Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Tomera Henryk, adwokat. Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 43-150 Bieruń Krakowska 7
Telefon: Kom. 600374446 Fax: 322164025
Adres e-mail: kancelaria_tomera(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 78% pozytywna 11x 3x

Jakość usług: 91% wysoka 11x 1x 1x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 10x 2x 2x
Ceny usług: 80% niskie 4x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 5094
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-09 03:42:17 

Opinie o Tomera Henryk, adwokat. Kancelaria

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić z czystym sumieniem i choć początkowo wydawał mi się mało kontaktowy, to ostatecznie złapaliśmy nic porozumienia i w sumie to ja nadążyłem za jego wywodami. Opłaciło mi się. Warto. To była moja pierwsza pomoc prawnika i bałem się trochę jak przed dentystą. Że nie wyjdzie, zapłacę kupę kasy, będę niezadowolony z efektu końcowego, itp. A tu miłe zaskoczenie - może się powtórzę, ale faktycznie WARTO było. Sprawa dotyczyła zniesienia współwłasności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Staszek Wolski dnia: 2017-03-27 16:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie sądziłam, że można będę kiedykolwiek zadowolona z usług papugi. Podchodziłam z przekonaniem, że kasują za nic i to niemało. Na szczęście trafiłam do profesjonalisty i nie twierdzę, że było za darmo... ale było warto :) pomyślałam, że skoro mi pomogły wcześniejsze opinie przy wyborze, to ja również się podpiszę. Sprawa dotyczyła podziału majątku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta Woźnicka dnia: 2015-11-16 16:04:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas stara się o sprawy klienta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czarnota Jacek dnia: 2015-02-02 21:18:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecm zdziera kase i bardzooo wieczny wiecznie ktoras z stron nie odbiera listow
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: klient dnia: 2015-01-24 05:12:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić. Ile mi pomugł już poza honorarium ze sprawy, to aż mi trochę głupio się robi, ale cóż... chwała mu za to, a mnie na więcej nie było stać. Jesce raz POLECAM !!!!!!!!! miałem sprawe karną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2014-03-25 17:21:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zasugerowałem się opiniami na tej stronie i nie żałuję. Przede wszystkim bardzo wyluzowany gość i widać, że doświadczony - bez rozwlekłego tłumaczenia złapał o co mi chodzi. Moja sprawa dotyczyła akurat sprawy poręczenia koledze kredytu. Wyrok z pierwsej instancji na moją korzyść już jest i to mnie bardzo cieszy. Mogę nawet powiedzieć, że nie spowdziewałem się tak sztbkiego przebiegu, choć dziś juz wien, że prawnicy maja ograniczony wpływ na szybkość postępowania. Najwięcej zależy o terminów sądowych, a te na moje szczęście chyba mi sprzyjały :). Ogólnie trochę mnie to kosztowało, ale w ostatecznym rozrachunku było warto (chyba, że zdarzy się jakaś klęska i przegrałbym w 2 instancji ale z tego co mówił Tomera, to jeszcze nawet nie apelacji). W każdym razie polecam tego fachowca i dziękuję poprzednikom za opinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K. Gałązka dnia: 2013-10-28 17:12:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie rozumiem negatywów na temat tego adwokata. Fakt - ja też miałem początkowo wątpliwości, co do jego manewrów, ale okazało się, że wie co robi. W piątek zapadł wyrok drugiej instancji w mojej sprawie i gyby nie on, to dzisiaj wiem, że umoczyłbym sporą kasę. Dobry kontakt, gość wyluzowany i nie pyszni się tym, że jest adwokatem jak niektorzy mają w manierze. Słyszałem nieraz jak przychodzili do niego ludzie i z każdym zawsze się dogadał, a nieraz po prostu doradził jak dobry przyjaciel. Swoją drogą - jak na taką małą mieścinę, to klientów ma masę. Stąd może nie wszyscy bywają zadowoleni. Ja sam trafiłem do niego z Katowic, z polecenia i nie żałuję - również będę go polecał. I jeszcze jedna ważna sprawa to cena ! do teraz nie wierzę, że miałem skubanego adwokata za śmieszne pieniądze, a już wiem ile niektórzy potraią za "dzień dobry" skasować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Pilch dnia: 2013-02-11 02:36:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NAJBARDZIEJ RZECZOWY JESLI IDZIE O SPRAW Y KARNE. LOS CHICAL ZE DO NIEGO TRAILEM BO JU Z RENCE ROZKLADALEM PO WIZYTYCH W TYSKICH KANCELARIACH. A TO ZE BARDZO TRUDNA SPRAWA KOSZTOWNA. JUZ MI SIE KICIE SNILO PO NOCACH. A TU NAPRAWDE ZARABISTY FACET JAK KTOS WCZESNIEJ NAPISAL - Z JAJAMI. ODRAZU POCZULEM ZE DOBRZE TRAILEM I BEZ TAKIEGO ZBEDNEGO MARUDZENIA ZABRAL SIE DO DZIELA. PRZYKRO MI BARDZO CO SIE SSTALO ALE JA TEZ MIALEM SWQJE RACJE I TOMERA TO WYKAZAL. SUPER. MAM NADZIEJE ZE NIE WROCE, BO NIE BEDZIE POTRZEBY ALE POLECAM !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-26 11:28:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozpisywać mi się nie chce, ale generalnie facet godny polecenia. Znane z autopsji ze sprawy karnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-18 20:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolo OK a nawet mozna powieziec facet z jajami. Mieliśmy sprawe spadkowa. Szukalem innego teraz na inna sprawe ale jak sobie zazyczyli kasiure to dziekuje... wracam do niego. sprawdzony i w sumie dużo mnie to nie kosztowalo. wiec jak sie zasatawiacie to ja akurat moge polecic.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: misiecki_76 dnia: 2010-07-15 17:56:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trudno o lepszą pomoc. Cel osiągnięty - kasa zwrócona z odsetkami i jestem zadowolony. Mimo przemyślnych uników ze strony pełnomocnika strony przeciwnej - (jakiś lokalny guru)- Pan Tomera dał radę i pokazał im, że nie warto przy nim kręcić, bo załatwi na cacy. Generalnie polecam ! Ceny, jak ceny - dobry fachowiec kosztuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ygor1 dnia: 2010-07-13 20:56:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety, nie polecam. Wyciągnie oststnie pieniądze, nawet gdy wie, że nic się już nie da zrobić.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: NY I Norge dnia: 2010-06-01 00:31:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy, doświadczony i szarmancki. Okazał się świetnym mówcą na rozprawach. Wygraliśmy. Widać, że rozumie problemy ludzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2010-02-23 01:52:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WIECZNY.... CALE LATA TRWAJA SPRAWY KTORE PROWADZI
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BIERUNIOK dnia: 2010-02-02 21:35:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją