Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ISKRA Piotr Iskierski

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp.  
Adres: Mazowieckie, 05-800 Pruszków Powstańców 18
Telefon: 22 728-35-35 Kom. 606-333-555
Adres e-mail: iskra(małpa)iskrarolety.pl
Strona internetowa: www.iskrarolety.pl
NIP:
534-103-79-17
Opis działalności: okna,rolety,drzwi Słowa kluczowe: okna,rolety,drzwi

Ocena: 92% pozytywna 12x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 11x 1x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 87% niskie 7x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 3677
Data utworzenia profilu: 2013-02-13 14:17:04
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-13 14:17:04 

Opinie o ISKRA Piotr Iskierski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super produkty zdecydowałem się na roletę antywłamaniową., sterowanie jest elektryczne, wzmocnione prowadnice. Super sprawa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-05 13:28:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałam się na okna Avante Forte, gdyż zależało mi na estetyce i bezpieczeństwie. Montaż odbył się szybko i bez problemów. Cena spełniła moje oczekiwania i co ważne mam też 7 letnią gwarancję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kinga 34 dnia: 2014-07-08 09:14:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie wiedziałem , ze wymiana okien może trwać tak krótko i sprawnie. Jestem Zdecydowanie Zadowolony. Planuję założenie rolet zewnętrznych juz wiem gdzie się zgłosze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2014-05-27 09:20:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można liczyć na pomoc wykwalifikowanej kadry, dobry kontakt telefoniczny. Ceny nie są niskie, ale jakość zdecydowanie godna polecenia. Wywiązują się z terminów, są precyzyjni. Polecam. Wiem, że dzisiaj prima aprilis, ale nic z tych rzeczy.
Opinia dodana przez: Adaś z Ursusa dnia: 2014-04-01 09:53:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamawiałem u nich rolety firma godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie mam zastrzeżeń
Opinia dodana przez: thilux dnia: 2013-10-18 15:35:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nie wywiązuje się z terminów.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-27 08:40:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana drzwi poszła bardzo gładko. To jest dobra ekipa jeśli chodzi o montaż. Same drzwi dużo nie kosztowały a były bardzo ładne. W sklepie był spory wybór. Także każdy znajdzie coś co mu się podoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-12 14:53:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brama segmentowa świetnie się sprawdza. Nie ma z nią problemów. Montaż przeszedł gładko. Dobrze że ją tam kupiłem bo mogłem też liczyć na doradztwo. Polecam ten sklep.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-27 11:55:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku, jestem bardzo zadowolona z rolet ;) Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-25 08:13:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-19 14:39:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widać że firma jest porządna, zdążyłam ich troszkę poznać. Mam okna od nich z reszta i są bardzo ładne. Jak byłam gdzie indziej to nie mają takich fajnych wiec od razu się zdecydowałam i dobrze. Z resztą można wszystko znaleźć u nich na stronce :) Pozdrawiam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-14 10:19:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety bardzo mi się podobają ;) Jeszcze mysle nad drzwiami bo juz się u nich rozglądałam za tym i jedne mi sie spodobały ;p
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-11 14:48:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oni są uczciwi co mnie to bardzo zadowala, mogłem równiez liczyc na doradztwo i okna mam najlepszej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-13 14:17:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją