Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Grzegorz Płaczek

Zawód: Fotograf 
Adres: Małopolskie, 31-321 Cała Polska Kraków Fiszera 34
Telefon: Kom. 691-945-730
Adres e-mail: fotografia(małpa)moment.com.pl
Strona internetowa: http://www.moment.com.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 8x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 85% niskie 6x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2420
Data utworzenia profilu: 17.01.2013 15:37:26
Data ostatniej aktualizacji: 17.01.2013 15:37:26 

Opinie o Grzegorz Płaczek

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezłe doświadczenia i PR, jednak robotę robi obróbka. Jak dla mnie za dużo wklejonych ptaków, nieba i innych
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jamci dnia: 11.11.2013 21:10:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - polecam. Oferuje bardzo dobrą jakość zdjęć. Gość z pasją, do tego terminowy oraz z kulturą osobistą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.05.2013 12:22:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o album to jest super. Zdjęcia są takie że każde jest jedyne w swoim rodzaju fotograf potrafi ująć dobrą chwilę i dobrać bardzo fajne zdjęcia do reportażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.05.2013 11:00:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Grzegorz to przesympatyczny człowiek, jestem bardzo zadowolona ze skorzystałam z jego usług. Wszystko poszło gładko, w ogole mi nie przeszkadzało jak pracował wręcz przeciwnie ;) Było miło ze się starał i w ogóle. Album jest świetny. Dziękujemy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.04.2013 14:58:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie, dziękuje ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.04.2013 08:50:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo elastyczny gość, jeśli chodzi o fotografowanie w kraju. Zgodził się przyjechać do Bielska, bardzo nam na nim zależało. Wcześniej wykonywał zdjęcia na weselu mojego kuzyna, widzieliśmy efekty i byliśmy tak zaskoczeni jakością, że koniecznie musieliśmy go ściągnąć na własne. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.03.2013 10:34:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z wami, mamy tutaj do czynienia z fachowcem w swoim zawodzie. Widać od niego bijącą pasję w trakcie wykonywania zdjęć oraz przygotowywania albumów. Pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 07.03.2013 15:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic dodać nic ujać, polecam w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.01.2013 11:15:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fotograf jest zwycięzcą wielu konkursów, oprócz tego, że fotografuje, to jeszcze prowadzi warsztaty dla fotografów. Nie wspomnę o zachwycie moimi zdjęciami i fotoalbumie. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim, ponieważ jest to w pełnym wydaniu profesjonalista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Amelia dnia: 17.01.2013 15:39:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją