Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Katarzyna Pluta

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-508 Warszawa Aleje Jerozolimskie 33/7
Telefon: 0-22 622-20-48 Fax: 0-22 629 88 12
Adres e-mail: kasiaplu(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 16x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 15x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 12x 5x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 10998
Data utworzenia profilu: 2012-12-20 00:34:33
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-20 00:34:33 

Opinie o Katarzyna Pluta

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas potraktowała nas z dużym profesjonalizmem i już na wstępie ustaliliśmy cały plan działania, czego brakowało mi u innych adwokatów z których usług korzystaliśmy wcześniej. Dzięki takiej współpracy udało nam się wygrać dla mnie ważną rozprawę. Mina drugiej strony, która była pewna swojej wygranej - bezcenna :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie była potrzbena
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2019-09-09 19:51:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna poprowadziła moją sprawę o uzyskanie zachowku dla córki perfekcyjnie. Sprawa jest wygrana, uzyskaliśmy więcej niż oczekiwaliśmy. Postawa Pani Katarzyny na każdym etapie w pełni profesjonalna, miała trafne spostrzerzenia i sugestie, zawsze miała czas na rozmowę, wyjaśnienia, zawsze była w pełni przygotowana. Podchodzi do Klienta z empatią i zrozumieniem, a w sądzie potrafi szarpnąć za właściwą strunę. Mogę śmiało polecić i podpisuję się pod tym moim nazwiskiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 10/10 - nie ma czego reklamować
Opinia dodana przez: Marcin Osełka dnia: 2019-05-21 18:12:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią mecenas cenię za fachowość i merytoryczność. Wg. mojej opinii jest bardzo skuteczna w sprawach spadkowych. Dobrze przygotowuje się do sprawy i ma bardzo celną wypowiedź w mowie końcowej procesu. W moim przypadku sędzia, w uzasadnieniu wyroku zawarła cytaty z jej wypowiedzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K64 dnia: 2017-06-27 10:00:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła mi sprawę o zachowek. Jestem bardzo zadowolona z efektów pracy. Sprawa wygrana. Najważniejsze jednakże jest to, że Pani Mecenas pisze rzeczowe i konkretne pisma, zawsze ma czas dla klienta, na bieżąco informuje o postępach sprawy. Na rozprawie jest aktywna i dobrze przygotowana. Szczerze polecam Panią Adwokat Katarzynę Pluta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2016-12-01 16:38:52 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna Pluta to jeszcze młody adwokat. Widać, że troszkę brakuje jej doświadczenia, ale to pewnie kwestia wieku i wprawy. Jej styl traktowania klientów mi nie odpowiadał - może jestem zbyt staroświecka. Sprawa była dosyć tendencyjna - podział majątku po rozwodzie. Zakończyła się moim sukcesem, więc za to duży plus dla Pani Mecenas.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kliemtka dnia: 2016-04-09 16:56:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas przeprowadziła sprawę z pełnym profesjonalizmem, z wyczuciem, bez zbędnego absorbowania stron, służąc skutecznym wsparciem i pomocą w sytuacjach podbramkowych. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-11-13 14:46:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas przygotowana, wie co w Sądzie powiedzieć. Dobrze ustaliła strategię,wyczuła sprawę za to wielki pozytyw. Minusem może być opieszałość względem klienta. Po prostu widać, że trochę "ma klienta za nic". Ale może po prostu tacy są adwokaci. Sprawa zakończyła się dla mnie pozytywnie więc oceniam jej działania tak samo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.K dnia: 2015-04-19 23:28:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Katarzyna Pluta, to piękna, mądra i młoda adwokat, która z pasją oddaje się swojej pracy. Moja sprawa w sądzie, zakończyła się tak jak chciałem - czyli wygraną. Dlatego też, polecam jej usługi prawne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2014-12-29 16:48:45 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest konkretna i zna się na swojej pracy, choć czasem miewałem wrażenie rozkojarzenia (może to natłok innych spraw). Na sali jest przygotowana, co uważam za plus. Pod względem kontaktowym? - Powiem tak, zyskuje przy bliższym poznaniu. Po pierwszym spotkaniu chciałem uciekać,później okazało się, ze Pani Mecenas udało się zmienić podejście. Pod koniec mojej sprawy była nawet nieco miła. Moja sprawa była z zakresu majątkowego/spadkowego jeśli ktoś ma taki problem to polecam się do niej zgłosić. Ocena neutralna ze względu na to, ze mimo profesjonalizmu jej "sposób bycia" względem nieobytego w prawie klienta pozostawia wiele do życzenia. Jeśli komuś to nie przeszkadza to z czystym sercem POLECAM Panią Mecenas! Plus to także lokalizacja, bo z każdej części miasta w łatwy sposób można tam dotrzeć. Minus - przyjeżdżając autem nie miałem gdzie parkować, ale chyba każdy kto porusza się po Warszawie wie jak jest z parkowaniem w centrum miasta. Oczywiście ten aspekt nie wpłynął na moją ocenę. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K dnia: 2014-09-20 12:44:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna jako prawnik jest kontaktowa. Co więcej jest wiarygodna i jeżeli podejmuje się sprawy to robi wszystko aby sprawa skończyła się pomyślnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kamil dnia: 2014-09-08 15:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową - pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-07 22:01:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Katarzyna Pluta prowadziła moją sprawę rozwodową. Swietny fachowiec i dobry człowiek. Jest zdecydowana, waleczna, dobrze się czułam wiedząc że mam przy sobie prawdziwego fachowca.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: juliette dnia: 2014-07-07 20:47:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z "Czystym" Sercem mogę polecić Panią Katarzynę Plutę,(Kancelaria przy Al. Jerozolimskich -centrum) świetny Adwokat!. Prowadziła moja sprawę rozwodową, profesjonalnie podchodzi do sprawy, bardzo pomocna, obecna na każdej rozprawie, merytorycznie świetnie przygotowana - i co najważniejsze..Nasze Wspólne Zwycięstwo!Dziękuje Pani Kasiu!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2014-04-15 09:11:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kasia jest zawsze przygotowana merytorycznie, zadaje trafne pytania, fachowiec w sprawach rozwodowych i rodzinnych. Do tego miły człowiek o dobrym sercu. Polecam jej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowoleniec dnia: 2014-04-11 22:17:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadziła moją sprawę o rozwód, podział majątku i wszystkie kwestie z tym związane. Wykazywała się pełnym zaangażowaniem i co najważniejsze wygrała, zawsze dostępna pod telefonem i mailem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: piotrek
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-14 12:13:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia zwłaszcza w sprawach spadkowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 2013-03-21 16:08:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzi moją sprawę rozwodową. Jestem bardzo zadowolona, jest punktualna, zawsze przygotowana do rozprawy, dobrze przepytuje świadków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna47 dnia: 2013-01-03 16:18:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem w Pani Mecenas na poradzie prawnej z zakresu prawa spadkowego. Wyczerpująco odpowiedziała na wszystkie pytania. Cenowo również ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-20 00:35:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją