Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

gabinet-sensei Magda Moroz

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Podlaskie, 15-028 białystok słonimska 21/1U
Telefon: Kom. 668-602-490
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.gabinet-sensei.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: masaż, makijaż, zabiegi kosmetyczne, manicure, pedicure, acryl, henna, depilacja

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2813
Data utworzenia profilu: 08.02.2013 17:43:58
Data ostatniej aktualizacji: 08.02.2013 17:43:58 

Opinie o gabinet-sensei Magda Moroz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 12.01.2014 21:07:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokladnie, bez pospiechu, oby tak dalej
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monika dnia: 06.12.2013 15:33:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: makijaz nieziemski nie zmywalam 2 dni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mloda dnia: 09.11.2013 10:05:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaskoczona dokładnością i dbałością o szczegóły postanowiłam odwdzięczyć się przemiłej pani Magdzie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 26.10.2013 12:12:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosmetyczka robi profesjonalnie, wysoka jakość szyk i elegancja ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: :-) dnia: 12.09.2013 20:29:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosmetyczka wykonuje swoją pracę w sposób staranny i dokładny, widać że przykłada dużą uwagę i staranność do tego co robi. Polecam korzystanie w jej usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.08.2013 10:02:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokłaność i profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.08.2013 21:59:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysoka jakość usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.06.2013 08:43:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją