Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Stankowski Studio

Zawód: Architekt wnętrz 
Adres: Wielkopolskie, 61-805 Poznań Św.Marcin 34/9a
Telefon: Kom. 606-414-791
Adres e-mail: stankowskistudio(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.stankowskistudio.com
Opis działalności: Architektura wnętrz Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2301
Data utworzenia profilu: 2012-11-22 11:16:54
Data ostatniej aktualizacji: 2012-11-22 11:16:54 

Opinie o Stankowski Studio

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Stankowski Studio, zajęła się projektem wnętrza mojego domu, dokładniej chodziło o elementy wystroju. Elementy te stały na wysokim poziomie były bardzo artystyczne. Malowidła ścienne robiły wrażenie, tak samo jak rzeźby. Projekt był bardzo udany i podobał się. Warto z nimi współpracować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-22 10:19:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaprojektowali wnętrze do mojego mieszkania. Jestem bardzo zadowolony z efektów ich pracy. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2013-03-15 08:31:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jejuś to oni jak ja ich lubie ;) Tak się ciesze ze skorzystałam z ich usług, oni sa na prawde świetni w tym co robią ;) Rezydencja teraz wyglada dokladnie tak jak sobie ją wyobrazałam. Dziekuję !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-25 10:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie ze na nich trafilam bo zaskoczyli mnie bardzo swoim pomysłem i mogłam na nich polegać; )
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-21 15:16:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli szukać ludzi z pasja i powołaniem po właśnie pod tym adresem. Ja jestem w stu procentach zadowolony a to - jeżeli chodzi o fachowców - rzadko mi się zdarza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub78 dnia: 2013-01-21 08:46:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER, REWELACJA!!!!!!!!!!!!! Zachwycenie sięgneło zenitu!!!! Jestem przezadowolona po współpracy z firmą!!!! Przepięknie urządzone mieszkanie w przystępnej cenie!!! Widać, że firma z doświadczeniem:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anastazja dnia: 2013-01-15 13:20:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny architekt, Projektowali dla nas rezydencję i bardzo nam sie spodobało. Wszystko znajdowało to co chcieliśmy. Sa pełni pomysłu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-22 11:17:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją