Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KODY WNĘTRZA N Natalia Kowalska-Dygas

Zawód: Architekt wnętrz 
Adres: Lubuskie, 65-169 Zielona Góra Szwajcarska 9
Telefon: Kom. 500-876-287
Adres e-mail: biuro(małpa)kodywnetrza.pl
Strona internetowa: www.sklep.kodywnetrza.pl
Opis działalności: Sprzedaż wysokiej jakości produktów , do nowoczesnych mieszkań , lampy stoliki akcesoria Słowa kluczowe: rzeczy do nowoczesnych mieskań

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2852
Data utworzenia profilu: 2012-11-11 22:52:17
Data ostatniej aktualizacji: 2012-11-11 22:52:17 

Opinie o KODY WNĘTRZA N Natalia Kowalska-Dygas

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi do gustu przypadly wlasnie lampy!!! Sa pomyslowe, swietnie sie prezentuja. Szczerze mowiac wiekszosc z nich mi sie spodobala i bardzo chcialabym niektore z nich miec u siebie ale niestety wszystkich nie kupie. Musialam sie zdecydowac na jedna, wisi w salonie i prezentuje sie naprawde elegancko. Warto!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-21 09:19:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne lampy mają do zaoferowania w tym sklepie. Są bardzo eleganckie i do tego funkcjonalne. Kupiłam dwie lampy, jedną do pokoju gościnnego drugą do sypialni i jestem bardzo zadowolona. Goście bardzo chwalą ten element wykończenia wnętrza i się pytają skąd je mam, a ja zawsze polecam im ten sklep.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-18 13:37:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam u nich kilka elementów i jakość zrobiła na mnie najlepsze wrażenie ;)Uważam,że sa w porządku ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-13 09:02:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowity sklep internetowy, są tacy uczciwi i dostawa przyszla na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-19 11:36:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja czytałam o nich w gazetce Dobre Wnętrze. Ich oferta wydała mi się ciekawa, więc zdecydowałem się na zakup. Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dudi dnia: 2013-02-11 14:59:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłam ich na blogu -> designattractor.com i zadowolona z zakupu. Super ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-23 15:03:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy, najpiękniejszy wybór niebanalnych produktów z zakresu oświetlenia i wyposażenia wnętrz. Są to produkty z wyższej półki dla osób z większym zapleczem estetycznym. Polecam i dziękuję moim architektom i dekoratorom wnętrz za piękny dobór produktów i wybór tego właśnie sklepu. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2013-01-16 15:49:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysokiej jakości produkty do nowoczesnych mieszkań !!! Bardzo nowoczesne , modne lampy , stoliki i inne akcesoria . Dzięki Nim mam już umeblowane może nowe mieszkanie !!! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-11 22:53:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją