Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio okien i drzwi DOMO

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp.  
Adres: Lubelskie, Kraśnik Urzędowska 25
Telefon: Kom. 607-740-509
Adres e-mail: studiodomo(małpa)o2.pl
Strona internetowa: http://www.oknapcvkrasnik.pl
NIP:
715-168-77-60
Opis działalności: okna,drzwi,rolety, bramy Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3636
Data utworzenia profilu: 07.12.2012 15:31:13
Data ostatniej aktualizacji: 07.12.2012 15:31:13 

Opinie o Studio okien i drzwi DOMO

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super! Godni polecenia ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.04.2013 11:02:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: postanowiłem zakupić bramę garażową w tym sklepie. Na miejscu mogłem liczyć na doradztwo. Obsługa pomogła mi wybrać najbardziej odpowiednią bramę. Montaż przebiegł bez żadnych niespodzianek . Brama chodzi tak jak powinna, Wielki pozytyw dla tej firmy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.04.2013 13:32:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem zmuszony zamontować rolety, niestety nie poradziłem sobie i wynająłem do tego fachowców. Szybko się uporali ze swoją robotą a ja mogę się cieszyć roletami. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.04.2013 15:45:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wreszcie mogłem wymienić stare parapety na nowe . Parapety z DOMO Wyglądają świetnie. Panowie przyjechali i je zamontowali elegancko i bez fuszerki. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.03.2013 15:46:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jstem taka szczesliwa, teraz mam pieknie wyremontowany dom, wymieniona okna i własnie tutaj jej kupiłam są na prawde świetne i takze rolety dobrze sie sprawdzaja ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.02.2013 14:48:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma jaką znam, mam od nich okna i rolety i jestem bardzo z nich zadowolona, a jesli chodzi o fachowców to robią wrażenie, wszystko super opanowane tak jak powinno się mieć. Ciesze się ze mogłam liczyć na doradztwo z ich strony przy zakupie. Super, dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.01.2013 09:09:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio okien i drzwi DOMO to jedna z lepszych firm z jakimi miałam możliwość współpracy. Są rzetelni, profesjonalni i trzymają się terminów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 24.12.2012 10:39:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma. Okna są super. Nie mam nic do zarzucenia. Pzodrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.12.2012 15:31:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją