Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

2x2 Biuro Rachunkowe

Zawód: doradztwo finansowe Ekonomista 
Adres: Łódzkie, 94-250 Łódz Łódż Siewna 9
Telefon: 42 661-94-69 Kom. 601-332-331
Adres e-mail: 2x2(małpa)2x2.com.pl
Strona internetowa: www.2x2.com.pl
Opis działalności: księgi handlowe , ksiegi rachunkowe , pełna księgowość Słowa kluczowe: usługi doradzctwa rachunkowego , prowadzenie ksiegowości

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1071
Data utworzenia profilu: 11.11.2012 23:06:29
Data ostatniej aktualizacji: 11.11.2012 23:06:29 

Opinie o 2x2 Biuro Rachunkowe

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No jestem pod wrażeniem ;) Sa porzadni ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.04.2013 12:18:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tylko i wyłącznie konieczność pozyskania pomocy oraz spontaniczna sytuacja skłoniły mnie, aby wejść do biura położonego nieopodal mojego miejsca zamieszkania. mogę jednak powiedzieć jedno, zaskoczyli mnie swoim podejściem do klienta. nie spodziewałem się, że w tego rodzaju biurach można liczyć nie tylko na skuteczną pomoc, ale przede wszystkim uczciwą!!! szacunek dla nich!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.03.2013 13:33:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No powiem ze jestem pod wrazeniem, byłam u nich niedawno i obsługa jest niesamowita, taka miła i wyrozumiała ;) Bardzo milo wspominam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.02.2013 09:51:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma, która pomogła mi w pierwszym najtrudniejszym etapie zakładania dz. gospodarczej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 23.01.2013 11:21:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre, profesjonalne biuro rachunkowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 16.01.2013 14:17:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku ich usługi jak najbardziej mi pasują, pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.12.2012 09:19:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogłam spokojnie powierzyć im swoje sprawy, bo zalezało mi na jakości pracy i się nie myliłam tu jest najwyzsza. Są zaangazowani bardzo i dbają o klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.11.2012 13:07:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesionalne usługi , świadczone na czas . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.11.2012 23:07:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją