Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

RS OPONY Robert Sługocki

Zawód: opony Mechanik 
Adres: Zachodniopomorskie, 71-125 Szczecin Witkiewicza 9
Telefon: 91 852 59 52 Kom. 600-456-661
Adres e-mail: rsopony(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.rsopony.pl
NIP:
858-118-77-99
Opis działalności: motoryzacja , opony Słowa kluczowe: motoryzacja, opony

Ocena: 79% pozytywna 19x 5x

Jakość usług: 78% wysoka 18x 5x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 18x 2x 3x
Ceny usług: 75% niskie 15x 3x 5x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 3645
Data utworzenia profilu: 21.11.2012 09:29:50
Data ostatniej aktualizacji: 21.11.2012 09:29:50 

Opinie o RS OPONY Robert Sługocki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem u nich niedrogo komolet opon na zimowe dni. Jakość i cena super i taniej niż w innych firmach. Opłaci się i to bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 15.11.2016 21:18:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio miałam już zbyt łyse opony i z polecenia znajomego zrobiłam wymianę w tym serwisie. Mają wszystko, co dotyczy koła samochodowego, a ja skusiłam się na michelina i jestem bardzo zadowolona z takiego faktu. Miły i rzetelny zakład!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: helena R33 dnia: 08.10.2016 14:50:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomy polecił mi ten serwis twierdząc, że maja największy wybór opon w okolicy i to w najlepszej cenie. Sprawdziłem i faktycznie mają wszystko, co dotyczy kół samochodowych, a usługi mają pierwszorzędne! To jest serwis z klasą!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marcin wojtkowiak dnia: 17.09.2016 20:43:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupilem tam calkiem nowe zimowe opony, jezdzilem na nich dwie zimy, sa super, cenowo lepiej niz nowe, warto bylo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek dnia: 30.07.2016 17:52:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, ceny kosmos! Opona 5-cio letnia zajechana jak koń po westernie - 120 zł sztuka (205/55 R16). Przypomnę właścicielowi, że taka zużyta opona nadaje się do utylizacji, a nie do sprzedaży. To ja lepsze opony wyrzucałem. Nie dowierzałem widząc co chce mi wcisnąć. Kupując taką oponę zero przyczepności w sytuacji awaryjnej. Prócz syfu, bałaganu, zerowej organizacji nic innego tam nie znajdziemy. W tzw. drugim warsztacie sytuacja podobna.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kierowca dnia: 26.03.2015 10:16:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Planowalem u tego goscia w warsztacie wymienić kola na letni, nie polecam kolejki wpychanie i kłamią ze szef kazał przed kolejkę wjechać zenada, na dodatek bardzo źle wywarzają opony, późnije auto skacze, NIE POLECAM !!!!!! bałagan, brud, niełąd, zero zorganizowania pracy pseudo mechaników
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie istnieje
Opinia dodana przez: exklient dnia: 31.03.2014 13:40:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprzedni właściciel zapewne jak i ten tzw używane opony w bardzo "przystepnych cenach" oraz w "świetnym stanie" przywozi je z niemieckich utylizacji opon. A pytanie skąd je bierzecie odpwiadaja od klientów. Z tych samych klientów robia wala, ale opona jak opona dobra jest ważne że poszła i tyle. Z drugiej strony co to za klienci? Tyle pozytywnych opinii to chyba sam właściciel sobie pisze? Stanowczo odradzam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: proletariusz dnia: 13.02.2014 08:42:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę, że kolega cierpi na jakiś bul dópy, nie wiem co cie tam boli ale widac ze dwa wpisy od jednej osoby negatywne. Ja zmieniam oponki tam od w sezonów i jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MK dnia: 09.01.2014 11:09:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa na poziomie zerowym. W warsztacie panuje bałagan i zerowa organizacja pracy , w biurze obsługa nie potrafi racjonalnie odpowiedzieć na pytanie klienta. Cenny z innej planet , przypominam właścicielowi firmy ze opona używana 5 letnia nie może cenowo równać się cenie opony nowej chinskiej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: wroter dnia: 23.12.2013 23:20:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymieniałem u Pana Roberta OPONY i powiem szczerze, że spotakłęm się z bardzo miła obsługą i specjalistami którzy doradzili mi nie tylko w zakresie opon !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Alex dnia: 21.11.2013 09:33:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sercem, miła obsługa, dobre ceny jest co trzeba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kbs dnia: 21.11.2013 09:16:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez zarzutu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pepe dnia: 15.11.2013 10:24:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja, ceny naprawdę przystępne i do tego miała niespodzianka. Ogólnie gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bsl dnia: 14.11.2013 19:12:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwykły cfaniak ceny opon chłopie masz z kosmosu 170 zł za oponę zimową 195/65R15? W dodatku używana i czero-letnia. Albo pukniesz się w głowę albo wizyta u specjalisty coś pomoże. Kiedyś jeszcze gdy płacił klient za usługę, to obarowywał naiwnych klientów tanimi czekoladami, tania propaganda poprawiająca wizerunek barakowej i chylącej się ku upadkowi firmy. Jakość usług strasznie powala, bardzo mocno wykwalifikowana i chwiejna załoga.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: reklamacja w tym zakladzie pracy nie istnieje
Opinia dodana przez: Anymous dnia: 24.10.2013 13:49:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: godne polecenia. brak zastrzeżeń, choć byłem tam po raz pierwszy i nie byłem przekonany. pozytywnie jednak mnie zaskoczyli. warto ich sprawdzić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.04.2013 15:08:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cenię sobie z nimi współpracę. Uczciwe podejście do klienta, za każdym razem wywiązują się z umowy. Zarówno opony, felgi jak i akumulatory są dobrej jakości. Jedyny serwis w Szczecinie, z którego usług korzystam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 05.04.2013 14:42:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opony z RS służą mi bardzo dobrze i jestem bardzo zadowolony że kupiłem je akurat tam. Cenowo wyglądało to znakomicie.
Opinia dodana przez: dnia: 02.04.2013 12:21:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: muszę przyznać, że korzystałem dwukrotnie z ich usługi. zajęli się naprawą zawieszenia, miałem też możliwość ostatnio zakupić nowy akumulator. brak zastrzeżeń, dobra jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 15.03.2013 08:36:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona, profesjonalna obsługa i kompetentni pracownicy. Ceny do negocjacji, szybko tanio i fachowo. Z pewnością jeszcze tam zawitam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Portas dnia: 02.03.2013 20:07:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No jestem zaskoczony ze ktoś tutaj wystawił negatywną opinię, bo ja z kolei jestem zadowolony ze do nich chodzę a ja uwazam ze gościu po prostu miał zły dziem,z reszta kazdemu się zdarza ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.02.2013 10:39:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porzadku, bylem u nich 2 razy i sprawdzili sie bardzo dobrze, ogolnie jestem pod wrazeniem jesli chodzi o prace.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.01.2013 09:20:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma, ich usługi zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrazenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.01.2013 12:25:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konserwacja podwozia przeprowadzona jak najbardziej prawidłowo, jestem bardzo zadowolony ze mogłem skorzystac z ich uslug.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.11.2012 12:53:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiali u mnie w samochodzie zawieszenie bo cos tam się popsuło i juz jest wszystko ok. Swietni fachowcy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.11.2012 09:30:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją