Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KAMART

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Podlaskie, 18-400 Łomża Stara Łomża Nad Rzeką 43
Telefon: Kom. 509-310-719
Adres e-mail: kamart-elewacj(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
NIP:
718-130-79-05
Opis działalności: docieplanie budynków, remonty, tynki maszynowe Słowa kluczowe: docieplanie budynków, remonty, tynki maszynowe

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1677
Data utworzenia profilu: 2012-12-07 09:04:04
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-07 09:04:04 

Opinie o KAMART

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usługi, dobrzy fachowcy i niska cena to cechy tej firmy. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwek dnia: 2014-03-04 07:27:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wynająłem tą ekipę do wykończenia wnętrza. Bardzo mi się podobała ich praca. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-27 15:18:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam się z wami. osobiście jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonych prac remontowych na terenie posesji. muszę przyznać, że warto im zaufać. odwdzięczyli się bowiem starannym wykończeniem pomieszczeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-27 09:41:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspominam ich bardzo miło, najlepsza jakość pracy, widać ze mają podejście do pracy i do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-22 14:55:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie i fachowo firma wykonala mi docieplenie i tynki zewnętrzne firma wykonała na moi starym domu. Teraz Jest jak nowy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-20 12:53:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko pod kontrolą, firma zrobiła na mnie pozytywne wrazenie i są dobrzy w tym co robią :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-07 09:04:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją