Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Cyklin Floor

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 505914032
Adres e-mail: cyklinfloor(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.cyklinfloor.pl
Opis działalności: Cyklinowanie podłóg Słowa kluczowe:

Ocena: 90% pozytywna 10x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 10x 1x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3434
Data utworzenia profilu: 21.10.2012 17:27:18
Data ostatniej aktualizacji: 21.10.2012 17:27:18 

Opinie o Cyklin Floor

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko wykonane zgodnie z ustalonym rysunkiem, w ustalonej cenie, w terminie, wysokiej klasy okucia, duży wybór płyt, otwarty na kombinacje i nietypowe pomysły. Super. Polecam. Skorzystało już pół mojej rodziny i kilku znajomych.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 30.03.2016 10:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% polecam firmę cyklin floor za szybki czas realizacji, fachowo zrobioną podłogę,bez pyłu. Podłoga jest super widać iż fachowcy wiedzą co robią a przy tym robią to solidnie i dokładnie. Panowie odpowiadają na wszystkie pytania i doradzają. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: aleksandra dnia: 06.03.2016 20:26:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę cyklin floor polecili mi znajomi u których był remont wykonany przez nich. Podłoga była bardzo zniszczona więc zastanawiałem się nad jej wymiana co wiązało się z większymi wydatkami. Po spotkaniu z cyklin floor okazało się że wystarczy ją wycyklinować. Panowie mieli racie deska wygląda jak nowa,a przy tym było bez pyłu solidnie i szybko. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Filip dnia: 29.01.2016 11:43:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowo szybko solidnie wykonana praca i co najważniejsze bezpyłowo. Polecam tą firmę
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 29.01.2015 17:11:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Solidna firma. Rzetelnie i terminowo wykonana praca.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sebo dnia: 05.12.2014 09:03:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Po firmie która się nie stawiła do wykonania pracy i nawet nie można było się z nią z kontaktować ta wykonała szybko, dokładnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 08.08.2013 06:57:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nierzetelni, niefachowi (nie potrafią dobrać preparatu do podłogi), nieterminowi (robotę przesuwają nawet w dniu, kiedy mieli zacząć), krętacze. NIE POLECAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 05.04.2013 12:23:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko,fachowo i solidnie wykonana praca. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 03.01.2013 19:54:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie, szybko, dokładnie i terminowo. Firma godna polecenia. Dostaliśmy namiar od znajomych, którzy mają świetnie zrobione schody i podłogę w salonie. Przekonała nas ich opinia o Panu Pawle no i to co zobaczyliśmy- tj. efekt Jego pracy. Przekonaliśmy się też na własnej podłodze... i możemy polecić z czystym sumieniem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justi dnia: 12.12.2012 16:22:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowo,pełen profesjonalizm. Panowie mili i bezproblemowi. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.11.2012 11:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godna polecenia.Profesionalne wykonanie usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 21.10.2012 17:32:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją