Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Anna Brykczyńska, Brykczyński i Partnerzy sp. p. Kancelaria Adwokacka Anna Brykczyńska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-736 M. Poznań Poznań Solna 9/4
Telefon: 61 646 77 31 Fax: 61 646 77 49
Adres e-mail: kancelaria(małpa)brykczynski.pl
Strona internetowa: www.brykczynski.pl
NIP:
778-146-68-59
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 4x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 1015
Data utworzenia profilu: 2012-10-11 10:29:51
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-11 10:29:51 

Opinie o Anna Brykczyńska, Brykczyński i Partnerzy sp. p. Kancelaria Adwokacka Anna Brykczyńska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Reprezentowali mnie przed sądem w sprawie o naruszenie zakazu konkurencji, rezulaty super, polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kongo dnia: 2016-05-18 11:13:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawa zachowku dla mnie rozstrzygnęła się bardzo dobrze. dobrze, ze zaufałem tej kancelarii
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Galio dnia: 2016-03-17 12:34:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Brykczyńska zajmowala sie moją sprawą rozwodową. Została mi polecona i naprawde się nie zawiodłem. Czytałem też opinie, że ma wysoką skuteczność, więc szybko się zdecydowałem na nią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie zgłaszałem
Opinia dodana przez: Yan dnia: 2016-01-15 09:38:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna prowadziła moją sprawę rozwodową, mój były mąż i jego adwokat nie mieli szans...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2015-09-17 15:36:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: prowadzili moją sprawe dotyczącą zwrotu długu. szkoda, że tak późno zdecydowałem się na kancelarie, oszczędziłoby mi to wcześniejszych newrów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-25 15:24:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją