Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ZISiG Witold Majewski

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Śląskie, 42-221 Częstochowa Grabówka Gminna 91a
Telefon: Kom. 600911710
Adres e-mail: witoldmajewski20(małpa)o2.pl
Strona internetowa:
NIP:
573-104-41-96
Opis działalności: Wykonywanie instalacji CO, kotłowni gaz, olej, piece kondensacyjne, turbo z zamkniętą komorą, kotłownie na paliwa stałe, instalacje wodno-kanalizacyjne . Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 2352
Data utworzenia profilu: 2012-11-20 18:28:51
Data ostatniej aktualizacji: 2012-11-20 18:28:51 

Opinie o ZISiG Witold Majewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pracy Pana Witolda i jego ekipy. Szybko sprawnie, dokładnie. Najpierw drobne naprawy potem kompletna instalacja domku jednorodzinnego oraz małej firmy produkcyjnej. To mój trzeci kontakt z fachowcami z branży hydraulicznej i zdecydowanie najlepszy wybór.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zenon dnia: 2017-03-13 09:49:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam, ja po przejściach z niejednym hydraulikiem trafiłam w końcu na kogoś kto naprawdę zna się na tym co robi. Polecam hydraulika, który działa głównie na terenie Częstochowy i okolic, Pan Witold U mnie zrobił w domku całe centralne ogrzewanie, hydraulikę, wszystkie łazienki, ogrzewanie podłogowe i kotłownie. Wszystko działa bez zarzutów! Do pieca załatwił mi serwisanta, który wszystko sprawdził i dał gwarancję producenta. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Klaudia1406 dnia: 2017-03-13 09:10:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Szybko, konkretnie i dobrze. Bardzo sympatyczny człowiek. Już trochę remontów przeżyłem i pierwszy raz pisze opinie o fachowcu, ale pofatygowałem sie ze względu na to iż człowiek na to zasługuje. Polecam. Darek
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2015-04-01 22:22:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny, fachowiec wykonał całą hydraulikę w moim domu, podłączył piec, ogrzewanie podłogowe, sprawnie i szybko wykonał swoją pracę, jestem zadowolony z jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2013-05-23 12:33:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra realizacja tego co było do wykonania.Kompletna instalacja ogrzewania z piecem, ogrzewaniem podłogowym i wodą na domek 150m.Terminowo ,czysto,fachowo.Dobry kontakt tel.Elastyczne ceny. Serdecznie polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sylwek 1980 dnia: 2012-11-20 18:33:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją