Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Agencja Interaktywna Exception

Zawód: reklamowe agencje  
Adres: Wielkopolskie, 60-594 Poznań Jana H. Dąbrowskiego 191
Telefon: 61 843 24 42
Adres e-mail: biuro(małpa)exception.com.pl
Strona internetowa: www.exception.com.pl
NIP:
777-276-01-34
Opis działalności: Kompleksowe usługi marketingowe dla firm i osób prywatnych. Słowa kluczowe: pozycjonowanie, strony www, agencja reklamowa poznań, identyfikacja wizualna

Ocena: 70% pozytywna 12x 2x 5x

Jakość usług: 70% wysoka 12x 2x 5x
Terminowość: 58% bez zastrzeżeń 10x 7x
Ceny usług: 100% niskie 8x 9x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 1445
Data utworzenia profilu: 2013-01-15 15:17:07
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-15 15:17:07 

Opinie o Agencja Interaktywna Exception

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałem z kilkoma agencjami ale dopiero Pan Tomasz Krobski postawił mój biznes w Internecie na nogi. Wiedza i doświadczenie robi swoje i z przyjemnością mogę polecić jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Gluz www.dosolarium.pl dnia: 2018-08-29 16:23:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca idealna. Z każdym problemem na stronie mogę się do nich zgłosić i zawsze pomogą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Lusek dnia: 2018-03-22 13:35:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja strona już po kilku dniach wskoczyła w Top 10 w Google. Dzięki radą i podjętym działaniom ze strony firmy mam coraz więcej zapytań i sprzedanych produktów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam L. dnia: 2018-03-13 13:45:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Rzetelna firma , dbająca o klientów. O każdej godzinie można liczyć na pomoc. Pan Tomasz fachowo i kompetentnie podchodzi do zleceń.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Lola2424 dnia: 2018-03-12 15:36:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam współpracę z Grupa Exception. Efekty pozycjonowania były już po kilku dniach od podpisania umowy i jestem zadowolony już 4 rok ze współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech Stoiński dnia: 2018-03-04 20:03:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję z Exception od 4 lat, bywały lepsze i gorsze momenty, ale zawsze byłem zadowolony. Czytając niektóre komentarze mam wrażenie, że albo niektórzy nie wiedza na czym polega praca tych ludzi albo płaca miesięcznie 50 czy 100 złotych (bo więcej przecież na reklamę nie wydadzą) a oczekując złotych gór. Polecam zastanowić się co się chce - mało płacić i narzekać czy dostać powazna usługę za rozsądną kasę. Moja firma inwestuje adekwatnie do potrzeb i nasze cele są spełnione.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-12 15:16:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niska cena = niska jakość, taka prawda
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie istnieje chyba
Opinia dodana przez: cvb dnia: 2014-02-11 20:51:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompletnie ma nas gdzies. Na poczatku w miare nas pozycjonowali ale po miesiacu bylo coraz gorzej! Po roku pozycjonowania jestesmy na top 50 !! rok zmarnowany a w dodatku zablokowali nas na kolejny rok i musimy z nimi wspolpracowac( umowe maja tak skonstruowana ze 2 miesiace przed jej koncem trzeba wypowiedziec aby sie nie przedluzyla na kolejny rok). Slabe wyniki tlumacza jakimis zmiennymi algorytmami google, a konkurnecja ktora korzysta z innej firmy do pozycjonowania, wskakuje na top 10-20 !i to po miesiacu - dwoch i utrzymuje ta pozycje natomiast my po roku ich "pozycjonowania" lecimy w dol i jeszcze tlumacza sie ze robia co moga... Kiedy chcielismy sie spotkac z osobami decyzyjynmi, umowili nas z osoba ktora wygladala na jakas studentke i ladnie opowiedziala nam teorie pozycjonowania(wyklad jak na studiach) zamiast KONKRETY, spotkanie nic nie zmienilo... Ludzie nie dajcie sie im, na poczatku tylko wszystko wyglada, duzo obiecuja( mowili ze po 2 miesicach bedziemy top 10 a wprwadzie po 12 miesiacach jestesmy na 50 miejscu!Pozostaje mi teraz albo zerwac umowe i zaplacic kare okolo 1tys i powierzyc to zadanie porzadnej firmie albo wegetowac z nimi przez kolejny rok...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2014-02-03 18:49:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług tej firmy drugi rok. Wykonywali mi stronę oraz zajęli się pozycjonowaniem. W okresach dla mojego biznesu istotnych zlecałam im adwords. Jestem zadowolona zarówno z efektów jak i cen jakie proponują. Oczywiście, żeby nie było, bywały słabsze momenty w wynikach, np. w okresie wakacji. Rzeczywiście tłumaczyli się algorytmem, ale wszędzie o tym czytałam, więc uznaję, że zmiana musiała być poważna. Osobiście jestem zadowolona i dziwię się niektórym komentarzom tutaj.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: BożenaK dnia: 2013-12-12 16:12:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrego słowa poza ceną. Pozycjonowanie przez te firmę to jedna wielka ściema- ciągłe pretensje do Google o zmianę algorytmów. Przecież to nie nowość a obserwując konkurencję widoczną non stop w top 20 uważam, że inni dają radę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-08 17:45:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług tej firmy, kupiłem między innymi skrypt ogłoszeniowy i pomoc programisty z modyfikacji. Wszystko przebiegło na dobrym poziomie, jestem bardzo zadowolony. Ceny również całkiem przyzwoite.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez uwag
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2013-10-25 13:10:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiscie mysle, ze trzeba czytac to co sie podpisuje. Korzystam w Exception z pozycjonowania i sa lepsze i gorsze dni, ale ogolnie pozytuwnie. Sam wiedzialem na co sie porywam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zastrzezeń
Opinia dodana przez: Adrian S. dnia: 2013-09-24 13:59:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja osobiście polecam firmę Exception. Zajmują się pozycjonowaniem mojej strony i pomimo zmian w Google i radykalnego spadku mojej strony potrafili się wybronić i wszystko elegancko wróciło na pozycje sprzed zmian a nawet na wyższe. Zdecydowanie polecam! A odnośnie negatywnych opinii, uwazam ze jak ktoś nie ma wiedzy na temat tego jak dziala Google to w ogóle nie powinien myśleć o usługach w sieci, bo potem tylko krytyka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2013-09-20 12:08:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECAM TEJ FIRMY. Podpisalismy z nimi umowe na rok.Na poczatku wyniki ich pozycjonowania byly zawdowalajace, natomiast po paru miesiacach spadlismy z top 10 na top 40-50... Umowe maja tak skonstruowana ze nie mozna zerwac jej i zablokowalismy sie w pozycjonowania do konca trwania umowy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zadna
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2013-09-04 13:21:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bez komentarza
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-12 19:53:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem bardzo zadowolona z obsługi i realizacji zlecen Exception. Polecam firmę - łatwy kontakt, dokładna analiza i dużo sugestii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-06 15:57:36 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zwyczajne olewanie klienta
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: slabo
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-13 14:05:53 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałem z Exception w ramach usługi pozycjonowania - brak słów :/
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2013-05-27 16:41:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Exception. Bardzo dobre projekty, fachowa obsługa, niskie ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2013-01-15 15:17:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją