Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ENERGO-INSTAL Kamil Kraska

Zawód: Hydraulik 
Adres: Wielkopolskie, Kaczory
Telefon: Kom. 695-400-443
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 6x 3x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2902
Data utworzenia profilu: 2012-11-14 13:43:32
Data ostatniej aktualizacji: 2012-11-14 13:43:32 

Opinie o ENERGO-INSTAL Kamil Kraska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ENERGO-INSTAL Kamil Kraska godna polecenia,pełen profesjonalizm w tym co robią.Wykonywali dla mnie usługę montażu pompy ciepła wraz z instalacją ogrzewania podłogowego i wodno-kanalizacyjną.Instalacja działa bez zarzutu ,zrobiona na materiałach renomowanych firm,wiadomo za co się płaci.Fachowe doradztwo.Zachęcam do skorzystania z ich usług!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było takiej potrzeby,wszystko wykonane należycie
Opinia dodana przez: Marcin J dnia: 2017-01-24 22:12:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% pozytywu. Jeszcze z tak rzetelną firmą nigdy się nie spotkałem. Uważam że Energo Instal to najlepsza jakość usług na rynku wielkopolskim. Kilka prac wykonanych dla mnie terminowo, wspaniałe doradztwo i dobra cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2017-01-09 23:17:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Kamila Kraski Energo-Instal realizowała dla mojej firmy kilka zadań związanych z wykonaniem instalacji sanitarnych wewnętrznych. Wykonawcę tego cechuje fachowość i rzetelność w wykonaniu usług. Jednocześnie co bardzo ważne terminowość i elastyczność. Polecam MW.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-22 21:20:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w 100 % polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2013-11-11 21:03:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma, terminowo wykonane zlecenie! Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ja dnia: 2013-06-12 08:56:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowo, fachowo, doskonałe doradztwo w każdej kwestii, bardzo gorąco polecam !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-12 08:46:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ENERGO-INSTAL Kamil Kraska zakładał mi piec gazowy który działa bez zarzutów,jestem bardzo zadowolona z tego pana pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: zadowolona klijentka dnia: 2012-11-15 13:32:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: duzy pozytyw,robota wykonana dobrze,szybko i sprawnie,rury w lazience pochowane w scianach bez jakichkolwiek elementow na wierzchu,prawidlowo zamontowana kabina i wykonany bialy montaz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie była potrzebna
Opinia dodana przez: helena slepecka dnia: 2012-11-15 11:33:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec bez zastrzezen, wspanialy bezproblemowy kontakt,praca wykonana prawidlowo i co zasluguje na duzy plus estetycznie.Fachowiec zostawia po sobie porzadek doradza lepsze wyjscie z sytuacji(np.co lepsze pompa ciepla czy solary)nie patrzac na korzysc wlasnej kieszeni,szuka wielu ofert dogodnych dla inwestora patrzac na jakosc materialow jak i tez ceny aby klient mogl zaoszczedzic.wykonawca wywiązuje sie z zawartej umowy o czasie jaki podal na umowie,sluzy w kazdej chwili dobra rada.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie potzrebowalem
Opinia dodana przez: wdzieczny inwestor dnia: 2012-11-14 13:54:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją