Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

VALVO-TEC F.H.U. Dariusz Fronc

Zawód: pneumatyczne urządzenia  
Adres: Lubelskie, 20-328 Lublin Lucyny Herc 7
Telefon: Kom. 601-992-655
Adres e-mail: valvotec(małpa)valvotec.pl
Strona internetowa: www.valvotec.pl
Opis działalności: Węże i złącza przemysłowe , węże gumowe , węże techniczne Słowa kluczowe: Węże w przemyśle motoryzacji , rolnictwie

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 7x 3x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1143
Data utworzenia profilu: 2012-10-15 09:56:51
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-15 09:56:51 

Opinie o VALVO-TEC F.H.U. Dariusz Fronc

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem u nich kilkanaście węży a zaczęło się od dorobienia węża do chłodnicy oleju około roku temu. Wszystko działa, nic nie pęka. Kupiłem kilka węży Fagumit których mają w magazynie w ilości jaką nie widziałem w żadnej innej firmie. Ogólnie ich magazyn jest mega duży a towar różnorodny. Wszystko w temacie węże i złącza do nich. Pytałem czy nie mają jakiś oddziałów w Polsce ale niestety nie, jedynie mogą wysyłać w dowolne miejsce. Polecam ich bo drążą temat żeby dobrać odpowiedni produkt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: póki co nie było
Opinia dodana przez: Michał M-tune dnia: 2018-03-23 01:00:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam opinie bartimpreza. Najtansza oferta przewodów do tuningu w polsce. Jakościowo lepsze od słynnych wsród samochodziarzy silikonów. Więcej silikonu i wiecej zbrojenia. Przewód intercoolera, który strzelał w moim 380konnym osiołku po kazdym rajdzie, trzyma się od zeszłego sezonu i nie ma zamiaru walnąć. A kosztował ćwierć ceny samco. Wiecej nie trzeba chyba pisać na tem temat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Natychmiastowa wymiana węża który wydawał się na oko zły, bez gadania i z przeprosinami.
Opinia dodana przez: 380koni dnia: 2015-06-08 21:52:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NAJTAŃSZA, podkreślam: NAJTAŃSZA hurtownia z przewodami silikonowymi w Polsce! Jakościowo towar nie odbiega od tego co jest na rynku,jeśli nie jest nawet lepszy, a ceny są o połowę niższe!!! Dwa przewody do Subaru w serwisie 850zł- w Valwoteku kosztowały koło 90zł, w tym obejmy i złączki choinkowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: wymieniałem niepasującą średnicę na inną - bez problemu!
Opinia dodana przez: BARTImpreza dnia: 2015-03-04 18:24:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobili mi wąż do siłownika koparki. Jakościowo bardzo dobry, a cena trzy razy niższa jak u konkurencji po drugiej stronie ulicy. Liczyłem na zmarnowania pół dnia na dorobienie tego węża, facetowi od hydrauliki zajęło to dwie minuty z zegarkiem w ręku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: deklarują że od ręki naprawią jesli coś sie stanie
Opinia dodana przez: budotrans dnia: 2013-10-05 17:51:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Oferują w sprzedaży dobre części nawadniające. W moim przypadku również montowali system w szklarni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-06 14:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chciałbym polecić usługi firmy z racji, że mieli okazję montować u mnie system na sezon 2012. teraz przed wiosną również się z nimi ugadałem i nie będzie problemów ze współpracą. pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-14 09:49:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porzadku. Oceniam ich bardzo pozytywnie, bo mają dobrej jakości rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-14 09:11:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Automatyczne nawadnianie w moich szklarniach działa niezawodnie. Polecam tą solidną firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-03 20:31:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Taśmy kablowe mają bardzo dobre i róznego rodzaju złącza tez. Przesyłki mam na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-31 11:18:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Produkty najwyzszej jakości. Świetna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jamex dnia: 2012-10-15 09:57:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją