Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

TAFLA wykończenia i remonty

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: Kom. 511-235-224
Adres e-mail: pytanie(małpa)tafla-wykonczenia.com.pl
Strona internetowa: www.tafla-wykonczenia.com.pl
NIP:
nie znam
Opis działalności: Kompleksowe wykończenia i remonty domów, mieszkań Słowa kluczowe: glazurnik, gładzie, grille murowane, układanie paneli

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 6x 10x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 4074
Data utworzenia profilu: 2011-09-20 12:35:28
Data ostatniej aktualizacji: 2012-11-28 08:55:55 

Opinie o TAFLA wykończenia i remonty

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przyjemność współpracować z firmą TAFLA przy odbiorze mieszkania. Jestem bardzo zadowolona. Bardzo konkretnie, rzeczowo i przede wszystkim profesjonalne podejście do Klienta. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2017-02-12 13:33:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z firmy Tafla. Pan, który sprawdzał stan techniczny jest perfekcyjny. Bardzo bardzo polecam. Perfekcja na najwyższym poziomie. Bardzo dziękuję :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-03 13:27:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle dokładna i terminowa Ekipa! Współpraca z Panem Krzysztofem i jego Załogą to czysta przyjemność. Rzeczowa i konkretna dyskusja na tematy związane z wykończeniem, fachowa pomoc i doradztwo, a przede wszystkim wspaniałe efekty pracy, jakie pozostawia po sobie TAFLA. Jest nam niezmiernie miło, że mieliśmy tę okazję powierzyć swój dom w ręce takich specjalistów. Wykończenie na najwyższym poziomie, które jest komplementowane z każdą kolejną wizytą gości w naszym domu. Terminowość usług najwyższej jakości, w cenie jaką oferują - to bardzo dobra okazja. Panie Krzysztofie - jeszcze raz dziękujemy Panu i współpracownikom!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra L. dnia: 2016-09-14 20:55:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajni ludzie. Podobało nam się, że wiele rzeczy w łazience ustalaliśmy już w trakcie prac. Całe mieszkanie w zabudowie szeregowej wykończone bardzo starannie. Był strach czy uda się przenieść grzejniki, ale jak widać dla chcącego... Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy wszystkim mlodym idącym na swoje jak my!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie mieliśmy reklamacji
Opinia dodana przez: Janek i Marta ze Stabłowic dnia: 2016-07-17 13:46:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystaliśmy z usług firmy "TAFLA" w zakresie wykończenia łazienki oraz kuchni wraz z drobnymi pracami hydraulicznymi w innych pomieszczeniach. Jakość wykonania oceniamy bardzo wysoko, na równi z fachowością samej ekipy. Panowie byli zawsze gotowi odpowiedzieć na wszelkie pytania oraz podpowiedzieć najlepsze rozwiązanie. Wychodzili z inicjatywą, wyprzedzając możliwe problemy. Serdecznie polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartosz i Agata dnia: 2016-05-23 20:48:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najwyższej jakości fachowcy. W naszym wypadku wykończenie domu jednorodzinnego o powierzchni ok 130 m2 (wraz z garażem) poszło bardzo sprawnie. Pracy było bardzo dużo: układanie paneli/płytek/wykładzin, gładzie, malowanie/tapetowanie ścian, montaż/zabudowa kominka, hydraulika/biały montaż, elektryka. Usługa wykonana zgodnie z projektem. Ekipa zręcznie radziła sobie z problemami architektonicznymi służąc fachową pomocą (pomagali w wyborze i zakupie materiałów budowlanych). W przyszłości ponownie skorzystamy z usług firmy TAFLA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Łukasz i Gosia (Mirków) dnia: 2016-02-14 16:50:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U nas też był odbiór mieszkania. Wszystko odbyło się punktualnie i rzeczowo. Parę uwag do mieszkania było, na szczęście przed odebraniem kluczy :) Polecam na cały Wrocław!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2015-11-30 14:06:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompletne wykończenie mieszkania, z którego jesteśmy bardzo zadowoleni. Łazienka i toaleta, kuchnia, pokoje i poddasze. Wszystko na wysokim poziomie. Ciekawe, że firma przez cały czas nam doradzała i uratowali nas od kilku drogich zakupów. Firmę polecali nam znajomi i my też będziemy polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: drobne poprawki załatwiane od ręki
Opinia dodana przez: Bartek, Wrocław Krzyki dnia: 2015-11-12 12:02:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze wykonane wykończenie niewielkiego mieszkania na Wojszycach. Termin / jakość bez zastrzeżeń. Rzeczowe propozycje, mieszkanie wyszło lepsze niż planowaliśmy, łazienka śliczna :-) Żadnych problemów z zawyżaniem kosztów / marnotrawstwem materiałów. Ale też rzetelne przyłożenie się do detali i solidna jakość. Ceny umiarkowane, stosunek cena / jakość wysoki. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek O. dnia: 2015-06-10 20:30:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystaliśmy z usług firmy w zakresie pomocy i ekspertyzy przy odbieraniu mieszkania od dewelopera. Potrzebowaliśmy fachowca, który nie tylko sprawdzi punkt po punkcie jakość wykonania, ale także będzie w stanie będzie umiał uargumentować developerowi ewentualne uchybienia opierając się na normach budowlanych i prawie. Z pomocy Pana Krzysztofa byliśmy bardzo zadowoleni - dziesiątki sprawdzeń w każdym z pomieszczeń które przeprowadził, kilka wykrytych wad, których sami na pewno byśmy nie dostrzegli, kontrolny laserowy pomiar rzeczywistej powierzchni, fachowy komentarz dotyczący wszystkich elementów upewniły nas, że trafiliśmy pod właściwy adres i że zdecydowanie warto było zainwestować niewielką kwotę w pomoc eksperta. Z przyjemnością polecam (tak jak nam polecili firmę znajomi).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olgierd (Wrocław) dnia: 2015-02-04 21:59:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poki co korzystalam tylko z uslugi fachowca przy odbiorze mieszkania, ale Pan byl niezwykle kompeteny, cierpliwy, dokladny I tlumaczyl wszystko na biezaco. Do tego konkurencyjne ceny, serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2014-09-25 10:05:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelne i bardzo profesjonalne podejście do tematu. Bardzo dokładne wykończenia, staranne. Kontakt doskonały, zawsze można liczyć na rady i opinie dotyczące pomysłów w realizacji projektów. Firma godna polecenia bez dwóch zdań. Szukając fachowca pytałem znajomych czy mogliby kogoś polecić. Odpowiedź zwrotna: wybieraj nasza znajomość albo fachowiec, którego polecę. Ja nie muszę wybierać Pana Krzysztofa polecam wszystkim znajomym i nie tylko. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MariuszB dnia: 2014-07-29 20:24:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont przeprowadzony szybko , sprawnie i rzetelnie. polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: uwzględniono wszystkie zgłoszone uwagi
Opinia dodana przez: Tomasz W. dnia: 2014-07-23 09:51:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowe mieszkanie w stanie deweloperskim zrobione na wysoki połysk. Łazienka, podłogi, malowanie ścian. Minęło pół roku i nie znaleźliśmy żadnych uchybień. Dobrze zainwestowane pieniądze. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie miałam okazji ani potrzeby :)
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2013-01-10 18:38:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To ja też dwa słowa. Polecam, polecam, polecam! Na czas, bardzo dokładna wycena. Poważne podejście do klienta. Dużo pomocnych rad.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: też nie miałem
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2012-11-21 16:59:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za udany remont. To miłe mieć punktualnych robotników, którzy nie muszą zaczynać od piwka. Ściany wyprostowane, łazienka elegancka i kafelki na podłodze. Kot się też cieszy. Polecam, Renia, Wrocław, Krzyki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miałam
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2011-10-15 17:29:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony. Kafelki położone szybko, a w ogródku panowie murowali mi ładny grill z wędzarnią. Bez bałaganu, w terminie i wysoka kultura. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotrek Z. dnia: 2011-09-20 12:37:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją