Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

zaklad stolarski marek niedworok

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Opolskie, 46-070 Ochodze Młyńska 2
Telefon: Kom. 505-724-849
Adres e-mail: niedworok.schody(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.niedworok-schody.pl
Opis działalności: produkcja schodów drewnianych i metalowych Słowa kluczowe: produkcja schodów drewnianych i metalowych

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3422
Data utworzenia profilu: 2010-02-21 22:13:43
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-04 13:32:37 

Opinie o zaklad stolarski marek niedworok

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, od paru dni, mam dębowe schody wykonane przez Pana Marka, solidna robota, szybki termin realizacji i pełen profesjonalizm. Mogę powiedzieć sprawdzałam cenowo wiele firm i u Pana Marka byłam zadowolona z zaproponowanej ceny. Dodatkowo dbałość o klienta oraz wieczny uśmiech na twarzy to marka jaką może się pochwalić Pan Marek. Montaż odbył się z batutą i humorem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: irkabr dnia: 2014-06-09 20:07:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kochani ja wam ich polecam, bo sa najlepsi, sprawdzili się u mnie po prostu rewelacyjnie, jestem wniebowzięta ;) Schody coś pięknego ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-06 12:33:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo dumna z ich pracy, postarali się i to bardzo jesli chodzi o schody, teraz u mnie w mieszkaniu wygladaja super; )
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-04 13:33:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W dobrej cenie i terminowo zrobione schody są głowną ozdobą hollu w moim nowo wybudowanym domu. Polecam bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirka dnia: 2012-12-10 09:26:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma, znają sie na fachu i najlepsza jakość pracy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-30 09:37:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam . Szybko tanio i solidnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-28 14:16:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Schody najwyższej jakości i od razu dają inny efekt w mieszkaniu. Wszystko jest ladnie zrobione i nic nie trzeszczy jak miałam poprzednie. Jestem w pełni zadowolona. Godne polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Betas4656 dnia: 2012-10-17 12:36:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też pod tym numerem się kontaktowałam i umówiłam na spotkanie. Schody śliczne =)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewka dnia: 2012-09-25 11:41:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Telefon podała mi koleżanka (505724849). Zrobił dla niej przepiękne schody. Ja również skorzystała. Są świetne. To narpawdę dobry stolarz, zna sie na swoich fachu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANNASd dnia: 2012-08-30 11:50:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją