Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mateusz Węgrzyn - kompleksowe usługi remontowo-budowlane i wykończeniowe

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Małopolskie, Kraków
Telefon: Kom. 600279792
Adres e-mail: mateusz_wegrzyn(małpa)op.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Kompleksowe usługi remontowo-budowlane i wykończeniowe, aranżacje wnętrz Słowa kluczowe: remont, remonty, wykończenia, kompleksowe usługi remontowe, kompleksowe usługi wykończeniowe, odbiór mieszkań, usługi remontowo-budowlane, malowanie, tapetowanie, parkiety, flizowanie, ścianki działowe, tynki strukturalne, ekipa remontowa

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 2x 4x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2982
Data utworzenia profilu: 2012-12-12 20:19:28
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-12 20:19:28 

Opinie o Mateusz Węgrzyn - kompleksowe usługi remontowo-budowlane i wykończeniowe

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec. Pan Mateusz właśnie skończył u mnie remont całego mieszkania. Nie było żadnych problemów, a wręcz przeciwnie cała masa porad i wskazówek. W momencie gdy kilka razy okazało się, że moja projektanta coś nie przemyślała w projekcie, Pan Mateusz zawsze miał na to rozwiązanie. Efekt końcowy jest super, termin dotrzymany mimo wielu rzeczy które dochodziły w trakcie. Cena zdecydowanie warta tej pracy! Sebastian z Malwowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sebastian z Malwowej dnia: 2016-07-26 17:20:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowcy. Zostawiasz Panów w domu i nie myślisz o remoncie. Dokładni, rzetelni i terminowi. Najważniejsze, ze nie istnieje dla nich słowo "nie da się", wszystko przemyślą i zrobią. Z czystym sumieniem polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2016-06-22 13:23:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mateusz właśnie skończył remont u mnie. Genialny fachowiec. Jedyna firma której nie trzeba pilnować. Zostawia się klucze i odbiera po skończonej pracy. Zero pilnowania i sprawdzania. Zostawiają porządek. Mają świetne pomysły. Cena adekwatna do pracy. Chcecie Tanio to pędzle w dłoń. Chcecie profesjonalnie i bez problemów-Pan Mateusz.A i najważniejsze. Choćby się paliło i waliło Pan Mateusz zawsze odbiera telefon. Polecam.Świetna ekipa. I jak dla mnie do tej pory-najlepsza w Krakowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MaPa dnia: 2016-03-10 08:40:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poniższymi opiniami. Pan Mateusz wykończył nam całe mieszkanie, często pytaliśmy go o radę i efekt końcowy jest świetny. Nawet teściowa chwali i też będzie chciała skorzystać z jego usług ;) Poza profesjonalnym podejściem i dokładnością, p. Mateusz wyróżnia się też wysoką kulturą osobistą i zawsze zostawiał po sobie posprzątane mieszkanie. Obawialiśmy się z mężem na kogo trafimy przy wyborze fachowca, ale p. Mateusz od początku zrobił na nas dobre wrażenie i się nie pomyliliśmy. Ceny są konkurencyjne, a jakość naprawdę wysoka. Gorąco polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2015-12-11 10:14:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzadko spotykany ostatnio profesjonalizm, staranność i zaangażowanie i kunszt sprawiają, że z największą przyjemnością wystawiam najwyższą ocenę i z czystym sercem mogę polecić wszystkim usługi Pana Mateusza. Uczciwe podejście do klienta, doradzto, terminowa realizacja prac, zero prób naciąganiana. Jest to człowiek o naprawdę wysokich umiejętnościach, godny zaufania. Powierzone prace wykończeniowe całego domu przebiegły sprawnie i zachwycają końcowym efektem. Gorąco polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: tak
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-29 16:22:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadam się z poprzednią opinią. Świetny fachowiec i doradca. Jeżeli zaś chodzi o cennik to jedno drożej, drugie taniej, ale w konsekwencji cena kompletnego remontu jest konkurencyjna. Jak to się mówi w "pakiecie" zawsze wyjdzie taniej. Pozdrawiam Panie Mateuszu! Tomek z Fatimskiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nic nie reklamowałem
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2012-12-15 14:52:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam! Pan Mateusz Węgrzyn nie jest "typowym" budowlańcem. Pełen profesjonalizm, KULTURA OSOBISTA! i świetny doradca w sprawach aranżacyjnych. Wykańczając moje mieszkanko nie korzystałam z usług dekoratora, zdając się na swój gust :) Pan Mateusz bardzo mi pomógł i dawał słuszne uwagi, choćby takie, że flizy, które sobie upatrzyłam, nie prezentują się tak fantastycznie w rzeczywistości jak na zdjęciach na allegro (zdałam się na jego doradztwo i doświadczenie i nie pożałowałam). Jedynie do czego można się "doczepić" to cena. Nie należy do najtańszych w branży, ale przynajmniej nie trzeba nic po nim poprawiać, udziela gwarancji! i w zasadzie wychodzi się na plus :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: udziela gwarancji
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-12-12 20:29:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją