Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KANCELARIA ADWOKACKA ADWOKAT Katarzyna Baron-Fabia

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-057 Katowice Marii Skłodowskiej-Curie 25/4
Telefon: Kom. 504-732-947
Adres e-mail: adwokat(małpa)kbfabia.pl
Strona internetowa: www.kbfabia.pl
Opis działalności: Kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: karne, cywilne, rodzinne, gospodarcze,

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 3x
Ceny usług: 100% niskie 6x 5x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 5897
Data utworzenia profilu: 2012-12-04 19:09:51
Data ostatniej aktualizacji: 2012-12-04 19:09:51 

Opinie o KANCELARIA ADWOKACKA ADWOKAT Katarzyna Baron-Fabia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna prowadziła moją sprawę rozwodową.Jest osobą rzetelną i kompetentną.Zawsze i o każdej porze odpowiadała na moje pytania i wątpliwości dotyczące sprawy.Oprócz kompetencji adwokackich jest doskonałym psychologiem , który potrafi wczuć się w daną sytuację życiową.Pani Katarzyna to osoba , na której można polegać.Zawsze profesjonalnie przygotowana do rozprawy i opanowana.Jest otwartym , kreatywnym, a przede wszystkim życzliwym i pomocnym człowiekiem. Serdecznie dziękuję Pani Adwokat i z pełną odpowiedzialnością polecam. Olga L.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga L dnia: 2016-02-24 23:39:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba bardzo kompetentna, przygotowana w 100%, prowadziła moją sprawę, którą wygrałyśmy, choć szanse nie były duże.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: N dnia: 2014-10-02 13:49:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie załatwiona sprawa windykacyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: s. dnia: 2014-05-10 10:57:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna jest osobą konkretną, nie obiecuje "złotych gór", ale stawia sprawę jasno. Jest osobą waleczną, zawsze przygotowaną na każdą sprawę rzetelnie, dokładnie i pod różnymi kątami, nie daje się przeciwnikowi zaskoczyć. Prowadziła kilka moich spraw, ale najlepiej chyba sprawdza się w sprawach karnych.Polecam pod każdym względem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-28 17:38:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Katarzyna Baron Fabia prowadziła moją bardzo skomplikowaną sprawę rozwodową z orzekaniem o winie.Dzięki swojej wnikliwości, zaangażowaniu i wiedzy potrafiła wydobyć ze sprawy to co było najważniejsze i poprowadzić ją do wygranej.Pani adwokat z dużą kulturą osobistą pokazała, że jest osobą kompetentną, rzetelną i konkretną.Nie obiecuje nic, czego nie może,ale swoją wiedzą fachową,zaangażowaniem i starannością sprawiła,że wygrałyśmy nawet apelację.Winna jestem podziękowania tym, którzy na tej stronie wyrażali swoją opinię, bo to Wam zaufałam i trafiłam na panią adwokat Katarzynę i nie zawiodłam się i nie żałuję.Spodobała mi się m.in "ludzka twarz" , bo w trudnych chwilach szuka się tego oprócz fachowości. Dzielmy się pozytywnym przykładem, bo warto być pomocnym dla innych. Z całym szacunkiem i uznaniem składam tą drogą podziękowania dla pani adwokat Katarzyny i z pełnym przekonaniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: D. dnia: 2014-02-10 16:39:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Katarzyna Baron-Fabia jest osobą niezwykle kompetentną. Rzetelnie podchodzi do spraw klienta, a swoją postawą i zaangażowaniem potrafi zdziałać cuda. Będąc klientką pani adwokat – miałam wiarę w to, że sprawa zakończy się pozytywnie. Sama pani mecenas od początku uczciwie stawiała sprawę – nie obiecywała 100% wygranej, ale twierdziła, że zrobi wszystko co w jej mocy, aby tak się stało. Proszę mi wierzyć – to człowiek od spraw „niemożliwych do wygrania”. Pani adwokat jest człowiekiem słownym, solidnym i niezwykle punktualnym. Zawsze na 200% przygotowana do rozprawy i wnosząca spokój w kliencie przed salą rozpraw. Gdybym kiedykolwiek musiała skorzystać z pomocy adwokata w trudnej sytuacji - to byłaby to wyłącznie pani Katarzyna Baron-Fabia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata S. dnia: 2013-11-12 17:37:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kasia jest bardzo rzetelną osobą i fachowcem w swoim zawodzie. Z takim adwokatem nawet ojciec może usłyszeć korzystny wyrok w sądzie. Jeszcze raz bardzo dziękuję i gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2013-10-29 18:55:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spektakularnie wygrana apelacja w sprawie rozwodowej oraz w sprawie o alimenty na rzecz małoletniej córki. Pełny profesjonalizm i zaangażowanie oraz "ludzka twarz". Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-04-04 17:34:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzyskałam szybką i wyczerpującą poradę na temat przysługującej mi odprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2012-12-18 19:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra sprawa załatwiona pozytywnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2012-12-07 08:56:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pani mecenas nie dostałem zakazu prowadzenia pojazdów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2012-12-05 21:04:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i konkretna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2012-12-04 19:10:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją