Opinie o G.M BUD Genowefa Ziętek Lublin

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

G.M BUD Genowefa Ziętek

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Lubelskie, 20-485 Lublin Samsonowicza 11/59
Telefon: 81 459-24-54 Kom. 602-284-997
Adres e-mail: grubud(małpa)tlen.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Produkcja elementów żelowo-betonowych Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1314
Data utworzenia profilu: 2012-11-11 23:15:14
Data ostatniej aktualizacji: 2012-11-11 23:15:14 

Opinie o G.M BUD Genowefa Ziętek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No jestem pod wrażeniem.. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-02 11:46:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak najbardziej polecam. potrzebowałem pomocy w uprzątnięciu całego bałaganu w postaci gruzu i temu podobnych po wybudowanym domu. nie nastąpiły żadne problemy. szybko ukończyli pracę i się uwinęli z resztkami. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-22 14:55:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem dumna z tego powodu ze miałam okazję ich poznać ale to wszystko dzięki kolezance która ich poleciła bo jej mąż ma z nimi do czynienia ;) Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-19 09:42:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za namową kolegi zdecydowałem się skorzystać z usługi firmy, aby wybudowali mi garaż przybudowany do domu. Muszę przyznać, że się nie zawiodłem pomimo niepewności na początku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosław M. dnia: 2013-02-08 13:30:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-25 14:28:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko mają super opanowane, lubię takie podejście ludzi, wiem na czym stoję i czego mogę oczekiwać. Oceniam ich bardzo pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-24 10:10:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja gmina powierzyła im układanie kostki brukowej. Zrobili to fachowo, sprawnie i tanio. Wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kler dnia: 2013-01-16 12:36:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma znająca się na fachu, bardzo mi odpowiadała taka współpraca, znają sie na rzeczy. Pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-19 12:34:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma !!! Nie tylko produkują ale pomagają , wykonują prace przy budowie domów . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-11 23:15:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją