Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro Rachunkowe Biurex

Zawód: rachunkowość - usługi  
Adres: Śląskie, 34-300 Żywiec Wesoła 6
Telefon: Kom. 502 243 332
Adres e-mail: biuro.rachunkowe2(małpa)o2.pl
Strona internetowa: http://www.biurozywiec.republika.pl
NIP:
5531068743
Opis działalności: Biuro rachunkowe świadczy kompleksowe usługi księgowo-kadrowe dla firm. Słowa kluczowe: ksiegowość, szkolenia bhp, obsługa kadr i płac

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x 1x
Ceny usług: 100% niskie 12x 2x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 1313
Data utworzenia profilu: 09.11.2012 14:49:46
Data ostatniej aktualizacji: 09.11.2012 14:49:46 

Opinie o Biuro Rachunkowe Biurex

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godne polecenia. Zaangażowanie i uczciwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.08.2013 08:46:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja podobnie darzę biuro zaufaniem. Czuję, że moja dokumentacja jest w bezpiecznych rękach. Jeszcze nie spotkało mnie nic nieprzyjemnego z ich strony, jeśli chodzi o relacje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.08.2013 14:19:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcielibyśmy pochwalić biuro za prowadzoną w biurze księgowość działalności handlowej, którą wraz z żoną posiadamy. Mamy pełne zaufanie oraz przekonanie, iż dokumentacja znajduje się w odpowiednich rękach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Korewiccy dnia: 31.07.2013 09:52:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma ! Dziękuje za wszystko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.07.2013 11:35:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki współpracy z tą placówką mam więcej czasu na inne obowiązki. Kierowanie firmą to bardzo odpowiedzialna sprawa, dlatego też jak nie muszę siedzieć w papierach to też jest duży plus i zaoszczędzenie czasu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.07.2013 13:15:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Księgowość ma opanowaną bardzo dobrze. Dlatego też współpracuje z Panem Pawłem. Teraz kiedy tymi sprawami ktoś się dobrze zajmuje a ja nie muszę siedzieć w papierach to mogę się skupić na innych aspektach działania swojej firmy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.06.2013 14:50:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobrze ze moglam skorzystac z ich pomocy przy rozliczeniach. jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.02.2013 11:25:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z przeprowadzonego szkolenia BHP.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kardynał dnia: 07.02.2013 14:35:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie też wybawili z represji:) teraz prowadzą moją księgowość i nie ma już niemiłych niespodzianek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 24.01.2013 12:40:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo pomogli mi wyjść z tarapatów rachunkowych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 18.01.2013 08:13:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelne biuro. Wszystkie dokumenty prowadzone na czas. Pan Paweł ma bardzo wysokie doswiadczenie co owocuje we wspolpracy. Bardzo mily kontakt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna7643 dnia: 31.12.2012 11:19:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług biura już jakiś czas. Zawsze pomagają mi z dokumentami ZUS. Bardzo miły kontakt. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.12.2012 09:00:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma. Znają się na rzeczy. Bez wahania powierzyłam dokumenty mojej firmy i nie żaluję. Profesjonalna obsługa konkurencyjne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.12.2012 15:46:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma prowadzi dla mnie szkolenia BHP pracowników. Zawsze łatwo mi się z nią dogadywało - mimo, że mam mala firmę to traktuje mnie bardzo poważnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.11.2012 14:50:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją