Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ELEKTRYK-INSTAL Ryszard Świątek

Zawód: instalacje elektryczne - usługi Elektryk 
Adres: Lubelskie, 21-040 Świdnik Kopernika 11/59
Telefon: Kom. 605-405-001
Adres e-mail: kontakt(małpa)elektrykinstal.pl
Strona internetowa: www.elektrykinstal.pl
Opis działalności: Wykonywanie instalacji elektrycznych,remonty,przeróbki,naprawy instalacji elektr. Słowa kluczowe: Usługi elektryczne,instalacje elektryczne

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2037
Data utworzenia profilu: 2012-10-05 13:30:30
Data ostatniej aktualizacji: 2012-10-05 13:30:30 

Opinie o ELEKTRYK-INSTAL Ryszard Świątek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: są po prostu niesamoWIci. wykonAli już Dla mnie tRzy zlecenia i wszędzie wykOnali swoją Prace błyskawiczniE i profesjonalnie. barDZo gorąco ich polEcam. mają Ludzi i sprzęt. oby więcej takich firm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAXBUD dnia: 2015-12-05 13:47:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma godna zaufania i polecenia, usługi wykonują szybko tanio i solidnie polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-02 15:45:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo dumna z ich pracy, ciesze sie ze mogłam na nich polegac, bo miałam innych fachowców to oni w ogole nie wiedzieli co robic a tutaj mają wszystko opanowane ;) Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-01 09:06:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam nic im do zarzucenia bo sprawdzili sie bardzo dobrze, z instalacją juz jest w porzadku :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-08 14:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesli chodzi o usługi to spełniono moje oczekiwania. Robią wrażenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-22 11:04:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Instalację elektryczną w moim domu firma wykonała terminowo i bez żadnych niedoróbek. Polecam tę profesjonalna firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: fochan dnia: 2013-01-09 13:09:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porzadku, spełbniono moje wszelkie wymagania. Telewizja sie sprawdza dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-11 10:11:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawiła moją instalację elektryczną.Wszystko wykonane dokładnie fachowo. Teraz nie martwię się,że gdy włączę kilka urządzeń na raz wystrzelą mi korki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kinia dnia: 2012-12-06 12:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Budowałem małą działkę rekreacyjną poza miastem . Firma wykonała dla Mnie kompleksową usługę związaną z instalacją elektryczną . Bardzo Miło mi się z Nimi współpracowało . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-16 00:02:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra firma. Poprosiłem żeby wymienili u mnie instalacje elektryczne i instalacje antenowe. Długo nie musiałem czekać. Przyjechali fachowcy i wykonali swoją prace profesjonalnie. Ceny dość konkurencyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2012-10-05 13:32:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją