Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ADLER LAKIERY IMPREGNATY RADEK KANIOWSKI

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Kujawsko-pomorskie, BYDGOSZCZ INWALIDÓW 51 51
Telefon: Kom. 601 523 423
Adres e-mail: r.kaniowski(małpa)adler-lakiery.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: DORADZTWO SPRZEDAŻ BEJC LAKIERÓW FARB Słowa kluczowe: MEBLE, OKNA, DRZWI, SCHODY, MEBLE OGRODOWE, TARASY

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 7x 4x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 8218
Data utworzenia profilu: 2012-03-05 22:37:03
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-08 23:25:27 

Opinie o ADLER LAKIERY IMPREGNATY RADEK KANIOWSKI

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały olej do tarasu Boden ol Mam od 3 lat i taras wygląda jak nowy. 1 raz był odświeżony. Olej tańszy niż w Markecie budowlanym Fachowe doradztwo techniczne Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2017-04-21 12:39:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super bejce, super lakiery Naprawdę godni polecenia Dziś bejcę dorobiono mi od ręki ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2014-10-23 21:53:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalne podejście do klienta polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karol dnia: 2014-03-13 21:21:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprostu najlepsze lakiery do mebli W mojej kuchni można przejrzeć się jak w lustrze. Jest cudownie, naprawdę wysoko połysk. Widziałam wiele wykonań, przypadkiem trafiłam do firmy ADLER Pan Radek polecił mi firmę która wykonała meble do mojej kuchni. Sam dobrał kolory i dopilnował by wszystko było ok Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Ania Bydgoszcz dnia: 2013-09-10 21:00:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalne doradztwo i bardzo dobre produkty Olej na tarasie i impregnat na domku świetnie się zgrywają. Pierwszy raz widziałam impregnaty w kolorze srebrnym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Alicja Bydgoszcz dnia: 2013-07-30 20:41:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dla mnie to też najlepsze impregnaty taras płot nawet pomost nad stawem wszystko wygląda super poprostu najlepsze impregnaty kolor dopasowano idelanie Okna też mamy polakierowane lakierami Adler - SUPER
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: Kasia Toruń dnia: 2013-06-03 21:08:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super firma, super impregnaty. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: karol dnia: 2013-04-12 21:47:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lakirujemy schody Pur Strong i drzwi Legnopur. Bejce też super. To austriackie lakiery ADLER . Bardzo dobre produkty i profesjonalne podejście technika. Na Radka zawsze można liczyć. Poydrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2012-10-08 09:13:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, imponująca wiedza oraz zaangażowanie w swoją pracę. Polecam wybór firmy ADLER Lack AG, właśnie ze względu na Pana Radka. Jesteśmy dużym zakładem stolarskim produkującym okna, drzwi oraz schody. Pan Radek nie tylko zaoszczędził nam mnóstwo czasu i pieniędzy, ale wprowadził do naszego zakładu jakość oraz wysoką kulturę pracy przy przygotowaniu do obróbki, lakierowaniu i wykańczaniu naszych wyrobów. Niezastąpiony człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Temat nie istnieje. Jak coś jest nie tak Pan Radek zawsze rozwiązuje sprawę w mgnieniu oka.
Opinia dodana przez: Filip M. dnia: 2012-10-01 15:42:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, bardzo dobry fachowiec i technolog, za każdym razem uśmiechniety i bardzo zaanagażowany w swoja pracę. Polcił nam technologię na okna w ogrodzie zimowym, wyglada imponująco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2012-07-14 09:36:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałem odpowiedniego koloru impregnatu na altanę ogrodową. Stolarz polecił mi Adler-a. Naprawdę duża wiedza doradcy i świetny produkt. Nie było problemu z dorobieniem koloru, wyszło super. Produkt bardzo wydajny. SZCZERZE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ryszard/Niemcz dnia: 2012-04-10 21:15:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Stolarzy który wykonywał nam drzwi polecił Radka do dorobienia koloru bejcy. Pomijam ze w Sopurze kazali mi zaplacic 200 zl. Radek dorobil bejce za darmo i od ręki. Przy okazji dowiedzielismy się jak dbac o okna drewniane. Polcił też dobrego stolarza do schodów dywanowych. Naprawdę bogata wiedza techiczna i pełen profesjonalizm Drzwi wyszły fantastycznie, Polecam Radka z firmy Adler
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2012-03-05 22:43:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją