Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Pielęgnacji Psów PSI CZAR

Zawód: zwierzęta - artykuły dla zwierząt  
Adres: Mazowieckie, 00-001 Warszawa Dąbrowiecka 8/1B
Telefon: 22 810 27 07 Kom. 691-483-222
Adres e-mail: psiczar(małpa)salonpsiczar.pl
Strona internetowa: www.salonpsiczar.pl
Opis działalności: Psi fryzjer Słowa kluczowe: Psi fryzjer

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x 3x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1872
Data utworzenia profilu: 2012-12-06 15:02:15
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-06 15:02:15 

Opinie o Salon Pielęgnacji Psów PSI CZAR

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre podejście do psa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-26 09:37:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W imieniu mojego teriera irlandzkiego daje Pani Małgorzacie najwyższą notę. 100 % profesjonalizm, tak trzymać :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irlandka dnia: 2014-10-22 13:47:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chloe świetnie się tam czuje :) To bardzo miłe, że Pani Gosia tak dobrze ją traktuje, zwraca się po imieniu. Do każdego psa podchodzi indywidualnie. Dla mnie to rzadko spotykane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-15 09:54:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon godny polecenia!!! Jeśli w Warszawie, to na pewno na Dąbrowieckiej!!! Nie ma innej opcji!!! Zdecydowanie polecam zaprowadzić tam czworonoga!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-09 10:01:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam i prawdopodobnie mój piesek także :) Zawsze kiedy tam się udajemy to on się cieszy na widok tej Pani. Bardzo mi się podoba, że jest dobrze przystrzyżony. To prawdziwy fachowiec wśród psich fryzjerów :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-29 12:25:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Raz miałam możliwość się wzruszyć, gdy przyglądałam się Adze, w jaki sposób jest traktowana. Obie Panie wiedzą w jaki sposób zajmować się zwierzętami, bardzo je lubią, co widać i oczywiście podchodzą do stanowiska pracy z pasją... Salon jest dobrym przyjacielem mojej Agi. Pozdrawiam ciepło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-26 11:09:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-25 08:18:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne miejsce! Kocham tą panią która zajmuje się naszymi pieskami, ona jest taka miła i ma podejście do zwierzat, uwielbiam jak wykonuje swoją pracę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-22 13:13:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja z Reksem też lubimy ten salon gdyż ma niezwykły klimat, panie zwracają się po imieniu do piesków i szybko wchodzą w ich łaski. Profesjonalizm połaczony z wielką empatią do potrzeb piesków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-20 10:18:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę sie ze takie miejsce znalazłam, mój pies ma tam zawsze obcinane pazury i inne jeszcze rzeczy,ale bardzo lubię to miejsce i obsługę która tam jest :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-06 15:02:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją