Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kuchnie Bula

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Wielkopolskie, Poznań Mostowa 26
Telefon: 61 852 98 62 Kom. 695-529-862
Adres e-mail: tomasz(małpa)kuchniebula.pl
Strona internetowa: www.kuchniebula.pl
NIP:
778-101-38-85
Opis działalności: meble kuchenne i łazienkowe Słowa kluczowe: meble kuchenne i łazienkowe

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3542
Data utworzenia profilu: 2012-12-19 14:51:11
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-19 14:51:11 

Opinie o Kuchnie Bula

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam z firmy Bula meble na wysoki połysk i jestem naprawdę zachwycona efektem. Oby trwał jak najdłużej. ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2016-03-16 14:52:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w tej firmie meble do kuchni. Są solidnie wykonane i dokładnie takie o jakich marzyłam. Polecam serdecznie, profesjonalna obsługa za korzystną cenę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-13 13:35:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, oby tak dalej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-21 12:49:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolonym klientem tej firmy. Po remoncie łazienki zdecydowałem się na zmianę wyposażenia a co za tym idzie na nowe umeblowanie. postawiłem na tą firmę. Zrobili dla mnie bardzo ładne meble które pasowały do pozostałego wyposażenia. To był dobry wybór. Polecam tych fachowców :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-25 12:48:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość, terminowość, precyzja, zaangażowanie, szacunek do klienta. Ceny są przystępne jak na ofertę. Tak w skrócie mogę podsumować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-18 10:59:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze zaprojektowane i zamontowane meble. Muszę przyznać, że ich jakość jest równie dobra. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń, jeśli chodzi o ich postawę. Szacunek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-03 12:31:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble sa dokladnie takie jakie chciałam ;) W końcu ktoś mnie dobrze zrozumiał ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-26 11:21:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo dumna z ich pracy, wszystko poszło według moich mysli, super;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-25 14:47:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo i terminowo zabudowali kuchnię w moim mieszkaniu. Jakość wykonania bez zastrzeżeń. Wygląda ślicznie. Cena przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sabi dnia: 2013-01-25 11:40:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porzadku. Meble są świetnie zrobione i to jeszcze najlepszej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-31 10:29:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zadnych zastrzezen. FIrma się dla mnie sprawdziła w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-19 14:51:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją