Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

krzys-bud Krzysztof Borowski

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, Podgórze - Mała wieś
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 50% pozytywna 10x 10x

Jakość usług: 55% wysoka 10x 1x 8x
Terminowość: 52% bez zastrzeżeń 10x 9x
Ceny usług: 44% niskie 4x 8x 5x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 3533
Data utworzenia profilu: 2012-12-17 11:49:29
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-17 11:49:29 

Opinie o krzys-bud Krzysztof Borowski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: omijać tego gościa z daleka nie dawać z góry nawet jednej złotówki bo ucieknie COŚ STRASZNEGO TAKIEJ PATOLOGI JESZCZE NIE WIDZIAŁEM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-01 10:55:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwaga nie dokończył roboty pieniądze wziął na zaś zamiast robić To ciągle na telefonie siedzi sprawe kieruje do sadu za nie wykonanie pracy i o zwrot pieniędzy więc zlodzieja odaj pieniadze które na zaś wzieles A nie blokujesz nr
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-12 22:06:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKI ALE , NIEDOKŁADNY JAK POPSUJE NIE NAPRAWIA,WZIĄŚĆ KASĘ I ZWIAĆ, JAK ZWRACA MU SIĘ UWAGĘ ŻĘBY NAPRAWIŁ LUB DOKOŃCZYŁ CO ZACZOŁ TO AWANTURNY. BRAK KOMPETENCJI, WYKSZTAŁCENIA-KUCHARZ. PRACOWNICY PRZYPADKOWI BEZ DOŚWIADCZENIA. NIE ZNAJĄ SIĘ NA BUDOWLANCE. ROBIŁBY WSZYSTKO PO ŁEBKU A CENY Z KOSMOSU. POSIADAM ZDJĘCIA CO ZROBIŁ I ILE TRZEBA POPRAWIAĆ NIE POLECAM.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: REKLAMACJI NIE UWZGLĘDNIA I NIE POPRAWIA
Opinia dodana przez: ANNA dnia: 2019-01-05 22:06:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przed kilkoma dniami pan Krzysztof ze swoją ekipą zakończył u mnie budowę małego dumy z którego jestem bardzo zadowolony i mogę i będę polecał każdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2016-03-08 12:19:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwracam uwagę potencjalnych klientów firmy Pana Krzysztofa, przed którym przestrzegam na podstawie własnych doświadczeń, na pozytywne wpisy, które są dokonywane niemal w miesięcznych odstępstwach. Zastanawiam, się kiedy Pan Krzysztof stosuje przerwy technologiczne, skoro w miesiąc buduje jeden dom.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-11 12:57:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić firmę. Budują szybko, dokładnie i solidnie, a co najważniejsze znają się i potrafią doradzić. Stan surowy zamknięty postawili w 30 dni roboczych. Prace budowlane przebiegały sprawnie i bez problemowo. Będziemy kontynuować współpracę przy pracach wykończeniowych. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena i Wojtek dnia: 2015-10-05 13:07:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna ekipa, szybko i dokładnie wykonują prace. Godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ML dnia: 2015-09-17 12:19:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: parę dni temu firma pana Krzysztofa zakończyła u mnie budowę domu o pow 90mk łącznie z dachem z czego jestem bardzo zadowolony. Prace przebiegały bardzo szybko i solidnie,na placu budowy panował porządek i spokój,z całego serca mogę polecić pana Krzysztofa i jego brygadę do budowy domów i pokryć dachowych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2015-07-22 22:43:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy po zakończonej budowie naszego wymarzonego domu który wykonała firma "Krzyś-bud".Jedynie co możemy napisać to to ,że firma jest wpełni profesjonalna.Nie było dnia żeby Panowie nie pracowali i zostawili bałagan na placu budowy. Wszystkie pomysły które wychodziły w trakcie budowy proponowane przez nas ,bądż przez pana Krzysztofa były realizowane, mimo przez to mieli dużo więcej pracy.Dlatego my jesteśmy w stu procentach zadowoleni z wyboru firmy i tego co dla nas zrobili,reklamacji nie było i pewnie nie będzie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2015-06-23 11:19:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oddaj pieniądze które wziąłeś za dach nie skończony
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-19 18:13:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam firmy Pana Krzysztofa Borowskiego. Niestety nie mogę wypowiedzieć się na temat jakości usług dlatego że Pan Krzysztof wogóle nie rozpoczą u mnie budowy. 3 dni przed rozpoczęciem robót był nieosiągalny. W ciągu 8 miesięcy zwrócił tylko połowę zaliczki. Następna ekipa dziwiła się że jeszcze są budowlańcy którzy biorą zaliczki. Przestrzegam i odradzam !!! pozytywne opinie musiał pisać sam Pan Krzysztof. Pozdrawiam Pana Krzysztofa z którym w najbliższym czasie wejdę na drogę sądową.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak jakijkolwiek reakcji
Opinia dodana przez: KG dnia: 2014-08-08 12:00:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie nie polecam. Nieterminowy,nie dotrzymuje słowa. Dach przeciekał, budowa niezgodnie z projektem, okropny partacz. Szkoda pieniędzy, bo trzeba robić poprawki. Nigdy nikomu go nie polecę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-09 20:29:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof jak i u wielu innych klientów nie poradził sobie u nas z prostym dachem i mało tego nie zamierza go naprawiać. Budowa zakończona z półrocznym opóźnieniem po ciągłych prośbach z naszej strony.Kontakt z P. Krzysztofem bardzo problematyczny. Ceny mocno wygórowane. Odradzam wszystkim. Straciliśmy dużo nerwów i pieniędzy i pewnie jeszcze dużo stracimy na naprawę dachu, ale już na pewno nie przez firmę Krzyś-bud.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: żadna!!!
Opinia dodana przez: Paweł i Magda dnia: 2013-11-09 17:17:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam wszystkich którzy chcą podjąć współpracę z firmą Krzyś Bud Krzysztof Borowski.Ta firma wykonywała u mnie dom parterowy z poddaszem użytkowym wraz z więżbą, jestem z tej firmy bardzo zadowolony z wielu przyczyn np. z wysokiej jakości wykonanych prac. Moim zdaniem robią trochę za szybko dlatego że dom o pow. 160m powstał przez trzydzieści jeden dni choć umowa była sporządzona na trzy miesiące . Będę dalej współpracował z Krzysztofem przy pracach wykończeniowych. Firma godna zaufania polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PAWEŁ dnia: 2013-09-22 18:31:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem kto dawal opinje o tej firmie ale co chodzi o jakość prac to jest przecietna mury jeszcze są ok ale więzba i dach to całkowita porazka.Wogóle jest on nie sumienny i nieterminowym wykonawca proszę najpierw 2 razy się zastanowić nim go państwo wybiezecie
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: rocco dnia: 2013-09-11 10:59:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Załączam pozytywną opinię o firmie Krzyś-Bud, która wykonywała stan surowy i więźbę dachową. Polecam tę firmę głównie ze względu na terminowość wykonania pracy, sprawną i szybką budowę, czystość i porządek prac. Na plus należy także zaliczyć dobry kontakt z właścicielem. Jakość, sprawność i porządek wykonania prac były także zauważone przez sąsiadów i ekipy pracujące w dalszych etapach budowy. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz Kam. dnia: 2013-08-02 17:03:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialem do czynienia z ta firma i wszystkie pozytywne komentarze zostaly dodane zapewne przez wlasciciela. Firma zostawia balagan po sobie i nie trzyma sie terminów. Z budowy schodza czesto jak im sie znudzi. Dach zrobiony przez ta firme przecieka i Pan Krzysztof po kilkunastu telefonach i smsach nie raczyl sie zjawic by to naprawic, dajac w umowie gwarancje na wykonana prace. Trzeba samemu pilnowac wymiarów ktore sa naniesione na planie. Nie polecam tej firmy.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2013-07-31 20:04:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam firmę budowlaną Krzyś-Bud. Ekipa godna zaufania, solidna i terminowa. Budowa domu przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Na budowie panował porządek. Bardzo dobry kontakt z właścicielem, który udzielał bardzo cennych rad.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek K. dnia: 2013-04-28 22:03:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MOGĘ Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECIĆ FIRMĘ BUDOWLANĄ KRZYŚ-BUD KRZYSZTOF BOROWSKI. WSPÓŁPRACA Z NIMI PRZEBIEGAŁA SPRAWNIE SZYBKO I BEZ ŻADNYCH KOMPLIKACJI.NA BUDOWIE ZAWSZE PANOWAŁ PORZĄDEK. NIE MAM ZASTRZEŻEŃ DO TEJ FIRMY I GDYBYM BUDOWAŁ KOLEJNY DOM NIE CHCIAŁBYM INNEJ EKIPY JAK TA. FIRMA GODNA ZAUFANIA.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-19 14:41:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: opinia jak najbardziej pozytywna, dom powstal 1,5 miesiaca przed terminem w umowie, co tu sie rozpisywac naprawde polecam ta firme jesli Panstwu zalezy na szybkiej realizacji inwestycji, goraco polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-18 20:22:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją