Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Novex. Hurtownia okien i drzwi

Zawód: stolarka budowlana  
Adres: Śląskie, 43-400 Cieszyn Stawowa 20
Telefon: (33) 8514084 Kom. 500 310 924 Fax: (33) 851 85 23
Adres e-mail: biuro(małpa)novex.pl
Strona internetowa: www.novex.pl
NIP:
548-005-84-26
Opis działalności: Stolarka okienna, bramy garażowe, drzwi, osuszanie murów, tarasy Twinson, profile Inoutic Słowa kluczowe: Stolarka okienna, bramy garażowe, drzwi, osuszanie murów, tarasy Twinson, profile Inoutic

Ocena: 100% pozytywna 37x

Jakość usług: 100% wysoka 37x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 33x
Ceny usług: 100% niskie 21x 12x
Ilość opinii w serwisie: 37
Ilość odsłon profilu firmy: 7000
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 28.01.2013 09:41:14 

Opinie o Novex. Hurtownia okien i drzwi

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Od obsługi po montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.12.2020 10:10:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy sprzedawca okien w Cieszynie. Fachowość i kompetencja. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 29.07.2018 21:30:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bramy segmentowe wysokich lotów. Polecam wykonawcę Novex
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.07.2017 22:37:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowo przedstawiona oferta. Handlowiec konsultował się z naszym wykonawcą na miejscu budowy. Uznaliśmy, że weźmiemy w Novex stolarkę na cały dom mimo, że poszczególne jej elementy konkurencja miała taniej. Bardzo fachowi monterzy. Polecam Novex.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 29.07.2017 08:09:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyny handlowiec który posiada wiedzę na temat okien na śląsku cieszyńskim. A jak każdy byłem u wszystkich. Profesjonalizm w temacie sprzedaży i montażu. Z lupą takich szukać. Po prostu polecam. Warto wydać tu pieniądze. A nie wydałem mało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.06.2017 22:48:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona na milion procent. Sprzedawca bardzo zaangażowany i monterzy bardzo profesjonalni. POLECAM NOVEX !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janka Zdroja dnia: 02.06.2017 16:10:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma. Profesjonalni sprzedawcy i monterzy. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.05.2017 09:34:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma okniarska. Polecam szczególnie montaż okien.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil Grzybko dnia: 23.05.2017 08:29:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę solidni sprzedawcy. Sprzedaż okien odbyła się wraz z kompleksowo przeprowadzoną analizą projektu na budowie. Duże wrażenie i fachowy montaż. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Gladysz dnia: 21.04.2017 09:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO MIŁA I RZETELNA OBSŁUGA. FACHOWO WYKONANY MONTAŻ OKIEN I DRZWI. POLECAM NOVEX.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANDRZEJ MITRAS dnia: 31.12.2016 08:21:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FACHOWA FIRMA. OKNA DRZWI I ROLETY ZAMONTOWANE PIERWSZA KLASA. FACHOWA OBSŁUGA I DUŻA WIEDZA SPRZEDAWCY. POLECAM FIRMĘ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAREK ZACHRAJ dnia: 30.11.2016 16:23:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie tylko montaż ale i sprzedawca z wyższej półki. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 31.03.2015 22:03:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie wykonany montaż okien i rolet. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Stuchlik dnia: 21.01.2015 10:17:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM FIRMĘ. FACHOWO ZAMONTOWANE OKNA I DRZWI W BLOKU. BARDZO DOKŁADNI MONTERZY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANDRZEJ KUŚ dnia: 29.10.2014 15:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Novex. Zamontowali mi okna i drzwi. Szybko i bardzo fachowo. Polecam fachowców z Novexu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.09.2014 16:15:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna i drzwi znakomitej jakości. Z montażem na wysokim poziomie. Polecam Novex
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian Ondraszek dnia: 12.09.2014 15:44:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż okien na bardzo wysokim poziomie. Bardzo dobra firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.09.2014 09:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa firma. Jakość montażu nie ustępuje wysokiej jakości produktom. Polecam firmę Novex
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni Stefek dnia: 18.07.2014 14:41:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO DOBRA JAKOŚĆ OKIEN I DRZWI. BARDZO DOBRY MONTAŻ. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.06.2014 13:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Novex. Bardzo jestem zadowolony i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sztwiertnia Józef dnia: 06.04.2014 20:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna i rolety zamontowane bez zarzutu. Bardzo doby kontakt z handlowcem. Rzeczowa współpraca. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sikorski Andrzej dnia: 04.04.2014 09:06:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy. Polecam drzwi z drewna. Pięknie wykonane i zamontowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Wisełka dnia: 06.03.2014 08:36:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług. Ceny takie sobie, usługi droższe niż u konkurencji ale za to montaż okien i bramy garażowej na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam Kuś dnia: 04.02.2014 18:24:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Klimsza dnia: 25.01.2014 22:33:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny wyższe niż u konkurencyjnych firm ale bardzo fachowe podejście, zarówno do sprzedaży jak i samego wykonania. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stefan Ligocki dnia: 07.01.2014 11:16:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie skończyli mi dom. Okna, drzwi, brama, rolety. Polecam bo takich fachowców z lupą szukać. Ofertę przygotowali w oparciu o projekt. Wyszukali błędy a całość uzupełnili fachowym montażem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 02.12.2013 19:43:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie to najlepsi fachowcy od okien w Cieszynie. Nie traktują klienta jak market. Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 26.10.2013 16:45:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FACHOWCY. SPRZEDAŻ I MONTAŻ. POLECAM, BO W CIESZYNIE NIE MA TAKIEJ DRUGIEJ FIRMY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 18.09.2013 16:45:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe i kompetentne doradztwo, poparte terminowym zamówieniem i wzorowym wykonaniem montażu okien. Polecam bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 26.08.2013 08:36:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka jakość stolarki i naprawdę fachowe doradztwo. Naprawdę polecam Novex
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 17.05.2013 15:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług firmy Novex już kilka krotnie i nie miałem problemów więc ogólnie bardzo dobrze mi sie współpracowało z tą firmą.Nawet jak raz miałem mały problem to udało się go sprawnie rozwiązać. Cenowo , wiadomo że za wyższą jakość produktów trzeba dopłacić , no cóż , coś za coś, a i tak zawsze była jakaś tańsza alternatywa . Więc zawsze było z czego wybierać. Ogólnie firmę mogę śmiało polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: SPRAWNIE
Opinia dodana przez: MAREK KRAWCZYK dnia: 08.02.2013 13:16:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupowałem na wiosnę zeszłego roku rolety zewnętrzne z montarzem. Do trzech miesięcy uszkodzeniu uległa jedna z rolet. Reklamację załatwiono szybko. Serwis fabryczny skontaktował się ze mną już po dwóch dniach od złożenia reklamacji. Naprawa nastąpiła do tygodnia. Polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Bardzo dobra
Opinia dodana przez: Pilch Edmund dnia: 07.02.2013 09:12:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoki poziom obsługi. Fajne okna, niezła cena a montaż podobał mi się najbardziej. Warto czasem trochę poszukać i nie kierować się ceną. W Cieszynie to chyba najrozsądniejsza firma.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jan Legierski dnia: 02.02.2013 22:23:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłem stolarkę na cały dom. Jestem zadowolony z obsługi, fachowego doradztwa oraz samych materiałów. Polecam Novex
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Jarosław Kępny dnia: 28.01.2013 09:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Zakupiłam okna Avante w firmie NOVEX. Dziwię się negatywnym komentarzom ponieważ tylko tam (a szukałam w całym Cieszynie i nie tylko) otrzymałam fachową poradę, szybką realizację zamówienia i co najważniejsze - profesjonalny montaż. Na chwilę obecną zakupiłam tam drzwi wejściowe i bramę, i na tym się nie skończy. Polecam bo naprawdę warto. Można zresztą przekonać się samemu.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Monika dnia: 15.01.2013 20:46:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: współpraca ok. Bardzo dobre okna. Polecam AVANTE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 16.05.2012 11:39:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupowałem u nich okna, dziwią mnie komentarze negatywne, o ile z różnymi ekipami miałem dużo problemów przy remoncie domu, to z tą żadnych. Wycena szybko, upust duży, wybór. Doradzili mi dobrze, montaż był do tygodnia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: reklamacji nie było
Opinia dodana przez: Przemek36 dnia: 23.02.2012 11:54:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją