Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adw. Łukasz Kowalski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, Warszawa Kijowska 11
Telefon: Kom. 602-894-885
Adres e-mail: lukasz.kowalski(małpa)bkadwokaci.pl
Strona internetowa: www.bkadwokaci.pl
Opis działalności: Porady prawne, reprezentacja przed sądami i organami prokuratury, Policji itp Słowa kluczowe: sprawy karne, rodzinne

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3781
Data utworzenia profilu: 2012-10-31 17:14:47
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-31 17:14:47 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adw. Łukasz Kowalski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadził moje sprawy karne, polecam - fachowiec pierwsza klasa. Pomógł szybko, stawek nie żyłuje. Naprawdę z niezłego bałaganu pomału mnie wyciągnął...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie potrzebna reklamacja
Opinia dodana przez: Tomasz G. dnia: 2018-02-27 10:02:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat, fachowiec w sprawach karnych! Błyskawicznie działa i pomaga na każdym etapie sprawy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin K. dnia: 2018-01-25 12:04:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwy, terminowo załatwia sprawy, zawsze dostępny dla klienta. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-26 07:59:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny adwokat. Bronił mojego męża w sprawie karnej i świetnie się spisał - w słuchaniu świadków a potem dobrze oceniał ich zeznania. Cierpliwy bardzo do klienta - nawet tak marudnego jak ja:) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grazyna K. dnia: 2014-07-10 14:23:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny a przy tym miły. Był moim obrońcą. Polecam jest dobry!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artu P. dnia: 2014-01-30 16:04:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwy, terminowo załatwia sprawy, zawsze dostępny dla klienta. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-07 15:43:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, sumienny, uczciwy - ceny usług optymalne, nie "zdziera" z klientów, istny dr House w dziedzinie prawa! Właściwy człowiek na właściwym miejscu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: E i J g. dnia: 2012-12-02 19:52:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity adwokat! Swietnie rozumie sytuację, odwaga, umiejetność zadawania pytań, "brak litości dla kłamiących świadków". Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna_R. dnia: 2012-11-20 15:05:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny, rzetelny, zaufany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol_M dnia: 2012-10-31 17:15:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją