Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Transpolmax Adam Rękawek

Zawód: transport Kierowca 
Adres: Mazowieckie, 01-154 Warszawa Dzielna 7a/22
Telefon: Kom. 506 991 862
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: transport krajowy i miedzynarodowy Słowa kluczowe: transport , przeprowadzki krajowe i miedzynarodowe

Ocena: 100% pozytywna 26x

Jakość usług: 100% wysoka 26x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x
Ceny usług: 100% niskie 19x 3x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 3492
Data utworzenia profilu: 2012-12-06 19:59:53
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-06 19:59:53 

Opinie o Transpolmax Adam Rękawek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Transport z Amsterdamu do Warszawy super. Polecam Marcin S
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-30 05:04:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny przewoźnik,słowny i terminowy.Po wpłaceniu zaliczki transport zrealizowany bez żadnych zastrzeżeń.Miły i fachowy kontakt.Polecam na 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kris dnia: 2018-07-18 10:43:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma, przewoź mebli z Holandii do Polski został wykonany w 100 % bez najmniejszych zastrzeżeń. Pan Adam przyjechał w ustalonym terminie, meble do Polski dojechały w całości, nie zniszczone, nie porysowane, nie połamane.Przewoziłam bardzo dużo rzeczy ze szkła nic nie było uszkodzone.Pomógł przy pakowaniu i rozpakowaniu mebli. Bardzo dziękuję i na pewno skorzystam ponownie z usług Pana Adam. Polecam każdemu kto szuka solidnej, taniej firmy.Jeszcze raz serdecznie dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula G dnia: 2018-07-08 22:19:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam usługi transportowe Pana Adama. Transport rzeczy z Polski do Niemiec przebiegł bez problemów i uszkodzeń. W drodze powrotnej do Polski bardzo chętnie skorzystam z usług transportowych Firmy pana Adama Rękawka raz jeszcze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MateuszS dnia: 2018-06-17 16:44:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pragnę gorąco polecić usługi transportowe świadczone przez firmę TRANSPOLMAX reprezentowaną przez Pana Adama Rękawek.Zlecenie dotyczyło transportu mebli z Polski na teren Niemiec.Fachowe podejście do tematu,rzetelność,dbałość o każdy detal przy załadunku oraz doskonała organizacja transportu - szybko i w ustalonym terminie jak i bardzo konkurencyjne ceny to podstawowe atuty jakimi cechuje się Pan Adam. W skali od 0 do 10 daję ocenę 12!! :) Z pewnością - gdy zajdzie w przyszłości taka potrzeba, skorzystam z usług w/w firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold Rz. dnia: 2018-04-18 20:58:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno miałem okazję współpracować z Panem Adamem i jest to prawdziwy fachowiec. Ustalenie ceny i szczegółów zamówienia odbyło bezproblemowo. Pan Adam przeprowadził mnie "za rączkę" przez cały proces. Wszystko odbyło się bez niespodzianek. Obsługa była profesjonalna i terminowa. Nic nie zostało uszkodzone przy transporcie. Życzyłbym sobie i wszystkim takiej obsługi u innych fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 2018-02-07 17:04:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma transportowa. Wszystko przebiegło bez najmniejszego problemu, żadna z rzeczy nie została uszkodzona. Dodatkowo bardzo punktualnie oraz tanio.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2018-02-02 17:26:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER!!! Pan Adam z Transpolmax przewoził mi meble z Warszawy do Niemiec z czego jestem super zadowolona i bardzo tę firmę oraz usługi polecam! Terminowo bardziej się nieda, ciągły kontakt z klientem, uczcwie i super ceny. Towar dotarł na czas i bez żadnych uszkodzeń lub komplikacji. Same zalety, zlecenie można złożyć telefonicznie lub przez e-mails ( bez obaw, warto zaufać )Napewno będę jeszcze korzystać z usług Pana Adama( Transpolmax) oraz polecę każdemu tutaj kto potrzebuje/szuka transportu. Pozdrawiam :-)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Z dnia: 2018-01-31 21:33:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeprowadzalam się z Śląska do Niemiec mogę państwu polecić z czystym sumieniem Jest terminowo uczciwy prowadzi ciągły kontakt z klientem informuje o spoznieniach towar dojechał nieuszkodzone polecam wszystkim którzy cenią swoje rzeczy i pieniądze bo z panem Adamem wszystko dojedzie bezpiecznie i na czas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorotka dnia: 2017-07-15 19:36:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Wszystko przebiegło tak jak było ustalone.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-03 16:46:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ADAM REKAWEK-TRANSPORT FIRMA ARMIN TRANS . BARDZO POLECAM!!!KORZYSTALEM 2 RAZY W REJON MARSYLI(GDZIE TEN REGION NIE JEST ZBYT LUBIANY PRZEZ FIRMY TRANSPORTOWE) I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY. PO PROSTU NA CZAS, BEZ SCIEMY, ZA BARDZO DOBRA CENE I Z SUPER DORADZTWEM ADAM BRAM Z IWONA FIRMA AZUR TECH FRANCJA.(myslisz i masz)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-28 22:39:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecilem telefonicznie i e-meilowo Panu Adamowi transport nowych mebli ze sklepu w Warszawie na poludnie Francji.Meble dotarly w ustalonym terminie i w bardzo dobrym stanie.Za transport zaplacilem na miejscu.Pan Adam jest osoba konkretna i dotrzymujaca slowa.Polecam jego uslugi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew Palgan dnia: 2016-10-18 00:33:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym gorąco polecić współpracę z Panem Adamem, my współpracujemy już bardzo długo i ZAWSZE wszystko jest dopięte na ostatni guzik. Kontakt z klientem na najwyższym poziomie, usługa zawsze wykonana od A do Z na czas i na miejsce. Naprawdę jakby w transporcie Pracowali tylko tacy jak Pan Adam Rękawek to transport byłby naszą chlubą Narodową:) Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-24 08:54:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wiarygodna firma transportowa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2016-06-08 07:37:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Rezczowy kontakt i ustalenie indiwidualnych, wygodnych dla mnie, warunkow umowy przewozu samohodu z Warszawy do Frankfurtu nad Menem (Luty 2016). Usluga wykonana na najwyzszym poziomie w konkurencyjnej cenie. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Julian dnia: 2016-02-17 14:59:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niniejszym chciałabym zarekomendować usługi Pana Adama Rękawka i Jego firmy. Usługa została przeprowadzona wzorowo, nawet nie na 100% a na 150% procent. Kontakt początkowy, korespondencja, ustalenia odbywały się w tempie ekspresowym, co pozwoliło mi zrealizować zlecenie w bardzo krótkim czasie. Oferta cenowa była najlepsza z 10, które zebrałam. Po wpłaceniu zaliczki Pan Adam nadal był ze mną w nieustającym kontakcie, dlatego nie miałam najmniejszych obaw, czy pojawi się w ustalonym miejscu. Pan Adam pojawił się bardzo punktualnie, profesjonalnie przygotował dokumenty. Zlecenie wykonał bardzo terminowo a podczas jego realizacji na bieżąco informował mnie o postępach. Pan Adam transportował dla mnie samochód osobowy na kołach. Samochód oddał kompletnie wyczyszczony oraz umyty, co uczynił z własnej, nieprzymuszonej woli. Reasumując jest to bardzo uczciwy, słowny fachowca, profesjonalny i o wysokiej kulturze osobistej. Bez obaw można Mu powierzać zlecenia, wpłacać zaliczki i niczym się nie denerwować podczas realizacji zlecenia. Polecam każdemu a i sama chętnie skorzystam z Jego usług ponownie. Bardzo dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malgorzata T. dnia: 2015-10-27 04:36:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma, przeprowadzka z Niemiec do Polski wykonana bez najmniejszych zastrzeżeń. Pan Adam przyjechał w ustalonym terminie, meble do Polski dojechały w całości, nie zniszczone, nie porysowane, nie połamane. Bardzo dziękuję i na pewno skorzystam ponownie z usług Pana Adam, z czystym sumieniem POLECAM każdemu kto szuka solidnej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: jacoign@gmail.com
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2014-01-03 19:13:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adam Rękawek jest wysokiej jakości profrsjonalistą. Miły ,sumienny ,ugodowy ,pomocny , uczciwy ,punktualny z czystym sumieniem polecam !!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mikołaj Świercz dnia: 2013-10-28 12:21:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i fachowa obsługa bez zastrzeżeń Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2013-10-05 19:09:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Adama.Towar był na czas,nieuszkodzony,a i pomoc przy rozładunku przebiegała bardzo sprawnie,bez żadnych sugestii,że coś się należy ekstra jak to często bywa.Serdecznie wszystkim polecam,myślę ,że zawsze można się dogadac z Panem Adamem gdyż sprawia wrażenie człowieka skromnego i bezkonfliktowego.Na pewno będę jeszcze korzystał z usług firmy Transpolmax.Arek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek.D dnia: 2013-09-30 10:34:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super service!!! Rzadko spotkalam osobe tak pomocna, wywiazujaca sie calkowicie z umowionych obowiazkow I wrecz ponad to - wykonujaca dodatkowe uslugi, ktore wyniknely w trakcie przeprowadzki. Pan Rekawek jest bardzo profesjonalny, dyskretny i mozna mu 100 procentowo zaufac. Bylismy tak bardzo zadowoleni, ze polecilismy Pana Rekawka rowniez kolezance. Przelalismy na jego konto pieniadze jako zaliczke i Pan Rekawek pojawil sie na czas tak jak bylo omowione. Bardzo uczciwy, pracowity i o duzych umiejetnosciach, jezeli chodzi o wszelkie prace zwiazane z elekryka, elektronika, skrecaniem mebli itd. Jestesmy bardzo wdzieczni I dziekujemy za fantastyczny i szybki service godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylvia F. Rodatz dnia: 2013-09-28 10:06:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MEGA POZYTYW !! Współpraca z tą firma to prawdziwa przyjemność !! Profesjonalnie i błyskawicznie towar super zabezpieczony!! Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-09-22 18:23:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki pozytyw dla firmy przewozowej!!!! Bardzo szybko i sprawnie zostały przewiezione moje rzeczy na wskazany adres,odpowiednio zabezpieczone! Nie potrzebna była żadna zaliczka!koszt poniosłam przy odebraniu przesyłki który w porównaniu do innych firm transportowych był najniższy! poza tym dobry kontakt telefoniczny i pomoc przy załadunku i rozładunku! POLECAM i zachęcam do korzystania z usług pana Adama!!!!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roksana Kasprzyk dnia: 2013-09-20 17:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja uważam za bardzo solidnego człowieka w swoim zawodzie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Michałek dnia: 2013-09-20 16:16:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz miałam styczność z tą firmą. Jestem zadowolona w 100%. Polecam i bedę polecać kazdemu. Miła obsługa, dobry kontakt i konkretna Fira. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-09-20 14:04:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adam jak najbardziej profesjonalista. Mogę na ten temat wiele powiedziec bo jestem stałym klientem mieszkającym w Holandii. A opinie w stylu nie oddał zadatku bardzo mnie irytuja. Zadatek droga Pani jest na poczet opłaty i jako gwarancja nie wycofania sie Pani z transakcji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2013-09-19 10:13:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją