Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

NS-PROJECT Natalia Szajdzińska

Zawód: Architekt 
Adres: Wielkopolskie, Kalisz Cegielniana 6
Telefon: Kom. 783-666-765
Adres e-mail: pracownia(małpa)ns-project.pl
Strona internetowa: www.ns-project.pl
Opis działalności: Projektowanie mieszkań !!! Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2086
Data utworzenia profilu: 2012-11-12 00:09:32
Data ostatniej aktualizacji: 2012-11-12 00:09:32 

Opinie o NS-PROJECT Natalia Szajdzińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro projektowe Pani Natalii Szajdzińskiej wykonało mi świetny projekt kuchni. Chodziło mi o ergonomię i elegancję. Projekt zawierał te cechy i jestem bardzo zadowolona z pracy Pani Natalii. To naprawdę dobry "fachowiec" w swojej dziedzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-19 13:29:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak dla mnie bezkonkurencyjna firma w Kaliszu. wcześniej korzystałem z usług dwóch innych firm, ale nie pozostawili po sobie dobrego wrażenia. w tym przypadku było inaczej. pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-13 15:17:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Według mnie to jest najlepsza firma, bo jeszcze korzystałem z usług z innych firm i nigdzie nie bylem tak zadowolony jak tutaj:) Super:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-15 11:15:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałbym się, iż wraz z żoną będziemy tak bardzo zadowoleni z zaprojektowanej przez Panią Szajdzińską łazienki. Wszystkim niezdecydowanym polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldiii dnia: 2013-02-06 09:48:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje zlecenie projektu wraz z wizualizacją 3D wykonano solidnie i fachowo. Teraz zleciłem wykonanie strony www. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2013-01-23 13:55:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaprojektowana bardzo funkcjonalnie nasza nowa kawiarnia przyciąga swym klimatem klientów, którzy często do nas wracają
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-17 07:53:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma. Projekty są bardzo dobre. Moje mieszkanie teraz wyglada pięknie i czuję sie w nim niesamowicie. Spełnili moje oczekiwania. Wysoka jakośc. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-20 08:41:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją