Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Łodziński Parkiety Stanisław Łodziński

Zawód: posadzki, parkiety, wykładziny - usługi  
Adres: Dolnośląskie, 58-302 Wałbrzych Armii Krajowej 64a
Telefon: Kom. 608-149-050
Adres e-mail: lodzinskiparkiety(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.lodzinskiparkiety.pl
Opis działalności: Parkiety, podłogi drewniane sprzedaż montaż Słowa kluczowe: Parkiety, podłogi drewniane sprzedaż montaż

Ocena: 95% pozytywna 19x 1x

Jakość usług: 94% wysoka 18x 1x
Terminowość: 94% bez zastrzeżeń 17x 1x 1x
Ceny usług: 100% niskie 13x 6x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 2411
Data utworzenia profilu: 2013-01-02 14:46:47
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-02 14:46:47 

Opinie o Łodziński Parkiety Stanisław Łodziński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma ,konkretne podejście do klienta ,podłoga dębowa jodła francuska szczotkowana wygląda przepięknie choć tania nie była warta swojej ceny .Towar (podłoga) jak i jej ułożenie "pierwsza klasa" .Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosław Zawisła. dnia: 2017-03-19 09:47:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowa podłoga zamontowana przez firmę Łodziński Parkiety spełnia wszystkie moje oczekiwania.Przed zakupem udzielono mi wszelkich niezbędnych informacji na temat całego "procesu" montażu podłogi oraz sposobu jej pielęgnacji. Z czystym sumieniem mogę polecić ekipę Pana Stanisława.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edward dnia: 2015-10-18 20:26:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma naprawdę godna polecenie, kupiłem mieszkanie gdzie był stary i zniszczony parkiet , znajomy polecił mi pana Lodzińskiego który przyjechał na oględziny mojej podłogi, na miejscu pan Staszek zrobił wycenę i umowilismy sie na termin. prace zostaly wykonane naprawdę fachowo przez pracownikow ktorzy nie pija alkocholu co czasami sie zdaza, widac bylo ze chlopki znaja sie na tym co robią, a efekt koncowy wprawił mnie w szok, nigdy bym nie pomyslal ze z tak starego parkietu mozna zrobic tak ze wygląda jak by był położony nowy, jeszcze raz naprawdę polecam ta firmę, z pozdrowieniami Kamil Kosiorek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: kamil kosiorek dnia: 2015-06-30 22:19:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zatrudnia się młodych ludzi bez doswiadczenia co powoduje ogólny chaos.Pomyłki w lakierze.Zamiast półmat pomalowano połowe pomieszczeń na mat(dodatkowy czas na poprawę błedu)W umowie cyklinowanie + nowe listwy przypodłogowe.Okazało się że brakuje listew do jednego z pomieszczeń.Oczekiwanie na listwy ok 2 tygodni.Efekt- kient we własnym zakresie musiał załatwiać listwy Podsumowując:firma taka sobie.Gdybym miał ją drugi raz zatrudnić to na pewno nie miała by u mnie zadnych szans
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirosław Szmid dnia: 2015-05-22 15:15:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Planowaliśmy z żoną zakup i montaż podłogi drewnianej Jesion bielony,namiary na tą firmę dostaliśmy od naszej Pani architekt,która aranżowała nam wnętrza naszego nowego domu,mimo że musieliśmy jechać aż z Wrocławia do sklepu w Wałbrzychu opłaciło się,podłoga wyszła rewelacyjnie,dodam jeszcze że Pan który wykonywał tą podłogę pożyczył nam do domu parę próbników abyśmy w domu podjęli ostateczną decyzję co do odcienia bieli. Naprawdę z czystym sumieniem polecam tą firmę Jacek Tomczak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-30 17:58:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zatrudniona z polecenia sprawdziła się, wykonali pomiar wilgotności a następnie pomogli mi zdecydować się na konkretną podłogę. Dziękuje . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-03 14:06:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie podłóg , wykonane znakomicie. wygląda na odświeżoną. wszystko poszło szybko. Jestem zadowolona :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-05-28 08:11:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zrobiła na mnie takie wrażenie że aż nie wiem co mam powiedzieć. Podłoga jest pięknie odnowiona, wszystko zostało zrobione tak jak mi obiecywali. Świetna jakość i nawet szybko to poszło. Super. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-06 11:53:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKO, TANIO, SOLIDNIE!!!
Opinia dodana przez: ADAŚ dnia: 2014-03-24 09:52:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupno i montaż podłogi u Pana Stanisława było dobrym pomysłem, zyskałem na tym świetny materiał do podłogi, która została dokładnie i starannie położona. O coś takiego mi chodziło. Polecam tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-05 13:44:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna firma. Wszystko zostało wykonane tak jak nalezy. Pan Stanisław jest świetnym fachowcem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-20 09:41:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej na + Niska cena, szybka kulturalna robota, nie narobili bałaganu. Działali sprawnie i bez żadnych problemów, wszystko wyszło zgodnie z ustaleniami i to mi się spodobało. Polecam tą firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-11 13:04:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100%!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-09 12:25:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po kupnie nowego mieszkania czekał mnie uciążliwy remont, kiedy przyszło kolej na podłogi skorzystałem z tej firmy. Zarekomendował mi ją znajomy i okazało się, że słusznie. Dali radę. Szybko dostarczyli nową podłogę i zajęli się montażem. Efekt jest ok, a podłoga będzie na lata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-15 10:06:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam od nich parkiet i jestem zadowolona. Ładnie to wyglada i tez fajnie mi zamontowali. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-11 09:03:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-26 14:54:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie są w porzadku ;) Sprawdzaja sie bardzo dobrze;) Jakość zrobiła na mnie wrazenie ;) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-04 09:18:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parkiet wykonany zgodnie z moimi sugestiami. Solidnie i terminowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-25 10:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super! Kupilem od nich podłogę drewnianą i jest wspaniała , świetnie sie prezentuje w salonie. Goście są zachwyceni jak ja. Bardzo dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-07 08:34:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zadnych zastrzezen, bo sprawdzili sie jak dla mnie doskonale. Podłoga w porzadku. Godne polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-02 14:47:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją