Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KAD DECOR Daniel Dutkiewicz

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Łódzkie, Tuszyn Wysoka 3/15
Telefon: Kom. 609-229-349
Adres e-mail: daniel(małpa)kaddecor.pl
Strona internetowa: www.kaddecor.pl
NIP:
728-229-28-55
Opis działalności: usługi remontowe, wykończenie wnętrz Słowa kluczowe: usługi remontowe, wykończenie wnętrz

Ocena: 100% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1943
Data utworzenia profilu: 2012-12-07 13:22:59
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-07 13:22:59 

Opinie o KAD DECOR Daniel Dutkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma przeprowadziła u mnie kompleksowy remont wnętrza mieszkania.To bardzo dobrzy fachowcy z poważnym podejściem do zleceniodawcy. Takie coś się bardzo chwali. Wielki plus dla tej firmy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-19 11:07:27 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam żadnych zastrzeżeń co do pracy tych panów. dobrze wypełnili swoje obowiązki i remont poddasza był udany
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-29 14:42:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z ich pracy ;) Jakościowo jest super, właśnie o takie coś mi chodziło ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-04 14:52:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sa w porzadku, moglam na nich polegac i bardzo dobrze sie z tym czuje ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-01 15:06:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tak się składa, że panowie montowali mi kominek, wszystko uruchomili. jestem bardzo zadowolony, ponieważ prezentuje się on wyśmienicie. nie widać żadnych nieścisłości! pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-27 13:31:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ich usługi jak najbardziej sa w porzadku , miałam wielkie szczęście trafiając na nich. Dawno nie byłam tak dumna z czyjejś pracy. Robią juz wrażenie za 1 razem. Coś niesamowitego. Z czystym sumieniem moge polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-23 08:35:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompleksowo wykonała wykonczenie mojego nowego domu. Przede wszystkim elewację,sufity podwieszane i posadzki. Super efekt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-24 08:19:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma znająca sie na fachu, firma bardzo mi odpowiadała jesli chodzi o usługi, wszystko było tak jak nalezy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-07 13:23:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją