. Dla znających temat wiąże się to z dosyć z dużym wydatkiem i rozbiórką połowy samochodu. Panowie z Autoline usunęli usterkę w przyzwoitej cenie bez naciągania na wysokie koszty. Wszyscy są zadowoleni: ja bo zaoszczędziłem kilkaset złotych, żona bo ma ogrzewanie po stronie pasażera;),Autolin chyba też bo zyskali kolejnego zadowolonego klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-11-06 20:16:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytyw! świetny warsztat mechaniki, sympatyczni ludzie, ceny z kieleckiej ziemi, a nie z kosmosu. To naprawdę dobry fachowiec i mechanik.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Donik dnia: 2014-10-29 04:17:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej potwierdzam pozytywy tego warsztatu samochodowego. Sumienne oraz bardzo skuteczne naprawy wszystkich zleconych awarii. Bardzo uprzejma kadra pracowników, od właściciela po mechaników. Terminowo zlecenie zakończono, a koszt był precyzyjnie wyliczony oraz uzgodniony. Pozostaje mi tylko polecić tych fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Koch dnia: 2014-08-10 20:54:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz spotkałem się z takim podejściem do klienta - oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Co tu dużo pisać - najlepszy autoserwis w Kielcach. Panowie znają się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2014-06-13 07:54:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa klimatyzacji. Sprawna i rzetelna diagnostyka. Szybka naprawa. Koszty uzgadniane na bieżąco. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sol dnia: 2014-06-09 06:50:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój samochód miał poważną awarię, groźba dużych kosztów popsula mi humor. W tym warsztacie pracują profesjonaliści, bez slodzenia muszę im przyznać tytuł geniuszy motoryzacji, znaleźli rozwiązanie salomonowe, mnie zostało sporo z naprawy. Dlatego polecam ten warsztat jako wyjątkowy, gdzie można liczyć na wysokie kwalifikacje pracowników i realną cenę napraw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Władysław dnia: 2014-05-24 07:21:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szczerze,fachowo. Termin i wszystko na poziomie wysokim jak na moje wcześniejsze doświadczenia. Godna pochwały załoga,sami profesjonaliści.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artek dnia: 2014-04-25 12:42:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytywna ocena, profesjonalizm i szybkość działań zadowolony MB a klass
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-26 05:03:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezbłędnie postawiona diagnoza, na poczekaniu profesjonalnie wykonano wymianę halasujacego podzespolu w przyjemniej atmosferze. Polecam ze szczególnym wyróżnieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dag 77 dnia: 2014-02-16 07:56:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Temat ustawienie geometrii plus wymiana części popsutych tulejek wahaczy. Pomiary i naprawa fachowo wykonana,szybko bez żadnych ale i wystawiania kitu, że to czy tamto wymaga jeszcze wymiany. Bardzo dobry warsztat i pracownicy. Można sprawdzić, ja szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jarek dnia: 2014-01-22 05:52:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie zalety mają od momentu postawienia do naprawy poprzez pogląd na koszty aż do odebrania samochodu,a wszystko gładko i bardzo przyjaźnie. Człowiek czuje się dopieszczony jako klient bez zdzierstwa tak nagminnego w tej profesji jako laika,któremu można wycisnąć każde kity. W Autolin jestem kolejny raz,nigdy nie miałem wątpliwości,że oprócz fachowości jest tam uczciwość i bardzo dobre ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miki Vw dnia: 2013-12-28 23:40:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oddałem samochód w dobre ręce, mam Opla Astrę. Mechanicy szybko uporali się z naprawą, auto zaczeło normalnie jechać, spalanie niskie pozwoli mi zaoszczędzić pieniędzy. Na te kilka napraw, które miałem przyjemność wykonać w Autolin Pakosz mogę zapewnić, że to najlepszy warsztat w jakim byłem. Duży plus za traktowanie klienta z uwagą i serdecznością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2013-12-06 08:30:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana opon punktualnie zrobiona, solidnie i terminowo, w gratisie sprawdzono hamulce. Za miesiąc umówili mnie na kontrolę i ewentualną wymianę klocków. Porządną firmę polecam. Audi A6
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Audi A6 TDI dnia: 2013-11-16 01:48:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziękowania!!!To moja kolejna wizyta w warsztacie, potrzebowałem natychmiastowej pomocy,pilny wyjazd. Nie zawiodłem się,trafiłem na super mechaników! Zaraz wzieli się do naprawy,mimo kilku aut oczekujących,wzięto pod uwagę mój problem,bez swojego auta nie udało by się załatwić gardłowej sprawy.Dlatego też chcę wyrazić wdzięczność dla Autolina z Pakosza 53 i polecić wszystkim posiadaczom samochodów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wdzięczny klient Astra dnia: 2013-10-29 04:20:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywne opinie potwierdza sam zakład i pracownicy swoją postawą. Naprawy wykonane z wiedzą fachową i dbałością o czystość i estetykę, ceny za robociznę nie najniższe, lecz uczciwe, elementy wymienione b.dobrej jakości w cenach dobrych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2013-10-22 12:54:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam leciwy pojazd Opel Vectra i często korzystam z usług firmy AUTOLIN MOTO SERWIS. Panowie mechanicy wykazują się dużą wiedzą na temat naprawy pojazdu i potrafią doradzić w jaki sposób tanio naprawić pojazd. Ostatnio miałem problem z uruchomieniem piły spalinowej. Jako laik wybrałem się do firmy Autolin. Panowie bardzo szybko uruchomili mi piłę i zaoferowali się, że w razie jakichkolwiek problemów mechanicznych śmiało mogę korzystać z ich pomocy. Cieszę się, że są jeszcze ludzie którzy potrafią w sposób bardzo przyjazny traktować klienta. Szczerze polecam tą firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-02 18:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za uczciwe podejście do napraw w moim samochodzie, naciągaczy jest w Kielcach kilku. Rzeczowość i prawidłowa diagnoza pozwoliła zaoszczędzić mi wielu stresów i wydatków. Bardzo dziękuję i polecam ten zakład, który nie naciąga w sytuacjach krytycznych dla użytkownika samochodu nie pierwszej młodości. Arkadiusz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2013-09-28 02:21:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ktoś mi polecił ten warsztat, nie pamiętam kto. W każdym bądź razie dobrze uczynił. Faktycznie jest bardzo uprzejme traktowanie klientów, rozsądne ceny i wykonanie naprawy na wysokim poziomie. W związku z tymi faktami niniejszym potwierdzam znakomity wizerunek Autolin Moto Serwice ul. Pakosz 53.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard P. dnia: 2013-09-20 05:24:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam ten zakład, wykonanie terminowe, dokładne z dbałością o estetykę, auto oddane czyste. Przyjemne zachowanie pracowników, uprzejme, bez zbędnych uwag.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2013-08-20 17:17:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałem potraktowany niczym lord angielski, przyjaźnie i sympatycznie. Auto zostawiłem z obietnicom zajęcia się nim w dniu następnym, jednak zostało naprawione w tym samym. Bez polecenia znajomego nigdy bym tam nie trafił, a teraz sam będę polecał Autolin wśród innych, za szybkość, fachowość i wyjątkową atmosferę. Bardzo dobrze:-)to moja ocena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2013-07-27 06:40:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Rzetelna i fachowa obsługa. Bardzo trafna diagnostyka. Warsztat nie naciąga klienta na niepotrzebne wydatki. Koszty uzgodnione przed przystąpieniem do pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek - skoda octavia dnia: 2013-07-10 17:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczna i miła obsługa, oraz cena zdobyły moje zaufanie dla mechaników w tej firmie. Naprawę wykonano szybko i dokładnie, serdecznie polecam ten serwis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IRENA dnia: 2013-07-01 06:21:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła, kompetentna obsługa. Ludzie znający się na robocie, pełni optymizmu i zaufania. Polecam i będę z ich usług korzystał w przyszłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbigniew.S.Scenic dnia: 2013-05-22 19:51:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżdżę samochodami od 40 lat.W wielu warsztatach naprawiałem swoje samochody.Jestem klientem Serwisu Autolin odkąd powstał.Naprawy wykonują profesjonalnie i błyskawicznie.Cenię ten serwis i polecam wszystkim.Pełny pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwester Szota dnia: 2013-05-16 21:48:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam pozytywne opinie o tym serwisie.Dobra diagnoza,skuteczna naprawa,ceny realne i bardzo przystępne.Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2013-05-10 02:37:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczorajsza wizyta w Autolin Moto serwis zakończyła moje zmagania z mechanikami kieleckimi, którzy nie dali rady problemom w moim aucie-lub nie chciało im się ruszyć głową.Tam ruszyli, nie tylko głową ale też wzięli się do roboty na której widać się znają.Pełen plac samochodów, a mój trudny przypadek znalazł wreszcie rozwiązanie, nie kwitnąc tygodniami pod niebem.Wobec powyższego polecam tę firmę, potwierdzając opinie usłyszane i przeczytane. Bardzo zadowolony Mateusz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz D. dnia: 2013-04-20 21:16:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra cena, świetnie wykonana naprawa, szybkość i terminowość. Co chcieć więcej? Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ?
Opinia dodana przez: Pontiak dnia: 2013-04-11 05:55:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zima dała się we znaki,bez ogrzewania ręce i nogi to był jeden lód.Przyjechałam do Autolina na Pakosz zmarznięta,od razu przystąpili do napraw.Okazało się że zawilgły jakieś kable i skorodowały.Szybko ustalili gdzie,pomajstrowali,ciepło wróciło.Gorącooo(bo ciepło w samochdzie)polecam ich serwis samochodowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.D. dnia: 2013-03-21 10:03:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawna naprawa układu kierowniczego mojej "królowej" czyli Renault Laguna a przy tym miła obsługa i przede wszystkim niski koszt naprawy.Polecam a całej załodze Firmy dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gall dnia: 2013-03-14 14:01:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kierując się pozytywnymi opiniami skorzystałem z usług firmy Autolin Moto Serwis zlecając sprawdzenie urządzeń i instalacji elektrycznej w moim samochodzie. Usługę wykonano nie tylko fachowo potwierdzając pozytywne opinie,ale zrozumienie problemu i sposób jego rozwiązania wykraczający poza standardowe postępowanie zasługuje na słowa uznania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldemar Baniak dnia: 2013-03-13 22:54:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za namową skorzystałam z naprawy w Autolin Moto Serwis, opinie spawdziłam na internecie, potwierdziły się w 120%. To bardzo dobry warsztat, serwisować można wszystkie marki aut, widziałam nawet ciężarowe samochody, podczas mojej wizyty wszyscy co wyjeżdżali przede mną byli zadowoleni. Sama doświadczyłam uprzejmości i rad doświadczonego mechanika oraz szefa. Te pozytywne odczucia chcę przekazać innym klientom tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: fiat Kielce dnia: 2013-03-09 22:07:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ustalenie terminu wizyty w warsztacie zajęło chwilę,telefony odbierają od razu(rzadkość!),na wjazd i naprawę o umówionej godzinie można liczyć w tej firmie(też rzadkość!).Bardzo dobra i komunikatywna załoga,problemy opisane w aucie są ściśle analizowane oraz sprawdzane(to prawie cud!).Odbiór samochodu po sprawdzeniu i jeździe próbnej z właścicielem,dopiero pełne zadowolenie klienta jest akceptowane(niesamowite!).Te opinie, które ludzie wypisują potwierdzam osobiście, sprawdzone! W Autolin jest to, czego brakuje większości innych warsztatów w Polsce(normalności!)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez uwag krytycznych, nie było podstaw.
Opinia dodana przez: Normalny klient dnia: 2013-03-07 08:51:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowni Państwo jestem osobą niepełnosprawną i od 2007 roku jestem klientem firmy AUTOLIN MOTO SERWIS z siedzibą w Kielcach przy ulicy Pakosz 53. Pracowników firmy cechuje profesjonalizm i zaangażowanie w usunięcie ewentualnego problemu z pojazdem. Posiadam dwa pojazdy. Jeden użytkuje żona OPEL VECTRA. Ja użytkuje pojazd marki HYUNDAI. Jako niepełnosprawny mam problem nawet z wymianą żarówki. Właściciel i pracownicy wykazują wiele zrozumienia. Jestem bardzo usatysfakcjonowany ze współpracy z firmą AUTOLIN. Ponadto w razie problemu mogę również liczyć na przyjazd pracownika firmy w przypadku problemów na drodze. Chcę polecić przedmiotową firmę , która na wykonane naprawy udziela pełnej gwarancji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DARIUSZ ROBAK dnia: 2013-03-03 18:29:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są naprawdę nieźli,już dwóch mechaników przed nimi próbowało ustawić geometrię kół,nie dali rady zrobić tego dobrze.Im się udało,a trafiłem tam przez Groupon.Można im zaufać,dobra robota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alex Karman dnia: 2013-03-01 22:52:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług tego warsztatu za namową znajomego. Robili mi wymianę klocków z przetoczeniem tarcz hamulcowych . Jestem bardzo zadowolony . Naprawa profesjonalna , szybka i za bardzo rozsądną cenę . Warto jechać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2013-02-27 14:26:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa Opla Meriva. Uszkodzony miałem centralny zamek . Naprawa wykonana w dwie godziny a koszt to 30 % ceny serwisu autoryzowanego . Gorąco polecam ten zakład .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwek dnia: 2013-02-25 08:43:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Problem ze światłami rozwiązany w ekspresowym tempie, tak jest zawsze odkąd przyjeżdżam do Autolin na Pakoszu,wymienili też szybko olej,strasznie czarny,przejechałam o 2 tys. za dużo.Zaw2sze można liczyć na ich pomoc,sprawdźcie sami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Baśka dnia: 2013-02-20 21:24:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla klienta firmowego są tu bardzo dobre warunki,płatność przelewem lub kartą,wygoda i zadowolenie z jakości wykonanej usługi,to wyróżnia ten serwis. Jesteśmy bardzo zadowoleni z dotychczasowej współpracy,oby tak dalej trwała. Wiarygodność i terminowość nie budzi najmniejszych zastrzeżeń.Polecamy usługi tej firmy. ZENMOT
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zen dnia: 2013-02-17 20:43:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez wątpienia bardzo dobry serwis samochodowy, ponieważ byłem w innych, gdzie mimo małego ruchu zauważyłem brak chęci do wykonania naprawy skomplikowanej, na której już 3 warsztaty poddały się.Problem przekraczał nawet możliwości serwisu autoryzowanego,a koszty moje możliwości-chcieli wymienić pół auta,żeby było dobrze.W Autolin znaleziono rozwiązanie skuteczne i tanie,dorobiono element mechanizmu,więc koszty to znikoma cześć wydatków na jakie się szykowałem.Wiedza i kreatywne myślenie fachowców stawiają ich u mnie na pierwszym miejscu w Kielcach.To firma godna polecenia,uczciwa i działająca w/g nowoczesnych zasad rynku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angus dnia: 2013-02-16 10:28:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją