Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Jarosław Pajer

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubelskie, Lublin
Telefon: Kom. 509298426
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 11x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 3x
Ceny usług: 100% niskie 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 6611
Data utworzenia profilu: 2013-01-03 19:18:17
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-03 19:18:17 

Opinie o Jarosław Pajer

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim dobry człowiek, a następnie świetny adwokat. Adw. Jarosław Pajer podchodzi do tematu bez oceniania, daje z siebie co najlepsze i bierze minimalną opłatę za swoje usługi. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2015-09-25 18:30:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat .Usługi oferuje na wysokim poziomie.Nie żdziera z ludzi pieniędzy jak inni adwokaci.Dlatego jest adwokatem dla ludzi i to się ceni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rycho dnia: 2015-09-02 21:03:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest człowiekiem konkretnym, umie doradzić, zawsze daje nadzieję do końca. Oby więcej takich adwokatów,którym zależy na sprawiedliwości,a nie tylko na pieniadzch. Polecam kazdemu. Dziękuję Panie Macenasie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa B. dnia: 2015-05-20 14:24:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: inteligientny,wysoka kultura i umie zrozumieć drugiego czowieka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marcin dnia: 2015-01-08 22:37:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomógł mojemu synowi Marcinowi który miał do odsiadki wyrok za jazdę po spożyciu alkoholu.Nie tylko postarał się w Sądzie o dożór elektroniczny,ale pomógł mu w terapi alkoholowej.Od tamtej pory, syn jest innym człowiekiem wzorowym synem.Dziękuję Ci MECENASIE Jarku Pajer. Tata Marcina.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2014-11-08 16:21:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem poważne problemy z prawem, jednak Opatrzność Boska skierowała mnie w progi Kancelarii Pana Mecenasa mgr Jarosława Pajera, moim zdaniem jedynego prawdziwego fachowca na lubelskim rynku. W przeciwieństwie do innych lubelskich adwokatów, doszedł on do obecnej pozycji wyłącznie za sprawą talentu i wiedzy, a nie wykorzystując znane adwokackie nazwisko i pustosłowie. Parafrazując "jak trwoga, to do...Pajera"!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czesław dnia: 2014-09-01 10:10:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat nastawiony na pomoc a nie na zysk.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Kozłowska dnia: 2013-10-29 18:08:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrafi wczuć się w moją sytuację,bardzo dobry adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2013-09-13 17:20:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Ma dużą wiedzę prawniczą.W trudnych sprawach jest niezastąpiony.Polecam go gdyż w mojej sprawie która była zawiła odparł wszystkie zarzuty i zostałam uniewinniona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2013-09-08 19:16:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo młodego wieku, bardzo zdolny adwokat, według mnie ma wysokie aspiracje i w przyszłości będzie znanym i cenionym prawnikiem. Jednak tempo jego wykonywanej pracy jest zawrotne co może doprowadzić do jego problemów zdrowotnych.Ustabilizowana praca oznacza dla niego wspaniałą karierę zawodową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rysiek dnia: 2013-05-26 22:42:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warty polecenia.........
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: petent dnia: 2013-01-22 09:06:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sympatyczny młody mecenas z poczuciem obowiązku... szybko się uczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta dnia: 2013-01-03 19:19:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją