Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kokowski Maciej, adwokat. Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 10-534 Olsztyn Linki 3/4
Telefon: 501281093
Adres e-mail: adwokat.maciej.kokowski(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 90% pozytywna 38x 4x

Jakość usług: 92% wysoka 37x 3x
Terminowość: 97% bez zastrzeżeń 33x 1x 1x
Ceny usług: 91% niskie 32x 2x 3x
Ilość opinii w serwisie: 42
Ilość odsłon profilu firmy: 10277
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-07 16:44:38 

Opinie o Kokowski Maciej, adwokat. Kancelaria

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził moja sprawę rozwodowa.Dzieki jego uważnosci, fachowej wiedzy i doświadczeniu wygrałam bez problemu.Roztoczyl mnie opieka, czulam się dobrze prowadzona, razem przebrnelismy przez ten niełatwy czas. Mec.Kokowski kest osoba godna zaufania, 100% profesjonalista, szczerze go polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa O. dnia: 2019-09-20 18:35:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak najbardziej polecam -profesjonalny i o dziwo .. nie drogii!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Jabłonowski dnia: 2019-06-10 17:48:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak najbardziej polecam -profesjonalny i o dziwo .. nie drogii!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Jabłonowski dnia: 2019-06-10 17:48:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełnomocnik z wielkim poświęceniem pracował nad sprawą ktora mu powierzylem. Wybronił mojego syna przed więzieniem. Podpowiedział mi co mam zrobić,umiejętnie zamienił areszt na grzywnę.Jestem pełen uznania dla jego umiejętności. Zdecydowanie polecam w sprawach karnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rysiek dnia: 2019-04-11 15:49:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybronił mnie w sprawie karnej.Umiejętnie zadawał pytania na sali sądowej.Miał pomysł na to jak wygrać moją sprawę.Potrafił wyłapać szczególy dzieki kótrym zostałem uniewinniony.Ma ten zmysł prawniczy.Nie przepłaciłem za jego usługi.Jestem strasznie zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Harry%34 dnia: 2019-01-03 14:44:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził moją sprawę od samego początku, najpierw w pierwszej instancji gdzie wygrał dla mnie rozwód z moją niewierną żoną. Udowodniliśmy jej winę i nie muszę płacić jej alimentów. W drugiej instancji równie dobrze mnie reprezentował i poraz kolejny wygrałem. Jestem bardzo zadowolony i polecam Pana mec. Kokowskiego. Ceny przystepne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. dnia: 2018-11-13 14:56:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny, niedrogi prawnik. Zaangażowany w sprawę od samego poczatku do końca. Pilnował terminów, dzwonił do mnie co i rusz, informował o postępach w sprawie. Co obiecał tak zrobił. Doprowadził sprawę do szcześliwego dla mnie finału. Jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: menbar dnia: 2018-10-15 11:39:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził moją sprawę rozwodową, jestem bardzo zadowolona. Umiejętnie w skupieniu słuchał, zadawał merytoryczne pytania. Dzięki jego wnikliwości i umiejętnościom wygrałam sprawę z byłym już(na całe szczęście) mężem, dzieci zostały przy mnie, wywalczył dla mnie i dla dzieci wysokie alimenty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2018-06-20 08:46:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do pana mecenasa trafiłem z polecenia. Chociaż moja sprawa nie była łatwa to bardzo był zaangażowany. Odniosłem wrażenie, że dokładnie słucha i stara się zrozumieć i pomóc. Ma spore doświadczenie w sprawach rodzinnych, więc podpowiada różne wyjścia z sytuacji. Tak było i tym razem, dzięki niemu sprawę wygrałem. W moim odczuciu zapewnił mi profesjonalna obsługę. Cenię go za indywidualne podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2017-12-08 11:22:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług. Pan Mecenas jest bardzo uczynny i pomocny.Zapłaciłam z góry, ale u moich wcześniejszych pełnomocników też placilam przed rozpoczęciem mojej sprawy.Kontakt z mec. Kokowskim jest bardzo dobry, on odpowiada na każdy telefon, szybko odpisuje na maila! Każde moje pytanie nie pozostało bez odpowiedzi,na gorąco mi wszystko wyjaśniał. Z czystym sumieniem mogę go polecić w sprawach cywilnych i karnych i nie tylko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2017-11-25 12:05:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan maciej z góry bierze piniadze a pozniej nic nie dziala w sprawie wszelkie dzialania ja musialem robic o niczym mnie nie informował sam musialem sie dowiadywac
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: marcin dnia: 2017-11-11 13:18:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny, z dużym doświadczeniem, a poza tym przystępny, uprzejmy i sympatyczny. Poprowadzil moją sprawę tak, że odzyskałam mieszkanie od mojego byłego męża. Prawnik z pomysłem, żyje swoją pracą, widać, że to lubi, dlatego jest tak skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2017-07-01 10:23:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: swietny prawnik na pewno kompetentny bardzo angazowal sie od poczontku i wygral moja sprawe rozwodowa ktora byla skomplikowana bo zona oskarzala mnie o wiele falszywych rzeczy ale dzieki mecenasowi wygralem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tobz dnia: 2017-02-12 20:15:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zaskoczony fachowa obsluga, bardzo terminowy adwokat,zaangazowany w sprawe. zawsze odbiera telefony, odpisuje na maile nawet poznym wieczorem. ale to tylko kosmetyka, najwazniejsze ze jest skuteczny w sprawie! wygral sprawe dla mnie bez najmniejszego problemu. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sl@w3k dnia: 2015-12-15 09:24:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdę o nim piszą. Jest naprawde skuteczny,zaangażowany w sprawę. Chce pomóc. Zależy mu wygranej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: vitro dnia: 2015-06-25 12:22:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawę karna bardzo dobrze poprowadził wyrok otrzymałem najniższy z możliwych, ma dużo cierpliwości i stara się o korzystne rozstrzygnięcie sprawy dla klienta. Terminowy z doświadczeniem i pomysłem. Pieniądze lubi no ale chyba jak każdy z nas w sumie średnia płaca jak za adwokata tej klasy. Polecam w sprawach karnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Taki ktoś dnia: 2015-06-23 00:28:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo angażuje się w każdą sprawę, widać, ze chce pomóc.Wysłuchuje z uwagą do końca. Broni swoich klientów jak lew. Świetny prawnik, miły człowiek, uczciwy. Godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B. dnia: 2015-05-11 10:47:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony. Moją sprawe karną poprowadził jak należy i choc nic nie obiecywał, dobrze wyszło i nie jestem w zakładzie karnym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miko dnia: 2015-02-02 16:49:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry adwokat,sympatyczny czlowiek i nie na ciąga klientów, jak niektórzy olsztynscy adwokaci,którzy obiecują niewiadomo co. zawsze uczciwie informuje jaki bedzie przebieg sprawy. ceny za swoje usługi ma faktycznie niewygórowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dredd dnia: 2015-01-16 12:34:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałam ostatnio z Panem Mecenasem. Poprowadził moją sprawę wzorowo. Jestem bardzo zadowolona. Głównie plus za jego cierpliwości. Pozwalał mi do siebie dzwonić kiedy tylko miałam taką potrzebę i tłumaczył mi godzinami zawiłości sądowe. Chętnie odpisywał też na maile. Bardzo dobry w ogole jest z nim kontakt. Poza tym to przesypatyczny człowiek i bardzo inteligentny prawnik. Do tego niedrogi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MalWina dnia: 2015-01-13 15:32:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowy, niedrogi, terminowy. naprawde polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: max dnia: 2014-12-22 17:58:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomicie poradził sobie w mojej skomplikowanej sprawie rozwodowej i przy podziale majątku. Jest to osoba z wielką wiedzą prawniczą, niezwykle rzetelna, terminowa, ma doświadczenie i wyczucie w delikatnych sprawach rodzinnych. Dziękuję Panie Macenasie, dziś jestem dzięki Panu nareszcie szczęsliwa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2014-09-26 16:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny skuteczny adwokat! W dniu wczorajszym wygrał moją sprawę, która ciągneła się od wielu, wielu lat. Inni adwokaci nie byli w stanie mi pomóc, a Pan Mecenas Kokowski doprowadził sprawę do szczęsliwego finału. Jego wytężona sumienna praca odniosła piorunujący skutek. Jestem mu naprawdę bardzo wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: frjgja dnia: 2014-07-02 02:23:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie rozumiem tych przykrych często złośliwych opinii o Panu Mecenasie. To naprawde świetny prawnik a do tego dobry człowiek o wrażliwym sumieniu. Do tego jest niedrogi w porównaniu do wątpliwych 'gwiazd olsztyńskiej palestry'. Kokowski nie zdziera z klienta kasy jak niektórzy pożal się boże prawnicy... Do tego sumiennie wywiązuje się z powierzonych zadań. Miałam wrazenie, ze naprawde 'żyje sprawą'. Prowadził mój rozwód i podział majątku, jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona z jego usług. Jest rzeczowy, komunikatywny, konkretny, a co najważniejsze bardzo dyskretny w delikatnych sprawach rodzinnych. Od pierwszego spotkania wzbudził moje zaufanie i nigdy się na Panu Mecenasie nie zawiodłam. Z czystym sumieniem mogę go polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2014-06-20 16:56:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Entuzjastów Pana Mecenasa muszę niestety trochę rozczarować. Pan Maciej Kokowski nie rozpatruje sprawy potencjalnego klienta POD KATEM, CZY W OGÓLE SIĘ NIĄ ZAJMIE - bez wcześniejszego wniesienia opłaty. Trzeba mu najpierw zapłacić, aby w ogóle nas wysłuchał z czym przychodzimy i czy jest tym zainteresowany. To z lekka trąci patologią. A gdyby tak np.w sklepie żądali dodatkowej opłaty za to, że wysłuchają, co chcemy kupić? Panu Mecenasowi chyba lekko przewróciło się w głowie. W tej sytuacji o jakości usług, terminowości itd. - nie jestem w stanie nic powiedzieć.
Opinia dodana przez: petent dnia: 2014-06-10 16:25:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, do tego co mnie zaskoczyło relatywnie niedrogi. Prowadził moją sprawę karną, nic nie obiecywał a jednak wygrał w pięknym stylu. Liczyłem na karę w zawieszeniu i takową dostałem. Dzięki niemu jestem na wolności. Jestem Mu bardzo wdzięczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-06-05 09:17:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chcialem zlecic moja sprawe kancelari pana kokowskiego, przyszlem do niego i opowiedzialem co i jak. on powiedzial ze to beznadziejny przypadek i ze nie bedzie jej prowadzil. wiec znalazlem innego adwokata ktory nie dosc ze wzial kupe kasy to przegral totalnie w sadzie!!!!!!! bylem zalamany. to co mowil kokowski okazalo sie prawda. a ja mu nie uwierzylem. teraz bardzo zaluje bo uniknalbym straty wielkich pieniedzy. musze powiedziec ze to bardzo uczciwy czlowiek. nie wyciaga kasy jak nie moze pomoc. teraz z kazda sprawa bede sie zwracal do niego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam dnia: 2014-04-18 12:58:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan mecenas jest bardzo dobry w swoim fachu.inni adwokaci odmówili prowadzenia mojej sprawy bo powiedzieli że jest za trudna.a on się podjął i wygrał. gdyby nie mecenas to bym siedział.spowodzowalem wypadek drogowy jednak nie była to moja wina. miałem twarde dowody na ten temat. ale to dzięki kokowskiemu nie jestem we więzieniu bo umiał umiejetnie te dowody przedstawic przed sądem.zdziwiło mnie że za swoje usługi nie zażądał wiele. naprawde poszedł po kosztach. wcześniej byłem u adwokata artura rusa i on chciał ze mnie zedrzec astronomiczna kwote! dobrze ze nie przestałem na jego propozycje bo bym dzis zbieral butelki po śmietnikach chyba. miałem wielkie szxzescie ze trafiłem na niedrogiego a skutecznego kokowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Z. dnia: 2014-04-06 20:20:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usługi jest niska w ostatecznym rozliczeniu sprawy, ponieważ Pan Mecenas nie bierze pod uwagę głównej zasady niewinności klienta oraz istotnych szczegółów w sprawie. Wypytuje o majątek klienta w tz. "trosce". Za wykonane czynności sam nalicza sobie niemałe premie. Co do terminowości to niejednokrotnie jak dzwoniłam nie pamiętał sprawy. PODANY ADRES LINKI 3/4 - JEST NIEAKTUALNY.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Zawiedziona Klientka dnia: 2014-04-01 15:06:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cóż można powiedzieć o Panu mecenasie? Chyba to że chwali go naprawdę dużo osób! Mi udało się znaleźć opinie jeszcze na innym serwisie, rzecz jasna pzoytywne, co moim zdaniem dobrze o nim świadczy!! Tutaj: http://premium.e-prawnik.pl/maciej-kokowski.html Polecam zajrzeć!
Opinia dodana przez: Galowy dnia: 2013-12-16 11:35:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził mój rozwód. Wykazał się dużą wyrozumiałością. Szczegółowo tłumaczył mi przed każdą sprawą czego się mogę spodziewać. Zawsze znalazł dla mnie czas. Kontaktowałam się z nim też telefonicznie i mailowo. Muszę podkreślić, że dobrą mieliśmy komunikację. Na wszystkie maile odpowiadał od razu. Sprawę poprowadził fachowo. Wygrałam i jestem bardzo zadowolona. Wszystko dzięki Panu Mecenasowi Kokowskiemu. Polecam go, gdyż jest niedrogi i skuteczny. Bardzo miło wspominam naszą współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-10-23 12:06:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wywalczyl dla mnie wszystko co chcialem na sprawie rozwodowej plus opieke nad corka jestem mu bardzo wdzieczny bo to dobry adwokat i nie obiecuje gruszek na wierzbie po prostu dziala
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2013-03-21 14:08:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia mojego przedmowcy jest komplenie nieuzasadniona. Kategorycznie się z nie zgadzam. Adwokat Kokowski bardzo mi pomógł! Moja sprawa wydawała się być beznadziejna, rezprezentowania mnie nie chciał się podjąć żaden ze znanych 'wspaniałych obrońców'.Kokowski nie dość, że sprawę wygrał to jeszcze nie zdarl ze mnie skóry! Uczcwie poinformowal mnie o kosztach i nawet jak chciałem dac mu wiecej, on ... odmówił!!! Niespotykane zachowanie. Każdy inny pełnomocnik doil by mnie bez zastanowienia. Mogę zaświadczyc, że Pan Kokowski to świetny profesjolalista i dobry, uczciwy człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ray dnia: 2013-03-11 15:33:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przykro, ale nie zgadzam się z zamieszczonymi opiniami.. Pierwsze, o co się upomniał p.Kokowski,to pieniądze- niemałe, całość płatna z góry(!!). Słabo zapoznał się ze sprawą, nie brał pod uwagę wcześniejszych ustaleń, czym bardzo zaszkodził i dodatkowo skomplikował sprawę i naraził mnie na dodatkowe b.wysokie koszty. Zawiódł na całej linii. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: A. dnia: 2013-01-24 01:00:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pasjonat swojego zawodu.Za jaką sprawę się nie weźmie doprowadza ją do końca.Nie obiecuje gruszek na wierzbie,realnie ocenia sytuację w jakiej znajduje się jego klient.Zawsze dobrze przygotowany do sprawy,czyta akta sprawy i jest dobrze zorientowany!Nie to co inni adwokaci,którym zdarza sie olewac swoje obowiązki i czytać akta dopiero podczas rozprawy!U Kokowskiego byłoby to NIEDOPUSZCZALNE!!!Z czystym sumieniem polecam Pana Mecenasa Macieja Kokowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ZadowolonyKlient dnia: 2012-08-18 09:49:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zaskoczylo mnie to, ze ten adwokat nie wyciaga pieniedzy od klientow. moja sprawa byla beznadziejna,pan mecenas powiedzial,ze nic nie da rady zrobic i powiedzial to uczciwie a nie wyciagal kase bez sensu! brawa za uczciwosc! inni adwokaci to golą, ze az strach, nic tylko placic i placic bez wzgledu czy ciagniecie sprawy ma jakis sens!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: roni dnia: 2012-06-21 01:29:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z przedmówcą- Pan Mecenas Maciej Kokowski nie żąda wygórowanych kwot za swoje usługi, a przy tym jest niezwykle SKUTECZNY!!! Dociekliwy,zaangażowany w każdą sprawę.Naprawde bardzo dobry adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2012-02-10 11:37:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za szczęśliwe przprowadzony rozwód! Dzięki Panu, znów jestem szczęśliwym człowiekiem. Michał. PS. Polecam wszystkim ze skomplikowaną sprawą rozwodową. (jest niedrogi w porównaniu z innymi olsztyńskimi adwokatami)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-01 19:25:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzeczowy,komunikatywny,skuteczny,lubiacy każdą sprawe doprowadzić do końca. kulturalny,uczciwy,sympatyczny i kierujący się ETYKĄ ZAWODOWĄ!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: papagei dnia: 2011-05-06 23:42:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny adwokat.Z uwagą wysłuchuje kilenta,co jest bardzo wazne!i nie przerywa mu!Szalenie inteligentny,sympatyczny,nie mówi zle o konkurencji.Błyskotliwy,otwarty,nietuzinkowy...Same pozytywy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Km dnia: 2010-08-05 10:17:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Mecenasie Kokowski, dziekuje- jestem już na wolności jeszcze raz dziękuje Panu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: niesłusznie oskarżony dnia: 2009-12-13 21:45:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny , rzeczowy, komunikatywny w relacjach z klientami.(niedrogi) Polecam! Dzieki niemu nie jestem w ZK.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wiesiek dnia: 2009-11-18 12:51:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją