Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PERFEKT Maciej Ochroński

Zawód: Stolarz 
Adres: Zachodniopomorskie, 72-100 Goleniów Żdżary 10
Telefon: Kom. 509-463-646
Adres e-mail: biuro(małpa)schodyperfekt.pl
Strona internetowa: www.schodyperfekt.pl
NIP:
856-141-13-48
Opis działalności: produkcja schodów z drewna na wymiar Słowa kluczowe: produkcja schodów z drewna na wymiar

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 100% niskie 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2554
Data utworzenia profilu: 2013-01-08 15:21:11
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-08 15:21:11 

Opinie o PERFEKT Maciej Ochroński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma fachowa. Nie mam zastrzeżeń, wszystko odbywało się zgodnie z umową. Pełne zadowolenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-23 10:25:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: krótko i rzeczowo - polecam. bardzo dobra firma, która zna się na swoim fachu. profesjonalizm pełną gębą. uczciwość, terminowość oraz precyzja, które gwarantują wysoką jakość zarówno ich produktów jak i usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-09 14:44:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałem z tą firmą i chciałbym podzielić się swoimi wrażeniami. Od samego projektu do wykonania wszystko przebiegało tak jak należy. Wykazali się fachowością i dobrym podejściem do mnie.Co do schodów to są extra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-16 11:34:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 % ;) Schody sa ładne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-11 11:34:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszy mnie profesjonalne podejście do klienta tej firmy. Współpraca z nimi to prawdziwa przyjemność. Schody wyprodukowane przez nich wyglądają dobrze i muszę powiedzieć, że przypadły mi do gustu. Montaż tego elementu przeszedł błyskawicznie i bez problemów. Polecam. To prawdziwi fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-27 13:45:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma, bardzo dobrze mi się z nimi współpracowało wtedy kiedy wykonywali dla mnie prace ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-28 10:59:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robią wrażenie, schody sa śliczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-21 09:41:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zadnych zastrzezen, firma sprawdziła się bardzo dobrze. Schody są cudowne, tak idealnie pasują do wnętrza. Bardzo dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-08 15:21:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją