Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Sklep MILITARY ZONE Zbigniew Matyjaszczyk

Zawód: Serwisant 
Adres: Śląskie, 34-300 Żywiec Dworcowa 10
Telefon: 33 47 20 922
Adres e-mail: military.zone(małpa)vp.pl
Strona internetowa: military-zone.sklep.pl
Opis działalności: SPrzedaż noktowizorów, lornetek, wykrywaczy metali,odzieży militarnej Słowa kluczowe: odzież militarna, lornetki, wykrywacz metali ,wiatrówki

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1378
Data utworzenia profilu: 12.10.2012 11:39:22
Data ostatniej aktualizacji: 04.01.2013 13:29:00 

Opinie o Sklep MILITARY ZONE Zbigniew Matyjaszczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 % ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.03.2013 11:07:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całkiem niezły sklep. Nie słyszałem o nim wcześniej, ale zaskoczył mnie szeroki wybór. Zamówiłem ostatnio alkomat i wiatrówkę. Rewelacyjna jakość. Cieszy komfort zakupów przez sieć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 06.03.2013 11:33:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: www.military-zone.sklep.pl - lubie ten sklep ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.02.2013 09:11:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szeroki wybór. Osobiście zainwestowałem w asortyment myśliwski i muszę przyznać, że jakość przedmiotu wysoka. Jestem bardzo zadowolony i planuję skorzystać ponownie z usług sklepu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazik dnia: 11.02.2013 10:45:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porzadku, to co chciałem to tam wszystko dostałem. Niesamowita jakośc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.01.2013 09:09:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z wami, zresztą u nich szybko bez kłopotu można zakupić wszystko co jest potrzebne dobremu myśliwemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 02.01.2013 09:07:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny sklep , mają bardzo duży wybór rzeczy i gadzetów militarnych . Dobra cena i szybka wysyłka :D Polecam , ostatnio dostali Noktowizory !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.10.2012 21:10:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny sklep, z odzieża militarną. Wysoka jakośc produktu, na zamówienie nie musiałem długo czekać. ceny przyzwoite. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lucek dnia: 12.10.2012 11:40:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją