Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Karczma Na Woli

Zawód: ośrodki wypoczynkowe i szkoleniowe, pensjonaty, schroniska  
Adres: Podkarpackie, Wola Duża Wola Duża Wola Duża 26
Telefon: 82 688-01-36 Kom. 691-905-100
Adres e-mail: info(małpa)karczmanawoli.pl
Strona internetowa: www.karczmanawoli.pl
Opis działalności: wesela , hotelarstwo , imprezy masowe , nocleg Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1039
Data utworzenia profilu: 12.11.2012 00:03:10
Data ostatniej aktualizacji: 25.01.2013 12:17:56 

Opinie o Karczma Na Woli

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem tam na studniówce. Powiem wam, że miejsce ma swój klimat, było bardzo elegancko. Podobała mi się obsługa i przygotowanie sali. Widać, że wszystko przygotowali profesjonaliści. Polecam ten lokal na wszelkie imprezy, naprawdę warto się tam udać :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krzychu dnia: 19.03.2013 14:59:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: powiem wam, że warto tam zorganizować konferencję. sytuacja dość spontaniczna, spotkanie z zagranicznym przedstawicielem i zupełnie spontanicznie wyszło, że trafiło akurat na obiekt w Woli Dużej. pozycja godna uwagi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.03.2013 08:07:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie miejsce, pobyt wspominam na prawde milo ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.02.2013 11:27:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z pobytu w karczmie. spedzilam tam tydzien ze swoja rodzina w zeszlym roku. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: britanna dnia: 07.02.2013 12:33:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjęcie weselne było bardzo udane. Fantastyczne żarcie i wspaniała zabawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidka dnia: 23.01.2013 14:30:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z przedmówcą, świetne miejsce na dobrą i dużą imprezę w iście szampańskiej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 17.01.2013 08:55:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studniówka się udała bardzo. Wszyscy sie fajnie bawiliśmy, zeby się zmieścić nie było z tym najmniejszego problemu. Wszystko ładnie przygotowane. Łazienki czyste. Wysoka jakosć. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.11.2012 09:11:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją