Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PRAWKO Dariusz Paściak

Zawód: Instruktor naki jazdy 
Adres: Opolskie, 48-200 Prudnik Skowrońskiego 74/8
Telefon: Kom. 608-399-194
Adres e-mail: biuro(małpa)prawko.edu.pl
Strona internetowa: www.prawko.edu.pl
NIP:
755-123-32-35
Opis działalności: nauka jazdy Słowa kluczowe: nauka jazdy

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 8x 3x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2657
Data utworzenia profilu: 2013-01-09 11:29:11
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-09 11:29:11 

Opinie o PRAWKO Dariusz Paściak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozdziekowania dla Pana Czesia ze super nauke ktora nie poszla w las. Pozdrawiam serdecznie. Paulina. Zdalam za drugim razem polecam szkole Pana Darka.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paulina B dnia: 2016-06-15 14:57:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo milo zaskoczona fachowa obsluga i wysoka kultura osobista Pana Darka. Zajecia teoretyczne to sama przyjemnosc!!! Praktyka.... SUPER! Pozdrowienia dla Pana Rysia!! Najlepszego instruktora w woj. opolskim :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malgosia86 dnia: 2013-08-14 23:26:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza szkoła w okolicy, polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-30 12:54:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam sie z wami. Faktycznie uczciwie podchodza do kursantow. Liczba godzin teorii oraz praktyki sie zgadza. Same zajecia w milej atmosferze, a za kierownica czulem sie z kazda kolejna jazda coraz lepiej. Prawko jest. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-12 11:19:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z czystym sumieniem polecam tę szkołę. uczciwe podejście do kursantów, nie obcinają godzin. dobra szkoła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-08 11:15:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam bardzo dobre wspomnienia z tego kursu jazdy, który odbył się w bezstresowej atmosferze i muszę powiedzieć, że instruktorka była bardzo pomocna i nauczyła mnie bardzo wiele. Pozdrawiam tą Panią :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-02 13:46:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Instruktorzy wiedzą w jaki sposób podchodzić do klienta, zajęcia z teorii w miłej atmosferze, zaś moje kursy z Panią Justyną wspominam bardzo miło, nie było żadnych nieprzyjemności. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-15 14:24:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sa porządni i można na nich polegać ;) Nauka była bardzo fajna bez zadnego stresu i egzamin tez zdany prawidłowo ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-27 14:22:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: również chciałbym dopisać się do grona zadowolonych klientów. wszystko poszło zgodnie z moimi oczekiwaniami. nie byłem do nich przekonany, ale nie żałuję wydanych pieniędzy. jestem naprawdę zadowolony z efektów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-22 11:17:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porzadku, tutaj spełniono moje oczekiwania, bardzo sie ciesze ze miałam okazję skorzystac z nauki prawa jazdy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-18 12:21:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło wspominam te bezstresowe zajęcia bo trafiłam na tak fachowych i sympatycznych nauczycieli jazdy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-11 08:06:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdzają sie bardzo dobrze, nie ma zadnego stresu, wszystko jest opanowane. No jestem pod wrazeniem i dziękuję za takie podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-09 11:29:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją